Birini kıskanman için ne olmalı?

Selam :)
Kıskanç biri misin?
Son zamanlarda sinsi hemcins çoğalması görüyorum
#sosyetic
sabah mod:
Kıskanç birisi değilim ve kıskançlığı da sevmem sevdiğim kadına sonuna kadar güvenirim her zaman. sahiplenmek ve kıskanmak ayrı şeylerdir insan sevdiğini tabi ki sahiplenir korur her zaman. ama kıskançlık ise güvenmediğini gösterir zaten sevdiğiniz insan sizin istemediğiniz bir şeyi yapmaz. bunun dışında zaten kimseyi kıskanmam hatta umursamam bile bir kişi başarılı olabilir sadece tebrik ederim çekememezlik yapmam. çünkü kıskançlık insana sadece zarar veren bir duygudur. bencillikten ve kendine güvenmemekten gelen bir duygudur. bu yüzden kıskançlık duygusunu hayatımda yer edinmiyorum hiç bir zaman ve edinilmesinden de hoşlanmıyorum :D
Aşık olmam lazım jsjsj aşk haricinde kıskanamam kimseyi işim gücüm var jsjs
Al işte çsg skkd
Yaaa şapşal 🥺💓 jdjdj
Görüş
54Görüş
Sadece sevdiğim aşık olduğum adam kıskanırım. Ve durduk yere kıskançlık yapmam.
Bu ben :D
Evwt 🧿
Bir ilişkimin olması lazım. 😃
Onu bunu kıskanacak kadar haset değilim.
Sen boğasın tatlım jsjs biliyom
onu çok sevmem gerekiyor yine de gereksiz kıskançlıklar bana göre değil
ancak sahiplenirim..
Ben de kıskanma olmaz. Naif kıskançlık adı altında uyarı olur. Uyarım dikkat etmezse, taciz atışları başlar.
Herhangi birini kıskanmam ben, hatta başarılı, iyi, güzel falansa takdir ederim tam tersi olarak.
Kıskanma sadece daha özelim olan kişilerde olur o da paylaşım miktarı daha da artsın diye, benden kopacak veya gidecek diye değil.
O ne güzel sabah mod ya, Barış abi 🤩
Bu da benden
https://www.youtube.com/embed/s_QGBa28Bp8Çooooook Saygı ve Özlemle... 🙏
Sabah sabah aklıma dolandı :D
Ama benim adım bal böceği sjdl
Batırırım valla :D hskd
Laaaan bak ne güzel söyledin :D Brütüsün tavsiyelerine uyun eh ahali
Övdün ya işte şimdi bir de haklısın de sjsj
Oluyor bak :D sen bana rakip olamazsın ksksks
sjsjs çok cici :D modun yükseldi
Enerjime nazar değecek :D
Yok bea :D ayetel kürsi hariç
Hemcinslerimi kıskanmıyorum. Sevgililerinede göz dikmedim, dikmem. eğer burayı anlatıyorsan gerçekten hepsi ruh hastası ben bunu daha iyi anladım ve çevreme daha dikkat etmeye özen gösteriyorum şu fake hesaplara, klavye arkası delikanlılığa, dedikoduya keşke el atsalar neyse.
Ben sadece sevdiğim adamı, ailemi, arkadaşlarımı kıskanırım kıskanma nedenimde bana vakit ayırsınlar diye yani o kadar
Yazdıklarına kelime kelimesine katılıyorum. Ekleyecek bir şey kalmamış.
Güzel kadın görünce içi hasetler her zaman korkup kıskanır ❤️🌹
Korkup millete iftira atmaya bayılıyorlar :D sevgilimi ben elimde tutamadım, diyemiyorlar, yazık
Teşekkür ederim Hande‘m 😘
Şu dış görünüşü ya da sevgilisini kıskanıp saldıran insanları hiç anlamıyorum. İnsan kıskanacaksa kariyerinde iyi yere gelmiş, başarılı, güçlü kişileri kıskanmalı. Ben sadece başarıyı kıskanırım. 💁
Aynen öyle 😌
belki, olsa olsa imrenmişimdir. o da kaşla gözle fizikle giyim kuşamla alakalı olamaz. müthiş bir beyne, bakış açısına, kültürel birikime ve yaşam görüşüne sahip; tüm bunların üzerine, tutarlı olması lazım. bunların da hiçbiri üniversite, sınav puanı, kariyerle uzaktan yakından bağlantılı değil
Ben benim olanı kıskanırım. Hemcimsimi pek kıskanmam açıkçası. Bana göre saçmalık. Bende olan karşı tarafta da var. Anlamsız bana göre. Kadın kadını desteklemeli.
