Veya yalvarır mısınız? Yoksa, ne olursa olsun yalvarmam diyenlerden misiniz?

Dürüst cevap verelim...
Veya yalvarır mısınız? Yoksa, ne olursa olsun yalvarmam diyenlerden misiniz?

Dürüst cevap verelim...
Kimseye ciddi anlamda yalvardığımı hatırlamıyorum ama yakın arkadaşlarımla, bana yakın olan kişilerle oyun falan oynarken veya eğlenirken şımarıklık olsun diye yalvardığım zamanlar oluyor
Yalvardım.
Allahıma Yalvardım. Sevdiğim adama Yalvardım. Aileme Yalvardım..
Yalvarmak, acizlik değildir. Çaresizlik ve çareyi bulabilecek olanlardan ricadır.
Teşekkür ederim.
Rica ederim 🙂
Gitmek isteyen zaten gider hiçbişey önünde engel olamaz.. Yalvarmak sadece gereksiz bi eylem olur ve ben bunu çok sevmiş olsam bile yapmam, yapmadım da...
5 puan için kimyacıya yalvarmıştım. Ordu nun derelerini ezberle, sınıfta söyle 5 puanı kap demişti. 5 puanı kaptım takdiri aldım.☺️
Müzik dersi olsa anlarım da, Ordu'nun derelerinin kimya ile arasındaki bağı çözemedim 😂
Size bunu mu anlatıyordu Sinan hoca 😂😂
Hikaye anlatmak iyidir ama aşk hayatını anlatması da tuhafmış : ))
Cevap
4Cevap
Yalvarmışımdır. Dedeme gitmesin diye ve sevdiğim adama gitme diye. Olmuştur yani. Tabii “gitme” demek yalvarmak olarak görülüyorsa.
"Gitme"yi bu kategoride ele almıyoruz: ))
O zaman tamam 🫡
Hayır kimseye yalvarmadım
Dürüst oluyorum..
Hayır, yalvarmadım..
Sadece anneme yalvarmışımdır. O da ya yaptığım yaramazlıkları affetsin diyedir ya da izin vermediği bir yere gitmek içindir :)
Yalvarmam için inanılmaz boyutta bir hata, yanlış yapmam lazım. Kimseye yalvarmadım. Yalvaracağım bir şey yapmadım..
Kaybetmeyi tercih ediyorum bende 😄 bazı şeyler güzellikle gelmeli içtenlikle gelmeli, yoksa yalvarmam…kaybetmeyi tercih ediyorum
Hayır.. hakeden hakkettiği yerde durur veya olur zaten.
Hayır yalvarmadım yalvarmam da.. Burnum yere düşse gururumdan eğilip onu bile almam..
Yalvarmadım , yalvaracak durum olmadı. Yalvarır mıyım asla demek istemiyorum ama yalvarmam
Evet, gitmemesi, konuşması için yalvardım.
Yalvardım evet ama boşaymış 😂
tek bir yalvaracagim Rabbimdir
Polat Alemdar 🤠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?