Ya da basit şeylere mutlu olmaz mısınız?

Ya da basit şeylere mutlu olmaz mısınız?
Görüş
20Görüş
Benim bam telim bellidir. Zaten çabuk mutlu olabilen ve çabucak üzülebilen bir yapım var. Bana yemek alınsın ben hemen mutlu olurum 😅. Sevdiğim insanın sesi ve gülüşü zaten hemen moralimi yükseltiyor.
Hemen etiket yap o da görüş yapsın 😂
@Ayhan67 soruya gelsene çok ayıp 😅
Sevdiğimin herşeyi fazlasıyla mutlu ediyor beni o yanımda olsun yeter başka hiç birşeyi görmüyorum ❤🐨
Bak bak 🥰😘
Çok çabuk mutlu olurum. Bir tane damak çikolata veya aniden gelip hadi kahve içelim demesi, bana sarılıp seni özledim veya seni seviyorum demesi yeterli.
Çay koydum, bekliyorum denmesi,
Okeye dönerken okey çekmek gibi.. 😄
Baktım kimseden hayır yok; çayımı kendimi yaptım, kalktım kendime çay koydum.. 😄
Sevdiklerimin küçücük bir şey yapması bile beni mutlu eder. Onun dışında en mutlu olduğum şey anlatmadan anlaşabilmek.
Bi alkole, filme veya gezmeye tamamım ben. Bana keyif veren mutlu eden bunlar.
Takdir etmek övmek sevmek yeterli
ben kolay mutlu oluyorum da kimi sevip sayar isem elinden geldiğince mutsuz etmeye çalışıliyorum.. artık beni mutlu eden tek sey tek kişi ben olucam. çünkü ben bunu hak ediyorum. çikolata yiyip başlayım ben ;)
Bugün içim burkuldu, sebebini düşündüm. Ve görünmezlik hissi olduğunun farkına vardım.
Başkaları için yaşamıyorum hayatımı elbette ama insan en yakınlarından bi gülümseme, bi güzel söz, bir farkındalık bekliyor. Şunuda iyi yaptın densin mesela, bunuda güzel düşünmüşsün densin. Ama sanırım yiğidin hakkını yiğidin kendisi vermesi lazım, başka kimseden hayır yok.
😂😂😂
Zaman Makinesi icat edilirse asıl tam mutlu olurum buda imkansız görünüyor şu an için maalesef 😔 acaba hiç mi? Mümkün değil zaman da yolculuk gelecekle işim olmaz zaman makinesi icat edilse geçmişe giderim geçmiş dediğim 2000 ler değil 1970 lere gitmeyi çok isterim ah zaman ah her daim ileri gidiyor durmadan
Beni mutlu etmeye çalışmak, beni mutlu etmenin en kolay yoludur. Değerli hisseder, mutlu olurum.
Ben kolay yolu biliyorum 🤗
Erkek beyni (eril beyin) gibi düşünebildiğim anlar da her şeyden mutlu oluyorum ama kadın beynim (dişil beyin) devreye girince mutlu olabilmek çok zor hale geliyor... Nedeni ektedir 🎥👆
Herhangi gibi çok basit bir şey bile edebilir bir söz , hitap, düşünülmüş ince detaylar
Görünce aklıma geldin aldım hediyeleri... minik bi anahtarlık mesela, görmüş aklına gelmişim almış, muhteşem bi olay. Doğuö günümde alınan hediyeleri sevmem, bana samimiyetsiz gelir ama normal günde bi çikolata alsa 3 gün mutlu olurum 😂
Beni mutlu etmek de üzmekte kırmakta paramparça etmekte çok kolaydır, çok hassas bir insanım çabuk kırılan küsen biriyim alınganım. Ama mutlu etmeyi bilene ufacık şeyden bile mutlu olur anlam yüklerim.
Basit şeylerle mutlu oluyorum ben
Babamın sarılması bile mutlu ediyor ama ona çok kırgınım her sarıldığında ağlıyorum kimse bilmiyor nedenini bende sarılmıyom ağlamak için
Tebessüm. Bazen de tek bir bakış, koku. Devasa hediyelere, beklenmedik şeylere gerek yok. Sevdiğimin yanımda olması bile benim için bir mutluluktur ¢
Bir küçük şeker ile bile mutlu olurum. Önemli olan onun sevgiyle verilmesi. sadece bunda kalmamalı insan elinden geldiğince hediye almalı sevdiklerine.
Sevdiğim adam , güzel bir yemek ardıyca tatlı. el ele dolaşmak , mum isiginde seks ve güzel bir şarkı...
Çok az bir şey isdedim
Küçücük şeylerle mutlu olurum mesela beni düşünerek sabah bir sıcak popaça veya kahve getirse çok mutlu olurum bunun gibi
En İyi Görüşler