🌹
♥️
Ben değer verdiğim gerçekten sevdiğim birini kıskanırım. İlgilenmediğim kişileri asla kıskanmam. Bu arkadaş için de geçerli sevgili için de geçerli. Hemcinsimi kıskanmam için mutlaka bir neden vardır ancak şimdiye kadar hiç kıskanmadım kıskanmamda.
Hayır değilimdir özellikle hemcinslerimi kıskanma ve aşağılama gibi huylarım yokrur burada çok bayanın hem destekçisi oluyorum hem başarısını takdir ediyorum hiç bir yorumdada aşağılayıcı bir cümle kullanmamışımdır beğenirim ya da beğenmem emeğe saygı duyarım 🙋🙋
Sevdiğim samimi olduğum birisi veya sevgilim olmalı kıskanmam için. Aşırı kıskanç değilim öyle boğmam. Bikini giyebilir çok abartılı süper mini değilse mini etek de giyebilir, yine abartılı olmadan dekolteli giyinebilir. Öyle aşırı kısıtlayıcı değilim
Ben hiç gerçekten kıskandığımı hatırlamıyorum ama geçen birisi ile ilk kez buluştum ve kız bana durduk yerde telefonunu ver bakacağım kimlerle konuşuyorsun dedi. Icimdem saçmalama daha ilişkimiz başlamadan seni aldatacagimi nasıl düşünürsün dedim ve tabikide hayır diyip bir daha da görüşmedim.
Bu konuyu çok anlatasım vardı ondan yazdım 🤣
Sevdiğim insana gereksiz davranışlar yapılırsa veya hal ve hareketlerine dikkat etmezse kıskanırım. Bu tabiki aşırıya gitmez bende. her şey tadında tuzunda olmalı. Buna rağmen de dinlemeyip beni kızdırmak içinde yapıyorsa onu öyle bir kıskandırırım ki kudurur 😂
Sevgilimi kıskanırım kıskanmam için de, samimi olmaması gereken kişilerle samimi olursa, kıskanırım (kavga sebebi olabilir) 😄Benim işim belli de olmaz bazen boş boşuna da kıskanırım. Baktığı herkesi, dokunduğu her şeyi. 🙂
Kıskanma durumum yok ama daha güzel birini görünce imrenirim mesela ya da daha başarılı birini keşke o kadar azimli ve basarili olsam derim. Ben yakın arkadaslarimi baskalariyla samimi olursa kıskanirim tek duygum bu 😕
Birinin beni kıskanması mantıklı değil, hele senden kıskanması olasılıksız
değil mi :D olması gereken budur jsks
Neyse, manitam görmeden gideyim ben
tamam bb 😌
Yazarım yine Seçil 😄
La havle Kumru, Seçil, Hatiçe sjsj :D kim bunlar ben tanımıyorum. Size bilgi veren üyeler beni tanımıyor shsj size sallıyorlar
Yoo doğrudan ben salladım Çiğdem 😆
Eminim öyle olmuştur, iyi günler 😌
İyi günler Buse
Seven kıskanır derler ama seven mi kıskanır yoksa güvenmeyen mi bunu daha çözemedim 🤔
Seven kıskanır hocam ama şöyle bir durum var, çekemeyen de kıskanıyor sjsj :D
Seven ve çekemeyen 🤔 peki güvenmeyen ne yapar🤔
Güvenmeyenin güvenmediği kişiyle ilişkisi ne ola ki 🙄 yani hiç bir şekilde güvenmediği insanla bir bağı olmamalı insanların
Doğruluğunu konuşturdun yine : ))
Güzelliği kıskanır kadın çünkü erkekler tipsiz olsa da para statü uzun boy herhangi bi şeyle kompanse edebiliyorlar dış görünüşü ama kadının güzelliği kadar etkili başka bir element yok
Nitelik ve nicelik olarak benden para, mal veya yakışıklılık olarak iyi bir kişiyi, heleki bir cemaatin içinde bu dillendirilirse kıskanmam normal. Ama kıskanmıyorum.
En İyi Görüş