Yakışıklı erkekler yapınca normal, tipsiz erkekler yapınca anormal olan neler vardır?

Çirkin erkek kapşonlu giyinir.
Kızlar, ne kadar özgüvensiz der
Yakışıklı erkek kapşonlu giyinir.
Kızların dibi düşer. 😀
Teşekkür ederim
Görüş
10Görüş
Bu arada hiçbirisi bana göre değil. Konuşmayan her zaman içine kapanıktır bana göre. Veya bir kıza yürüyorsa ve çok yakışıklı değilse özgüvenlidir gözümde. Yakışıklı olmayıp okulda görüp tanışmak isteyen oldu yani ben buna özgüven derim. Çapkın her yerde çapkındır ve Brad Pitt bile olsa çekici gelmez gözüme. Saçma bir genelleme bence.
Yakışıklı erkek yürürse kızımızın gururu okşanır, "ayyhh bana yazıyo buuu" olur, çirkin erkek yürürse tacizci olur, "üff git be s a l a k şey" olur. Yakışıklı erkek lüks arabaya biniyorsa "oouuvvv çok karizma" olur, çirkin aynı arabaya biniyorsa "at hırsızına bak parayı kimbilir nasıl kazanıyor" olur.
Çirkin erkek kaliteli bir şaka yapar kimse gülmez
Yakışıklı erkek şaka yapmayı bilmez yapıyorum zanneder garibim hatta şaka yapmasına bile gerek yok bı kere dönüp baksa hemcinslerim Allah'ım ne karizma yıkılıyor deyip hayaller kurarlar...
Genel olarak, bir erkeğin fiziksel görünümüne dair bir kural ya da standart yoktur ve herkesin kendi zevkine göre yakışıklı olabilir. Önemli olan, insanın kendini nasıl hissettiğidir ve kendine olan saygısıdır. Tipsiz bir erkek de yakışıklı olabilir ve böyle bir durumda, "anormal" olarak nitelendirilmesi doğru değildir. Herkesin farklı olduğunu ve bu farklılıkların değerli olduğunu unutmayın.
İnsanların iki yüzlülükleri ve çok saçma karşındaki kişi huyu huyuna ise tipin ne önemi var zor zamanda Allah'a yalvarıyorlar ama bu durumlarda ayrımcılık yapmadan Allah herkesi eşit yaratır adaletlidir diye aklından geçiriyorlar mı bi huyu ya sever ya sevmezsin ona göre mesafeni ayarlarsın
Her şey. yakışıklı erkek iltifat ederse kızlar beğenir. tipsiz erkek ederse. sapık derler. yakışıklı erkek aldatırsa kadın peşinden koşmaya devam eder. tipsiz erkek ile arkadaş bile olmazlar
Yakışıklılar çok kasıntı oluyo aslında samimi olsalar daha. Çekici olucak
Çok güzel ve harika fiziği olan kız istemek dışında bir şey yok bana göre.
İşte bu yüzden sanalda tanıştığım birine fotoğrafımı atmıyorum :))
Karakter önemli.. 👍🏻
Kızlara teklif etmesi özgüvenli olması çirkin erkeklerde anormal gibi niyeyse
Yakışıklı erkek selam nasılsın dese ohaaa kesin benden hoşlanıyor diye takla atarak arkadaşlarına anlatan kızlara çirkin erkek bunu söylese snane be grzklı pis sapık. s diye tepki verir.
Bende yakışıklı tipsiz ayrımı yoktur pek. Dış görünüşe pek önem vermem karakter ağırlıklı değerlendirme yaparım. O yüzden bu soruya cevap veremedim.
Bunun en iyi örneği şudur mesela dekolteli kadın kendisine bakan erkeği farkettigi zaman erkek tipsizse sapık diye yapıştırır erkeği begendiyse hoşuna gitmeye başlar 😂😂😂
Geçen bir videoda izledim, araştırmalara göre çirkin kadın gören erkekler rahatsız oluyormuş. Yani beyindeki rahatsız olan bölgeyi harekete geçiriyormuş. Çirkin olan erkekleriyse kadınlar farketmiyormuş bile, yani yok gibi bir şeymiş.
Disclaimer: Çirkinlik ve güzellik hiyerarşisine inanmıyorum.
Çirkin erkeği yok saymak mı yoksa rahatsız olmak mı? Yok saymak ne ya 😃😃😃
@Aşkın_Sonu hahahha evet cidden acı ama gerçekten erkekler de çirkin kadınlara daha kötü davranıyo bu kesin
Dünyada maalesef iki cinsiyet içinde güzellik /yakışıklılık faşizmi var. Bu her yerde böyle.
Çapkınlık yani bir erkek yakışıklıysa bak ya ne kadar çapkınsın seni çekici şey derler ama tipini beğenmedilerse yürü git be şurdan sapık diyebilirler🤣
Yakışıklı erkek selam verip tanışmak isterse anında cilvelerle söylenir. çirkin erkek tanışmak isterse "uff snn be slk" cevabını alır.
Resme katılıyorum. Bir de şey var: Zengin çalar, hastalık denir. Fakir çalar, hırsız olur ¢
Michele morrone ye kimse kıllı vs demeyip taparken , kürt erkeklerinin göğsünde çok kıl olmasını eleştiriliyor
sosyal insanları sevmem ilgisi tek bana ait olmalı öyle ayırt da etmem
En İyi Görüşler