Sevdiğiniz biri tarafından yok sayılmak, değersizlik ve güvensizlik hissi berbat bişey..

Sevdiğiniz biri tarafından yok sayılmak, değersizlik ve güvensizlik hissi berbat bişey..

Zamanın durmadan ilerlemesi ve sevdiğim hiç kavuşamamak 😔😥 ah ah keşke 1970 lerin genci olsaydım da belki de böyle aşktan üzüntü cekmezdim keşke Zaman ds yolculuk olsa gelecek umrumda değil geçmiş umrumda bu masum güzel yüz hiç aklımdan çıkmıyor onu çok sevdim kalbimden

Çok haklısın yok sayılmak değersizlik saygısızlık bunlar insanı incitir. Ama asıl olan nedir biliyormusun, karşımızdaki değer verdiğimiz insanların iç yüzünü görüp te kabul edememek. En kötüsü de bu bence.
beni en çok inciten şey
değer verdiğim insanların beni anlamıyor olması bu gerçekten beni incitiyor kırılıyorum
Sevdiğin tarafından değersizlik yok sayılmak saygısızlık incitir. Ve hemen hemen herkes bu yorumlarda bulunmuş. Bu duyguları birilerine yaşatmışım ki aynı şeyle karşılaşıyorum diye kendime teselli de bulunuyorum. :(
Cevap
12Cevap
Fiziksel acılar bayağı incitici oluyor. Ağrının yoğunluğu fena ise fenalık geçiriyorsun
Yalnızlık sadece
En yakınımlarının yüzüst bırakması sırtımdan bıçaklaması
Sevdiklerimin sevmediğim sözleri... Anlamadıklarını belirten bakışları, umursamaz tavırları ve sinirlendiklerinde umursamadan kırmaları ¢
Tam olarak bu ;
DEĞMEYECEK BİRİ İÇİN YARABANDI OLARAK KULLANILMAK BU GERÇEKTEN ÇOK DEĞERSİZ HİSSETTİRİYOR VE KALICI HASAR BIRAKIYOR KALPTE
Kralını takmıyorum hayatımda beni incitecek insanı hayatımda tutmuyorum ben kimseye ömrümü heba edemem
Saygısız, kaba, kendini bri şey zannetmesi, verdiğim sevgiyi hor kullanması.
Evet gerçekten sevdiğin insan tarafından umursanmamak hissizlik üzüyor
Sende takma
@Mert33Mutsuz takan kim
İncinmiyorum artık, o durumda mantığım devreye giriyor.
Saf sanılıp arkamdan iş çevrilmeye çalışılması
Aptal yerine konulmak galiba canımı en çok yakan şey oldu.
hepsi elbet.. bir söz var hayatını s... r diyemedi de incinmiissin dedi haha aynı şey;)
Öyle bir durum yok şimdilik.
Aşık olduğum insanın seni eskisi gibi sevemem demesi beni incitti.
Yani değer verdiğim bir kişi için aslında çokta değerli olmadığımı anlarsam incinirim
Haksızlık ve verdiğim değerin karşılığını alamayıp üstüne vermemişim gibi davranılması..
Ben bunu haketmedim dediğinde..
Kesinlikle yok sayılmak..
Güvendiğim insanların beni yanıltması
Verdiğim değeri alamamak
değer ve ilgi görmemek
İncimisin sen inciniyon
Alay
Yalan
Sanmak
Yok sayılmak
Ilgisizlik
hayatın ta kendsii.