Kendini anlat 🎤
Kendini anlat 🎤
Asabi sinirli pamuk şeker kalpli duygusal merhametliyim.
İyiliği kimseye bırakmayan, kötü olmayı çok iyi bilen ama kötülük yapmaya üşenen haliyle bana yapılanları Allaha havale eden kinciyim hayatimdan çıkan hayatıma giremez. Kendine zarar biriyim işte...
Teşekkür ederim.
Rica ederim
En kısa ve öz "değişken" olurdu. Bazen duygusal bazen duygusuz, bazen merhametli bazen gaddar; bazen alçak gönüllü bazen de kibirli... iki uç noktada olmak yorucu
Evet kesinlikle. Yengeç değil miydin sen
Evet, yükselen de kova😂😂 ondan sanırım bu çatışma
Yengeç burcundan normal ya fjdk kova da sos gibi olmuş üzerine.
Geçmiş olsun 😂
Allah başka dert vermesin bizlere 😂
Allah olan derdimizi alsın diyelim de hafiflesin ya 😂
Al al bitmez gibi ama sen bilirsin😂😂
😂😂 İçim karardı
Yok yok kararmasın 😂
Tamam 😶😬
Eig için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim ✨
Görüş
5Görüş
Kısaca tanımlayacak olursam "meleğimsi" diyebilirim. Sakin, sessiz, sevecen, mükemmel, muhteşem, harika özelliklerimdir. Nedeni ise meleğimsi olmak bunu gerektiriyor 😎
Meleğimsi kaşınıyor bence 😬
Olur bence 😂😂
Her türlü herkes bir şey diyor
İnternetten kapak sözler enter: Hiç umurumda değil beni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir
😂😂
Neşeli, hayatta her şeye rağmen güçlü olmayı başaran, enerjik, nerede ne zaman nasıl davranması gerektiğini bilen, gereksiz ve cıvık insanlardan hoşlanmayan, sınırları olan bir insanım diyebiliriz.. Keyifli geceler..
Kendimden çıktım yola, bir yere varamadımmm. Jejs Şöyle böyle biriyim işte amann
Zekiyim, ama bu özelliğimi kullanacak kadar akıllı değilim. rahat ve umursamaz değilim. insanlardan beklentim yoktur, sevmediğimle hiç işim olmaz. sevdiklerime de ölümüne bağlıyım. Özgürlük uğruna her şeyi göze alabilecek potansiyele sahipken, sevdiklerine karşı duyduğu sevgi sarmaşığı tarafından boyuna tutsak edilmiş, can çekişen bir ruha sahibim. Tek yapması gereken gücünü toplayıp zincirleri kırmaktır. fakat bu aşamada zincir çoktan hareşeye dönüşmüştür. çöllerde kavrulan bu ruh, yedikçe kanadığı, kanadıkça yediği haresenin tadından doyamamaktadır..😻
Çok mütevazı, sevecen, güler yüzlü yardım etmeyi seven, boş kalmamaya, her günün dolu geçmesini isteyen hümanist ve bir aynayım vs. Neden aynayım yaptığım güzellikler (iyilikler) insanların yüzüne birer tebessüm olarak döndüğü için kim olursa olsun
Su şekilde özetleyeyim;
Mantikci bir yapida olayları çok iyi analiz eden iç dünyasında da bı o kadar duygusal olan başına ne geldi isede bu duygusallık dan gelen hayat tarzı sabit biri
Zeki, güçlü ve başarılıyım. Hayatta kalmak için bu üçlüye ihtiyaç var.
Değişken, duygusal, sinirli birisiyim. Özelliklerim arasında farklı olması önemli çünkü beni diğerlerinden bir parça olsa bile ayırıyor.
Her gün yeni bir özellik katar , bir eksiği tamamlarım.
Hayaletim. Tek bir kelimeyle çünkü hem görünmüyorum, hem de hayal ediyorum sürekli ¢
Duygusal
Hayvansever
Hayalperest
İnce düşünceli
Romantik bir çiçegm ben
Tavrımla sözlerimle net bir insanımdır, ya siyahtır ya beyaz.
Klasik sıradan insanım. Öyle aman aman özelliğim yok yengeç
Lider kişilikten umursamaz kişiliğe doğru geçiyorum.
Cok duygusalim bunu cok zor gösteririm kimsenin bilmesini istemem. Hep güclü dururum aslinda güçlü değilim. Sevdigim insanlar icin herseyi yaparim ama deger görmem. Cömertim sadığım ama kimse umursamaz..
Genelde inatçı ve mücadeleci
Kendimi, özelliklerimi asla birine anlatmam
Ne istediğini bilmeyen bir pandayım ben
En İyi Görüş