Bazen diyorum ki keşke bir yar. r ım olsada şu abaza, mağara adamlarını yanından geçerken çıkartsam keşke hanımefendi gibi yürürken o yrrğı çıkartsam o an tam o an
not:özür dilerim
Bazen diyorum ki keşke bir yar. r ım olsada şu abaza, mağara adamlarını yanından geçerken çıkartsam keşke hanımefendi gibi yürürken o yrrğı çıkartsam o an tam o an
not:özür dilerim
Ha ha güldüm ya ama anladım ne demek istediğini bıkmışsın artık abaza insanlardan
Ya gerçekten annemin karnına geri dönesim geliyor bunca senedir okudum üretim mühendisi oldum buna rağmen geri dönmek istiyorum
Seni cinsel obje olarak görenlere mi bu tavrın
Aynen yvşaklara bu tavrım hiç bir münasebetim olmamasına rağmen benimle kirli pis laflar konuşan veya bakan bo. k torbalarına
Haklısın kötü bakış sebebiyle sevdiğimizi bile gözlerimizle anlatamıyoruz
😞insanın içindeki masumiyet var olduğu sürece gözlerinden anlaşılır üzülme yeter ki gözlerinin içine bak anlar
Kimi hak yolu varken b. ok yolunu seçiyor. Kimi de bile isteye s. apklık ve zevkinin peşinden koşuyor başka alternatifi yok. Seven de zaten istediğini ya alıyor ya alamıyor. Bunun dışında bir seçenek kaldı o da arkadaş olmak. Sınırlar belli. Tamamdır gözeciklerine bakacağım 😊
Çok doğru
Düşünceleriniz için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Cevap
8Cevap
Ahahahahh sesli güldüm mk yarağın olsa bile 21 cm olmasın korkup kaçarlar ahsdahsfh
Bazen diyorum ki şu bizm ülkenin sistemini baştan sona doğru düzeltme şansım olsa da beyinsizler de yok etsem
Bazen diyorum ki sizin gibiler çoğalsada ülkemi sevmek üçin veya erkekler katı ve mesafeli olmamam için sebeplerim olsa
Teşekkürler
Rica ederim
Anlamadım ki niye sokakta yürürken bir anda penis gösterme ihtiyacı duyuyorsun?
Efendi gibi yürürken kaldırımdan geçicem tamam mı o kadar kötü gözlerle bakıyorlar ki insanın o an hanımefendilikten çıkıp hulk a falan dönüşesi geliyor çünkü bir hanımefendi bu ülkede benliğinden çıkmak zorunda kalıyor
İyi de kötü gözle baktıklarını neden düşünüyorsun? Ayrıca her birinin gözünü nasıl kontrol ediyorsun yürürken?
Sen yolda yürürken seni süzen insanları farketmiyor musun? Normal bakan insan max 2 saniye bakar baka kalmaz veya laf atmaz niyetleri belli
Yok, hayır bakmıyorlar iddiasında değilim o an ne yaşadığını nereden bilebilirim. Sadece acaba bu yarattıkları durum sizde herkes size bakıyormuş gibi bir algı mı yaratmaya başladı onu merak ettim.
Yok yok aksine daha dikkatli olmayı öğretti çünkü bakmayanı da algılayabiliyoruz yani bir insanı hemen suçlunilan etmek çok kötü bişey belki arkamdan gelen kişin evi benim gittiğim yerdedir bilemem bu yüzden kimseyi yargılamam ama bakan sayısı bakmayan sayısından çok ne yazık ki
Doğru, yolda yürürken kadının teki önüme geçtiğinde g'tüne bakıyormuş gibi görünmemek için sağa sola dönmek zorunda kalıyorum.
Yani daha rahat bir yaşam isterdim inan ki.
Aynen öyle bende habire arkama bakarım çoğunlukla insanlar yere bakarak yürür ben yavaşlarım onlar sağa kayar devam eder keşke güvenilir bir toplum olsaydık
Düzeleceğini sanmıyorum.
En azından ceza almaları bile bir artı
İnsanlara bir yere baktı diye ceza veremezsin
Aşağılamak da bir ceza
Eujdksisysnsksisjs 😂
Yok artık daha nelerr 😂😂
Cikart masaya vur bence 😁
Ay çüşş ayol !!!
Sabah sabah..
ah keşkem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar