Kişilik & Karakter 1 ay Kolay sıkılır mısınız? igdonducakss Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 #donducakss Kolay sıkılır mısınız? Görüş Yaz 27 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b görüş paylaştı. Yoo, sıkılmaya vaktim yok. Sürekli bir şeylerle meşgulüm. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Mutlaka sıkıntımı alacak şeyler yaratıyorum kendime.. Hiç olmadı çay koyarım mis gibi.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 98% 1 ay Evet ister konu olsun ister insan olsun ister bir başka şey olsun kısa süre ilgi olur sora ve gider Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Susususude Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 47% 1 ay Evet herşeyden ve herkesten çok çabuk sıkılırım hatta o yüzden aynı anda bi kaç iş yaparım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b görüş paylaştı. Yani sıradan şeyler beni sıkar farklılık severim 😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Konusuna bağlı olarak değişir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 1 ay sıkılmam kolay kolay Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
FiqHShott Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 382 görüş paylaştı. Artık sıkılıyorum alıştım sıkılmaya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 721 görüş paylaştı. Evet kolay sıkılıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 39,2b görüş paylaştı. Artık kolay sıkılıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı. Evet çok çabuk sıkılıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 82% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı. Evet.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı. Evet Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör igdonducakss 1 ay Hmm peki🙄 Yorumla
theprotect0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Evet çok hem de Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Poyrazass Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 ay Evet çok kolay Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Eh.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Bilge Yaş: 23 , eig 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 486 görüş paylaştı. Hayır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gaselle Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 ay maalesef kolay sıkılırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 51 , eig 85% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,7b görüş paylaştı. Evet Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
PickupArtst Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 97% 1 ay Hayır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Yoo, sıkılmaya vaktim yok. Sürekli bir şeylerle meşgulüm.
Mutlaka sıkıntımı alacak şeyler yaratıyorum kendime.. Hiç olmadı çay koyarım mis gibi..
Evet ister konu olsun ister insan olsun ister bir başka şey olsun kısa süre ilgi olur sora ve gider
Evet herşeyden ve herkesten çok çabuk sıkılırım hatta o yüzden aynı anda bi kaç iş yaparım
Yani sıradan şeyler beni sıkar farklılık severim 😊
Konusuna bağlı olarak değişir.
sıkılmam kolay kolay
Artık sıkılıyorum alıştım sıkılmaya
Evet kolay sıkılıyorum
Artık kolay sıkılıyorum
Evet çok çabuk sıkılıyorum
Evet..
Evet
Hmm peki🙄
Evet çok hem de
Evet çok kolay