+1 yılKinciyimdir. Ama asla fiziki bir intikam söz konusu olamaz. Yani birini işinden etme, zarar verme vs gibi olmaz. Örneğin birisi art niyetli bir şey derse onu unutmam ve onu en güçlü olduğunu sandığı bir ortamda rezil edecek bir laf sokarım. O da en başta ne olduğunu neden olduğunu anlamaz zaman sonra anlar, iş işten geçmiş olur, ben de keyfini çıkarmış olurum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimki de fiziki bir intikam değildi. Kızlar Soruyor'dan yani buradan tanıştım, instagramından görüntülü de konuştuk. Reddetti beni, istemedi. Bana "Ben aşka inanmıyorum, benim bu sozlere karnım tok" dedi. Biraz üsteleyince beni gerek instagramından gerekse KS'den engelledi. Onun için çok rezil ettim kendimi, sevdim, aşik oldum. Şu an biraz pişmanım, keşke yapmasaydim evet ama şu an sokakta görsem tokatlarım, üstünü başını paralarım. Ondan nefret ediyorum anlatabildim mi, uyuz oluyorum, gıcık oluyorum, sinir oluyorum.
- +1 yıl
Güzel olabilirsin ama bu demek değil ki senin sevdiğin de seni sevecek. Belki beğenmedi belki kanı kaynamadı. Sen kırılmayasın diye bi şeyler uydurmuş işte. boş ver ve yoluna bak bence.
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle boş şeylerle hiç vakit kaybedemem.
Elbet bir gün olur bana işi düşer
Ben çok inanırım ona daha önce oldu çünkü.
Gitsin başkasından bulsun.
Beni rahatsız etmesin.10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Kinci değilim ve intikam alamayacak kadar merhametliyim.
Birine laf sokunca bile kötü hissediyorum kendimi😃11 Yorumla
Soran+1 yılO hak etti ama, içim acıyor ama hak etti 😔
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Hayır sevmem intikamcı bir kişiliğim yoktur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 207,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİntikam almayı severim
11 Yorumla
Soran+1 yılBarış s*çtım artık onun agzına. ne komodoluğu kalacak ne de ejderliği... Sen de sahitsin benim canimi çok yakti. Sustum sustum voleyi onikiden tam g*tüne çakiverdimmm
+1 yılAllahhhh ben de yakın zamanda birilerinden intikam almak istiyorum. Peki o napti sen nasıl intikam aldın. Ohh demek istiyorum dhhdfjjf
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum instasına ulaşılamiyor fake instamdan baktim 😈
+1 yılİntikam dediği de şey he evde şeker bitmiş deyip adamı markete yolladı çayı içirtmedi adama kesin öyle bir şeydir
😂😂😂
19 Yorumla
Soran+1 yılSevgili bile değildik 😂
- +1 yıl
O zaman senin intikam boşa çıktı sevgili bile olmadığın kişiden aldığın intikam kimin canını yakıyor bacım sen hala uyuyor olabilir misin şu an?
😂😂😂
Soran+1 yılHayır uyumuyorum acı çekiyor çünkü onun yüzünden ben çok acı çwktim o da çekecek
- +1 yıl
Acının türüne ve çekiliş şekline göre bir veya daha çok soru ve yanıt kafamda bekliyor şu an biraz ip ucumu alsak yoksa konuyu kapatsak da mı saklasak?
😂😂😂
Soran+1 yılReddetti beni, reddederken de gururumu çok incitti. Ben tokum bu sözlere felan dedi gitti her yerden engelledi. Artistlik yaparsa ben de böyle artistlik yaparım biraz sürünsün bakalım, havasi bi sönsün g*rizekalınin
- +1 yıl
Kuzum sen terk edilmişin bilmem farkında mısın kiminle konuşuyorsun? Ortada muhatabın yok adam gitmiş ulan...
