Selamlar.. Kişilik olarak savaşçı bir ruha mı sahipsin yoksa tırnağı kırılsa ağlayanlardan mı? Keyifli günler.. 🤘 😏 😎

#smell

Selamlar.. Kişilik olarak savaşçı bir ruha mı sahipsin yoksa tırnağı kırılsa ağlayanlardan mı? Keyifli günler.. 🤘 😏 😎

#smell
aradığınız suçlu benim. kendimi içi geçmiş karpuz gibi hissediyorum.
yaşıma uygun bir ruha sahip olmadığımı düşünüyorum. sanırım 3-5 beden büyük ruh üflenmiş olabilir. yani kesinlikle tasarım hatasıyım.
Çıt kırıldım değilim. Ama savaşçı da diyemem tamamen kendime. Genelde savunmada yer alıyorum.. herşeye ve herkese rağmen devam edebilmek benim açımdan başarmak demek savaş edecek kadar azim etme halinde değilim. Daha çok kabulleniş ve devam etme yolundayım.
Bazen savaşcı olabiliyorum ortalığın tozunu attırabiliyorum bazende ufacık bir darbede yıkılabiliyorum. Ortam pek yok
Teşekkürler
Ricalar yavru
Çıt kırıldımım ahaha ölümüne savaşırız
Şey geldi aklıma :D savaşmamız gereken şeyler var anladın sen onu
Ahahah anlamam mi 😅
Teşekkür ederim babem :*
Ricalar babem 💋
Cevap
26Cevap
Legolas gibi ok atar, Aragorn gibi ork keserim 🤣
Sonuna kadar Savaşçıyım. inatçıyım ve kazanamasam bile denerim
Selam gadası 🙃
Bu hayatta hırçın olmazsan adamı yerler 😂
Tam bir savaşçıyım diyemem öyle olsam, şu an bambaşka bir düzen içinde yaşatırdım kendimi diye düşünüyorum. Savaşçı olma yolundayız diyelim.
Savaşırım, hiç böyle hihihihohoho göründüğüme aldanma 🤩
ahah :D gülen yüzünün altında dominant bir karakter barındıran ben, kimseye aldanmam :D ahah
Aslında saklamıyorum ki :D Sadece duruma ve kişiye göre şekilleniyor davranışlarımız beybim :D
:D ahaha sağ gösterip aparkat geçirmek efsane oluyor aynen
Benim profil resmi yeter dimi? 🤣 gerçek hayatta beni süper kadın’a benzeten çok oldu.
ben Atatürk'ün torunuyum
o bu memleketi vura vur aldı eee bende savaşan bir elemanım
iki defa düşüp üçüncüye ayaktaysam savaşımdandır
İkisinin ortasında bir yerdeyim ne çok hassas ne de savaşçı. Yaşadığım zorluklara karşı direnebiliyorum sadece ama onlarla mücadele etmek konusunda iyi değilim.
Prenses olarak başladığım hayatımı neredeyse profesyonel seviyede savaşçı olarak devam ettiriyorum. Prenseslik baki ama nadir işte 😒
Savaşçıyım hemen her konuda. Ama karıncaya bassam da ağlarım. Öyle de değişik bir insanım ¢
Hiç bi zaman çıt kırıldım olmadm zaten öyle mıy mıy çıt kırıldımlar bana iticii geliyor..
Daima savaşcı ve inatcıyımdır 🧚♂️
Bence savaşçı ama ne için savaş verdiğim önemli :D
Kesinlikle savaşçı bir ruhluyum sonuna kadar çabalarım, mücadele ederim. Azimliyimdir.
Hem çok hassas hem sürekli birşeyler için çabalayan ve ikisinin arasında sıkışıp kalmak😢
Savaşçı ruhlu, sadece duyarlı olduğum konularda bir duygusallık hakim.
Gerektiği gibi
Ben bu kategorilere pek uymuyorum. Yerine göre çıtkırıldım yerine göre güçlüyüm.
Savaşçı bir ruha sahibim her zaman, pes etmek bana göre bişey değil.
Bazı konularda savaşacak bir şey göremiyorum.
Onu hak edecek birini görürsem haber ederim.
Yerine göre her şeyle savaşırım da sevdiğin bir insanın sözüne yerle bir olursun
Savaşçı olmak için güçlü olmak gerekiyor. Güç de para ile geliyor. Paran yoksa çıtkırıldımsın
Fazla savaşçı bir yapım var haliyle yoruyor insanı.
Ben bir ışık (ruh) savaşçısıyım… 👊🏻🤪
Yüzümde bir çok savaşın kalıntıları var. En büyük savaşları hayatın kendisine verdim.
Değer arz eden her şey için savaşırım.
Ben hırslı ve mücadelici birisiyim... Kaybetmeyi hiç sevmiyorum...
Valla normalde hassas ve duygusalım ama başıma neler geldi hala baş edebiliyorum
Sonuna kadar savaşırım
Savaşırım sonuna kadar
İkisi de oluyorum ben
Çıtkırıldımım ben.
Savaşılır yerine göre
citkirildim adalet karsisinda susmam ama
Savaşçı bir ruha sahibim
Başa baş olana denk...
Savaşmayı severim güçlü hissettiriyor
Turkiye de yasam bile mucadeleyken neyi sorguluyosun
Ne savaşı ne kırılması gidip uyuyalım yaa
Tırnağı kırılsa ağlayanlardanım