Kişilik & Karakter Bu yıl hangi istemediğiniz özelliğinizi değiştirdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 🌸 Kendinde istemediğin, sevmediğin bir özellik varsa eğer o özelliği bu yıl değiştirebildin mi? Bu yıl hangi istemediğiniz özelliğinizi değiştirdiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Sevmediğim özelliğim yok o yüzden değiştirmedim 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Bazi şeylere çok kafayı takardım ama akışına birakmayi öğrendim, ve daha az umursamayı. 0 0 Yorumla
Kral225 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bu yıl demeyelimde bu ayda insanlara samimi davranmayı ailem hariç başkaları için bişeyler yapmayı bıraktım hatda kendime kızdım neden ben kendime geçmişte bu kadar önem vermedim diye 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. İyi niyet anlayışımı düşüncelerimde biraz törpüledim. Gerektiğinde ciddi şekilde hayır diyorum. 0 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Vardı, büyük oranda değişti bence. Arada hata verse de değişti diyebilirim. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eskiden daha çok insanlara güvenirdim şimdi yalnızlastin 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değiştirmedim daha beter oldum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Eskiden daha alıngan biriydm artk deglm 0 0 Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. hayır bu yıl benım ıcın berbat gecıyor 0 0 Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ani parlardım eskiden şimdi gayet sakinim 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. doğrudur aynen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevmediğim özelliğim yok o yüzden değiştirmedim
Bazi şeylere çok kafayı takardım ama akışına birakmayi öğrendim, ve daha az umursamayı.
bu yıl demeyelimde bu ayda insanlara samimi davranmayı ailem hariç başkaları için bişeyler yapmayı bıraktım hatda kendime kızdım neden ben kendime geçmişte bu kadar önem vermedim diye
İyi niyet anlayışımı düşüncelerimde biraz törpüledim. Gerektiğinde ciddi şekilde hayır diyorum.
Vardı, büyük oranda değişti bence. Arada hata verse de değişti diyebilirim.
Eskiden daha çok insanlara güvenirdim şimdi yalnızlastin
Değiştirmedim daha beter oldum
Eskiden daha alıngan biriydm artk deglm
hayır bu yıl benım ıcın berbat gecıyor
Ani parlardım eskiden şimdi gayet sakinim
doğrudur aynen
?