😂😂😂
Soran+1 yılArtistlik yaptı, hak etti 😑
- +1 yıl
Hadi moralini bozmayayım tamam koy gözüne be dünyada başka adam mı yok bir özlü sözle tamamlıyorum giden gitmişse biten bitmiştir. Kalanın kalbinde mutluluk olduktan sonra gidenin kendi üstüne bakması lazım giderken almayı unutmuş olduğu bir şey var mı yok mu diye çok karışık oldu lan bende anlamadım şu an bu gün hiç romantik değilim odaklanamıyorum
😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılÇok efsane intikam planlarım vardır ama bir yandan da bana göre değil, çok boş 😝
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesten değil bazıları benim nefretimi bile hakketmiyor çünkü. ama ödeşmemiz gerekiyorsa ödeşiriz yeri ve zamanı gelince
14 Yorumla
Soran+1 yılYüz ifadesini çok merak ediyorum... Gerçekten şu an halini görmek istiyorum. Beni çok hafife aldı. Ama benim intikamım çok pis olur beyefendi hazretleri bunu düşunemedi
Soran+1 yılEngel atmak ha, her yerden engellemek... Dur sen arkadaşım bu onun daha iyi günleri. Nefret ediyorum artık ondan, uyuz oluyorum sinirr oluyorum. İntikammm
İntikam yeni başladı yeniiii 😠- +1 yıl
Bana soracak olursan bence hiç değmez uğraşmana
Soran+1 yılDeğerrrr.
Onun yüzünden kendimi çok küçük düşürdümm. Şimdi sıra bende onun canını yakacağım. Her saniyem her dakikam nefretle kinleee
Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. 😂😁🤣 ne geçti eline siz kadınlar çok duygusal olduğunuz için tekrar dönersiniz merak etme 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu beter edicemm
Canımı çok yaktı ben de yakıcam
Soran+1 yılOnun pesinden mi koşucam hahaha. Yok yok sadece intikam alıcam. Ondan nefret ediyorum uyuz oluyorum boyu posu devrilsinnm mahvedicem onu merak etme sennn
Oooo ayipsin intikam eşittir ben 😂😂 helal olsun sürünsün 😂😂😂
15 Yorumla
Soran+1 yılOrtaaaakkk hahahah 😂😂😈😈😈
Soran+1 yılSurunsun tabi ben çok rezil ettim kendimi onun için az da o sürunsun 😂😂
Soran+1 yıl😈😈
+1 yılbugün bir arkadaşımın intikamını aldım. yani sadece kendim için değil arkadaşlarım için de pusuda yatıyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılİntikam soğuk yenen bir yemektir o yüzden sabırla beklerim ve zamanı geldiğinde muhteşem şekilde intikam alırım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendince bir şey yapmışsın ama engellemen intikam değilki seninki tazminatsız işten çıkarma gibi olmuş.
10 Yorumla intikam almaya harcayacak zamanima yazik bu Zamana kadar harcadığım Zaman yetmezkem bide intikam için mi ugrascam.. herkes birgün bulur nasil olsa
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır sevmem. Kin tutmak, intikam beslemek, intikam almak... Bu duygular karşı taraftan daha çok senden alıp götürür.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılintikam soğuk meze değildir, sakince durup düşünmek gerektiği kanaatindeyim, intikam sevmem herkes yaptığından bir gün utanacaktır
10 Yorumla Hayır, ben daha çok Allah'a havale ediyorum.. Daha beter oluyorlar. Ben de zevkle seyrediyorum..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen intikam almayi sevmiyorum. Elimden geldigince kendime kotuluk yaptirtmam. Yani intikam alacagim bir konuma duşmem. Ama duşersem de ben salarim belasini baskasindan bulur. O zaman elim ensemde izlerim🙂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHakkınızda hayırlısı neyse o olsun... İleride pişman olacağınız ya da vicdan azabı çekeceğiniz bir şey yapmayın da gerisi sizin bileceğiniz şeydir...
