Çirkin gerçekleri görüp güzel yalanlara sarılır mısınız?
Allahımm ne güzel laf oldu ama 😎

Çirkin gerçekleri görüp güzel yalanlara sarılır mısınız?
Allahımm ne güzel laf oldu ama 😎
Günaydın efenim,
Benim olaylara bakış açım ile, yalanlar daima çirkindir. Gerçekler ise acı ama güzeldir.
Öte yandan, gerçeği bilmek, öğrenmek daima ufku açar.
Yanlar ise uyutur, uyuşturur.
Not: Evet, laf şahane olmuş :D
Günaydın teşekkürler 😄
Görüş
20Görüş
kendini ne kadar avuttuğunla alakalı bu bence.. kendini ne kadar avutuyorsun
güzel olabilir yalan ya da gerçekler daha güzel de olabilir:)
Bence yalanlar güzel filan değil aksine büyük yıkımlar sebep oluyor. Doğrular acıda olsa tesellisi mümkün.
Doğru her zaman doğrudur kimse yapmıyor olsa da, yanlış her zaman yanlıştır herkes yapıyor olsa da.
Bu söz yeter sanıyorum.
Yalanın güzel tarafı yok.. Dışına bakarsak güzel.. İltifatlar, güzellemeler, methiyeler.. Yalan olduğu anlaşılınca altında lağam çukuru olan gül bahçesi gibi hissettirir..
Gerçekler best model
Yalanlar güzel değildir tabi ki, bir insan yalan söyleyerek hem kendini hem de karşısında ki insanı kandırır. gerçekleri tercih ederim her zaman. ama bazen yalanlar insana daha iyi gelebiliyor daha çok mutlu olabiliyorlar. mesela birisi iltifat ettiği zaman ya da sevdiğini söylediği zaman
Yalanlar güzel evet mesela sana biri iltifat etse sevinirsin ama gerçekleri öğrendiğinde kalbin kırılmaz mı?
Sorunun cevabı yok yani 😅
Kırılmasın diye gerçeği kabul etmicez işte yalana inanmak daha kolay 😄
O gerçeği illa ki öğrenir eninde sonunda bizim dememize gerek kalmayabilir hele bu kişi kadınsa 😄
Yalan güzelse evet sarılırım o yalana ama önce inanmam lazım inanmadığım yalana sarılmam 😂
Şöyle güzel bi yalan olsa da inansak 😄
Bir şekilde doğruların tesellisi var ama yalanların sonu yok ne kadar kendini avutabilir ki insan... eninde sonunda gerçeklerin mutlaka Ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır
Katlanılması ne kadar zor olsa da, gerçekleri bilmek her zaman daha iyidir. Yalanlarla yaşadığını bilmenin acısı, gerçeğin kendisinden daha yakıcı...
Hepimiz güzeliz hepimiz yalancıyız,
sarılalım arkadaşlar
Sevgi topu olalım
Ben top felan olmam abla
Ahsd
Bazı gerçekler çok çirkin ama aynı zamanda bazı yalanlar da çok güzel. Her ikisi de bence
Doğrular acı verse de yalan sadece kendini kandırmak olur
Gerçekler güzel yalanların sonu her şekilde çirkin, kötü, piss🤭
Gerçekler acıttığı için insanlar yalanı severler.
İkisininde diye başlayan bir cümle kurmak lazım sanırım
yalan her daim yalandır gerçekleri seviyorum
Selam gadası 🙃
Doğru olsun çamurdan olaun
Birisi bana ne güzel zayiflamissin diyince cok mutlu oluyorum asjsjsj:))) ama tabi cirkin gercekleri tercih ederim
Yalanın güzelliği, gerçeklerin çirkinliği karşısında daha güzel değildir. Yani çirkin gerçek, güzel yalandan estetik olarak daha güzeldir.
En İyi Görüş