Kişilik & Karakter Böyle bir şapka aldım, gören gülüyor 😂? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Dün bir tane bundan aldım kulaklarım ve alnım donmasın diye. Yanımdan gecen kızlar gülüyor. Komık mı ya? Rahatsız oldum cıdden Böyle bir şapka aldım, gören gülüyor 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bunda bi komiklik yokta asıl gecen bi kızın kafasinda pandalı görmüstum o komik ve sevimliydi 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ben de gormustum oyle bir sey ondan da alacam😂😂 Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Onu da paylaş o zaman bekleriz 😀 Yorumla
David-Gloria Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl davaiii boska boskaa! 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla David-Gloria +1 yıl Bence yakışmış dkslglwşc Yorumla David-Gloria +1 yıl abla yeni dikkat ettim o gözler ne öyle, sen 168mp kamera mısın ☠️ Yorumla
Aşkokuşkokızz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yoo güzel gayet ama bu şapka çok soğuklarda giyiliyo rus şapkası zaten yani karsta erzurumda falan yaşamıyosan gereksiz 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence çok güzel ve sıcak tutuyor onlar gülenin ağzına kürekle vur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Off teşekkür ederim ☺️ sağ olun Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Rica ederim şekerimm Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ne alaka rusiada papitolari kullaniyoruz gülünç insanin zekasıyla orantılı ahmaklığı 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Buda Rusya da yaşıyor gibi olmuş 😄çok mu usuyorsun 0 0 Yorumla
Bigkokmanback Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Dikkat çekip herkesin laf atmasından zevk aldığın belli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne? Yorumla Bigkokmanback +1 yıl Ne odluğunu gayet iyi biliyorsun bence Yorumla
TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Resimdeki sen değilsen sende nasıl durduğu önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim Yorumla TuranTurk34 +1 yıl Gayet tatlısın bence Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Güzel şapka 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben olsam ben de gülerim 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok tatlı çok şirin olmuşsun 0 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Yemişim şapkayı, sen ne şeker şeysin öyle. 0 0 Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl evet komik. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nıye ya😂 Yorumla AteistCan +1 yıl Sibiryada yaşamıyorsun Türkiyede yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Turkıyede yasamıyorum kanka Yorumla AteistCan +1 yıl Nerede yaşıyorsun bu arada ben senin kankan değilim. Yorumla Soran +1 yıl Moskvada Yorumla AteistCan +1 yıl tamam o zaman komik değil. Yorumla
portoseksuel Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bence çok güzel severim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🤩 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yakışmış sana 0 0 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Komik değil 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çok güzelmiş 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok yakışmış ♡ 0 0 Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 481 cevap paylaştı. Tatlı 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yakişmış 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. komik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bunda bi komiklik yokta asıl gecen bi kızın kafasinda pandalı görmüstum o komik ve sevimliydi 😀
Yaa ben de gormustum oyle bir sey ondan da alacam😂😂
Onu da paylaş o zaman bekleriz 😀
davaiii boska boskaa!
😂😂😂
Bence yakışmış dkslglwşc
abla yeni dikkat ettim o gözler ne öyle, sen 168mp kamera mısın ☠️
yoo güzel gayet ama bu şapka çok soğuklarda giyiliyo rus şapkası zaten yani karsta erzurumda falan yaşamıyosan gereksiz
Bence çok güzel ve sıcak tutuyor onlar gülenin ağzına kürekle vur
Off teşekkür ederim ☺️ sağ olun
Rica ederim şekerimm
Ne alaka rusiada papitolari kullaniyoruz gülünç insanin zekasıyla orantılı ahmaklığı
Buda Rusya da yaşıyor gibi olmuş 😄çok mu usuyorsun
Dikkat çekip herkesin laf atmasından zevk aldığın belli
Ne?
Ne odluğunu gayet iyi biliyorsun bence
Resimdeki sen değilsen sende nasıl durduğu önemli
Benim
Gayet tatlısın bence
Güzel şapka
Kendi g.. tlerine gülsünler
Ben olsam ben de gülerim
Rusya'da yaşamıyorsan komik
Çok tatlı çok şirin olmuşsun
Kötü durmuyor
Çok yakışmış 👍
Senin güzelliğin peki
Yemişim şapkayı, sen ne şeker şeysin öyle.
Hayır gülünecek ne var ki çok güzel 😍
eskimo
😂😂😂
evet komik.
Nıye ya😂
Sibiryada yaşamıyorsun Türkiyede yaşıyorsun
Turkıyede yasamıyorum kanka
Nerede yaşıyorsun bu arada ben senin kankan değilim.
Moskvada
tamam o zaman komik değil.
Bence çok güzel severim
Teşekkür ederim 🤩
Yakışmış sana
Haklilar☺️☺️
Komik değil
Yoo çok güzel bence
Çok güzelmiş
Çok yakışmış ♡
Güzel
bence cok sirin ben cok seviyorum