10 Yorumla
+1 yılHayır. İntikam almak benlik değil. Allah'a havale ederim genelde ¢
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimseden intikam alma gibi bir düşüncem olmadı , olmaz da sessizce uzaklaşırım
10 Yorumla
+1 yılİntikam almayayım diyorum ama engel olamıyorum yaşattıkları neyse iki mislini yaşatıyorum 🙄
10 Yorumla
+1 yılabowww koşun koşun dedikodu
ne oldu?
nasıl oldu?
kime nerde?
sorularım bu kadar :)10 Yorumlaİntikam almak, değer vermektir. Haliyle intikam almam yavrum
10 Yorumla
+1 yılİntikam almayı severim ama onurlu kişiyse alırım. Ş*r*fsizse hiç almam
18 Yorumla
Soran+1 yılonun yüzünden kendimi rezil ettim küçük düşürdüm. Ben onun için az ağlamadım, srvdim seni dedim la yiğidim bi dön bak bana. Orali bile olmadi engel atti. Tipini eşekler s*ksin. Ondan nefret ediyorum irrite oluyorum uyuz olurum anlatabiliyor muyum sinirrrr oluyorummm. Onu süründürecemmm.. haha KS hesabı da dondu iki üc gün sürüüüunnnnn !!! 😠😠😠
- +1 yıl
Senin hikayeni biliyorum neyse boş ver gitsin takma kafana
Soran+1 yılNe boşveri Ben boşveremiyorum. Sürünecek daha çok sürünecek. Tokmuş beyefendi. Artisttt... Havasını söndürecem. Beni çok hafife aldı ama benim nefretim neymiş o g*rizekalı görecekkkk
- +1 yıl
Ya madem sevmiyorsun neden intikam almaya çalışıyorsun boş ver gitsin.
- +1 yıl
O sana seni seviyorum bile dememiş
- +1 yıl
İlla seni sevmek zorunda mı
Soran+1 yılGururumu incitti.
Gururumu anladınnn
Gu
Ru
Ru
Mu !!!
Soran+1 yılHak ettiiiiiiii
İntikam almayı sevmem, sen niye intikam aldın
13 Yorumla
Soran+1 yılHak etti. O uyuzsa ben iki katı uyuzlasirim sıkınti yok. Güzel planladım şimdi iyi afallamıstir beyefendi 😏
Soran+1 yılArtistin tekiydi şımarığın havalinin teki !!!
+1 yılPek benlik değil umursamam
10 Yorumla
+1 yılHak eden biri ise zevkle.
10 Yorumlaİntikam alacak kadar kimseyi umursamam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah havale ediyorum. Belasını buluyor. Tabi diyeceklerimi söylüyorum 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİntikam almak tarzım değil o kadar bile uğraşmam yani.
10 Yorumla Sonradan içinize dert olacaksa hiç uğraşmayın ya.. benim gözümden düşen biriyle hiç bi şekilde işim olmaz.
10 Yorumla
+1 yılSeverim intikam benim işim😈😈😈😈
12 Yorumla
Soran+1 yılVuuvvv bendensin ortakk 😈😈😈
- +1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim ama insanlık bende kalsın derim daha çok
12 Yorumla
Soran+1 yılO beni düşundu mu la. Rezil ettim onun yuzünden kendimi. Onu da rezil edicemmm😠
- +1 yıl
Ben kendim için dedim la. Sen yapmışsın çok iyi bende yapabilsem keşke ama içimdeki insan sevgisi ah ah
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Naptın, tshirt ünü mü kestin :D :D
18 Yorumla
Soran+1 yılHavasıni aldim 😁
Soran+1 yılFazla kasiyordu arkideş kendini. Olabilir istemeyebilir ama reddetmenin de bir adabi olur. Her yerden engel atmak nedir. Aşka inanmiyormuş ama ben inaniyorum 😂
Soran+1 yılBeyefendinin biraz canını sıktım. Bundan sonra belki aklı başına gelir de kendini bi bok sanmaz. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, anlarım. Bunu beni rencide ederek söylemesine "ben aşka inanmiyorum" gibisinden beylik laflar etmesine biraz uyuz oldum. Valla yolda görsem direkt dalarim o kadar sinir oluyorum kendisine
Soran+1 yılBende kalsın Jagras
Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Gerektiğinde alıyorum hesap görülecek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılUğraşmam
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Nadiren İntikam soğuk yenen bir yemektir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmem haline birqkmqk en iyisi
10 Yorumla Bende almak isterim tüyo versen
10 Yorumla
+1 yılHayır almam intikam almayı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç almadım. Uzak durmak en güzeli
10 Yorumla
+1 yılİsim olmaz herkes keyfine baksın
10 Yorumla
+1 yılNaptin
12 Yorumla
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
Sende
+1 yılNe yaptın
12 Yorumla
Soran+1 yılBende o abim bende
- +1 yıl
Söyle kalmasın içinde 😔
+1 yılnasıl aldın
13 Yorumla
Soran+1 yılInstasından
- +1 yıl
ne yaptın
Soran+1 yılBende kalsın..
