Ne sıklıkla yalan söylersiniz? Yoksa bazıları bu konuda usta mı?

Ne sıklıkla yalan söylersiniz? Yoksa bazıları bu konuda usta mı?
Merhaba,
Hayatım boyunca belki de nefret ettiğim durumlardan birisidir yalan söylemek, ama bazen aile içinde huzursuzluk çıkmasın annem laf duymasın başına bir şey gelmesin diye mecbur kaldığım zamanlar çok olmuştur, ancak kimseye zarar verecek ya da birisine zararı dokunacak bir yalan söylemeyi hiçbir zaman tercih etmedim etmem de,
En iyi görüş için teşekkür ederim
Görüş
16Görüş
Hiç olmadı öyle bir huyum..
Yok sevdiklerime karşı dürüst olurum herzman herkese karşı en fazla kullandığım bir şey var ama yalan değil kük pembe bir şey 15 dakkaya geliyorum diyip hiç bir zaman vaktinde gidememek öyle bireşy var 😂😂😂 hep ya yarım saat ya 1 saat 😂😂😂
Yalanların rengi olmaz bazen söylenilen pembe yalanları söylerim. "Zayıflamıssın, çok güzel olmuşsun, doydum bunu sen yiyebilirsin , ben zaten sevmiyorum, iyiyim" gibi yalanları maalesef her zaman kullanıyorum
Eskiden bu işin erbabıydım. Bir kaç yıl önce bıraktım. Baktım kimse yalan söylemeye değmez. Ben dürüstlüğümden kimse için ödün veremem. O yüzden yalan söylemiyorum.
İnsanlara yalan söyleyecek kadar değer vermiyorum
Yalan söylemek Exikliktir aşagılık komplsine girmiş Kendini olduğundan yüksek göstermeye ugraşan canlıların Umududur
hayır yok ihtiyaç duymuyorum
Hiç beceremem maalesef 🤣
Yalan söylemiyorum
Asla söyleyenden de nefret ederim
Hiç söylemedim , yalan söyleme huyum yok.
Mecbur kaldigin durumlar da söylerim
Hiç sevmiyorum
KS hariç 😂
Ben yalan söylemem açıkçası gerek duymuyorum.
Hayır yok sevmemm
Söylemem
Öyle huyum yok
En İyi Görüşler