Kişilik & Karakter Erkeğin nazlı olanı mı daha çekilmez yoksa trip atanı mı? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkeğin nazlı olanı mı daha çekilmez yoksa trip atanı mı? Erkeğin nazlı olanı mı daha çekilmez yoksa trip atanı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Trip atanı çekilmez 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Erkek adam nazmi yaparmis tirip atanida capkinlik yapanida sevmem Adam. olsun canimi yesin 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Hem trip hem naz yapan erkek değildir gitsin etek giysin 0 0 Yorumla
RufLeSs Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Iyyy nazlı tripli insanlardan hiç hoşlanmam mıy mıy mıy 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Nazlı olanı. Ben bile naz yapmıyorsam onun nazı çok saçma olur 0 0 Yorumla
Kalbikırıklardaben Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Nazlı, trip herkes atar ama nazlı ne erkek ne kız çekiliyor. Hele erkekler, hiççç. Sürekli bir naz içerisinde yok üşüyorum ay çok doğuk mız mızlıkları böyle bir şey yapıcaz naz yapması ıyy 0 0 Yorumla
tereyagibal Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Nazli erkek hic cekilmez tribi bi sekilde cozersin nazli erkek iticidir 0 0 Yorumla
fgdileek Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Nazlı erkek mi olur sjsjsj bence ikiside çekilmez 0 0 Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl her şey dozunda yaa. İkiside çekilmez 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nazlı daha iyidir bence 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nazlı erkek mi olur trip atan olur da 😊 0 0 Yorumla
MutluFıstıkParçası Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Pasif erkek mi olur ya.. gitsinVurdursun 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Trip atanı 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Trip atanı 0 0 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Trip atanı 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. trip 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ikisi de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Trip atanı çekilmez
Erkek adam nazmi yaparmis tirip atanida capkinlik yapanida sevmem Adam. olsun canimi yesin
Hem trip hem naz yapan erkek değildir gitsin etek giysin
Iyyy nazlı tripli insanlardan hiç hoşlanmam mıy mıy mıy
Nazlı olanı. Ben bile naz yapmıyorsam onun nazı çok saçma olur
Nazlı, trip herkes atar ama nazlı ne erkek ne kız çekiliyor. Hele erkekler, hiççç. Sürekli bir naz içerisinde yok üşüyorum ay çok doğuk mız mızlıkları böyle bir şey yapıcaz naz yapması ıyy
Nazli erkek hic cekilmez tribi bi sekilde cozersin nazli erkek iticidir
Nazlı erkek mi olur sjsjsj bence ikiside çekilmez
Trip çekilmez naz çekilir
Hiç nazlı erkek görmedim sjsjxşasjx
İkisi de çekilmiyor ya
her şey dozunda yaa. İkiside çekilmez
Nazlı daha iyidir bence
Nazlı erkek mi olur trip atan olur da 😊
İkiside aynı şey degilmi
Naz trip erkege ters yaaa
Pasif erkek mi olur ya.. gitsinVurdursun
Trip atanı