Şimdi pişmanım ama 😔
+1 yılİşim var yapamam
19 Yorumla
Soran+1 yılBenim de vardı ama o kaşındı, gururumu incitip ret atmak ne demek
- +1 yıl
Bence umursamamalıydın
- +1 yıl
Bu onu üzerdi sadece
Sen üstüne gidip yıkman kötü
Soran+1 yılHavasını sondürmek istedim ondan nefret ediyorum
- +1 yıl
Umursamasaydın sevmedin.
Sadece kırgınsın ona öfkeli değil
Soran+1 yılReddetti beni istemedi. Burdan tanıstim instasini aldim konuştuk etkilendim ondan hoştu. Sana asik oldum felan dedim. benim bu tarz seylere karnim tok dedi biraz usteleyince de beni her yerden engelledi bu da gururumu incitti onun yüzünden rezil ettim kendimi. Artik nefret ediyorum ondan sinirrr oluyorum görsem boğarım o derece ustünu basini parçalarim
- +1 yıl
Aslında yazsa yumuşarsın bu böyledir anlıyorum
Soran+1 yılYazmaz ne burdan ne başka yerden artik
Ben intikamimi aldim bu ona yeter.
Burdan tanistim zatwn Instagram göruntulu konustuk- +1 yıl
Peki sen bilirsin bebis
Kişilik & Karakter konusunda 24,3b cevap paylaştı. İntikam almayı sevmem bana göre değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlmam
11 Yorumla
Soran+1 yılBen alırım hem de öyle bir alirım ki boyunu posunu deviririm anında adamın 😠
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır,
11 Yorumla
Soran+1 yılSürünecekkk
Beni çok hafife aldı ama ben de onun canını yakıcam
sevmem çünkü vicdan azabı çekmek istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi reddedeydi. Karnim tok bu sozlere demek ne demek? Alırim havasini oyle
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye ne yaptın 😂
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılİntikam alacak kadar kimseyi önemsemiyorum..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni aldatmışmıydı
18 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz yoktu ki
Cevap sahibi+1 yılintikam aldıysan rahatlamış ve huzurlu olmalısın
Soran+1 yılPişmanlikla karisik evet
Cevap sahibi+1 yılniçin pişman oldunki canınımı yaktın
Soran+1 yılYani biraz
Cevap sahibi+1 yılözel değilse erkekmiydi ve ne yaptın
Soran+1 yılErkek tabiki de burdan tanısıp instasini almistim
Ozel bende kalsin
Cevap sahibi+1 yıltamam anladım hakettiyse iyi ettin pişman olma
Gizli Üye(18-24)+1 yılnaptın anltt off
14 Yorumla
Soran+1 yılSürünsün onunla hesabim bitmedi benim
Cevap sahibi+1 yılsana ne yapmıştı ki
Soran+1 yılreddetti reddederken de artistlik yaptı tokum ben bu sözlere gibisinden. Sonra gitti her yerden engelledi, gururumu çok incitti. Şimdi eminim o da incinecek. Ben ağladım belki ağlamayacak ama fena mors oldu.
Cevap sahibi+1 yılohh iyi yaptın
rövanj yapacaktır
10 Yorumla
+1 yılNayırrrr
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Zayıfların işidir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşamam valla
10 Yorumla
+1 yılUğraşmam
10 Yorumla
+1 yılBazen gerekli
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt