Güçsüz erkek yoktur tabi ki
Güçlü kadınlar karşısındaki erkeğin kendisine karşı yaklaşımı nasıl olsun ister?
Onu sormak istedim 🙂
Güçlü kadınlar kendileri gibi güçlü erkek mi tercih eder?
Yoksa kendinden güçsüz bir erkek mi ister karşısında?
Güçlü erkek istiyorum. Karakteri güçlü bi erkek, duruşu olan, eğilip bükülmeyen..
Saygı duyabileceğim biri olmalı. Bu da sadece benden daha güçlüyse mümkün olabilir benim için.
Güçlü kadınlar, her zaman güce tapmazlar. Bazen aradığı şey ; günün sonunda anlaşılmak, sıcak bir enerji koridoru oluşturan bir adamın varlığını hissetmek.. Anlayışlı erkek aynı zamanda eğlenceli ve duygusal taraflaflarını yansıtan şefkatli bir erkek bir adım önde gelir.
Tamamen katılıyorum 😊
Eig için teşekkür ederim. 🙂
🌠🌠🌠🙏🏻
Ne demek ☺️
Bence güçlü kadınlar, kendilerinden daha güçsüz ve itaatkar erkekleri tercih eder. Çünkü diğer türlü kişilik ve ego çatışması iki tarafa da huzur ve rahat vermez. Ayrıca kadınlar, erkekleri kontrol etmeyi nedensizce seviyorlar. Sanırım içgüdüsel bir durum bu..
Ne demek
Cevap
5Cevap
kadınlar genelde sert erkek isterler. kendilerine hükmedilsin diye maalesef
Genel olarak evet kendileri gibi güçlü erkek isterler
Aslında zeki olan her yerde tavırlarıyla kendini belli eden kişi hep çekici gelir
Daha çok domine edebilecekleri güçteki erkekleri tercih ederler.
maalesef güçlü kadınlar genelde pısırık ve korkar erkekleri buluyor
Güçlü bi kadın neden silik bi erkek istesin ki yanında elbette güçlü olsun ister her konuda
Tabiki de güçlü biri olsun ister. Aklı başındaysa zaten kendinden daha aşağıda -fiziksel ve zekasal olarak- olan birini istemez
Sağlam karakter ve duruş...
Tabiki dominant erkek isterler.
kadin asla kendinden asagi bir erkegi istemez
Hayir
Neye hayır?
Yani.
Güçlü
Benim gibi ezikler de aşk dilenir ve rezil olurlar
Neden öyle diyorsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?