Fedakâr olan kadına anaçlık rolü biraz daha yüklendiği için o kadınlara daha fazla saygı duyuluyor sanki bu sebeple erkekler bencil davranan kadınlarda mı duygusal boşluğu kapatıyorlar sizce?

Fedakâr olan kadına anaçlık rolü biraz daha yüklendiği için o kadınlara daha fazla saygı duyuluyor sanki bu sebeple erkekler bencil davranan kadınlarda mı duygusal boşluğu kapatıyorlar sizce?

Net olan bir şey var ki, Erkekler fedakarlık eden kadınlara karşı çok nankörler, yaramıyor onlara fedakarlık. Bencil olacaksın, bencil davranacaksın. Onların anladığı dil bu
Kesinlikle katılıyorum
Kendileri edip kendileri buluyor zaten :D
@Sosyetic_SheqiiL Bunu yapmayın işte, lütfen... Kadının fedakarlığından egosu şişip g*tü kalkan toksik erkeklere bakıp da "erkek milletine bencillik yarar, anca ondan anlarlar" demeyin. Kadına hakettiği değeri veren erkekleri, gerektiğinde geri planda kalıp sözü kadına bırakan erkekleri, nezaketi elden bırakmayan erkekleri zayıf pasif olarak görüp başka arayışlara giren kadınları bu denklemin neresine koyacağız peki? Biz de "abi kadın milletine iyi davranmayacan, sert yabıcan" diye genelleme mi yapalım?
Hepiniz bencil olacaksanız, MGTOW (men going their own way) erkeği olmakta çok da haksız değiliz.
@Banker_Bilo geneli böyle senin o kadınımı kırmayayım üzmeyeyim diyen hemcinslerinin nesli tükenmek üzere. Eğri oturup doğru konuşmak gerek. O anlattığın erkeklerin bile gözü hep bencil kadınların üstünde. Ve kadın milletine iyi davranmayacaksın, sert yapacaksın diyen hemcinslerin bir hayli fazla. İstisnalar kaideyi bozmasa bile çoğu böyle genele yakın
Kendisini kırmamaya, incitmemeye çalışan erkeğin tepesine çıkmaya çalışmayan, onunla güç mücadelesine girmeyen, üstünlüğünü kabul ettirme gayretinde olmayan bir kadın varsa bir tane alabilirim, paket olsun lütfen. Aradım aradım hiç bir yerde yok, kalmamış... Hem, neslim de tükeniyormuş...
Bencil, rahatına düşkün bir kadınla ne yazık ki yıllarımı geçirdim, kafama s*çayım. Gözüm öylesinde değil çok şükür. Aslında gözüm herhangi birinde değil... 😔
@Banker_Bilo anlıyorum. Hayırlısı hacıt ya :D
🙏💐
Bu aynı durum maalesef kadınlar içinde geçerli. fedakar ve gerçekten seven erkeklere saygı duyup, daha çok parası olan ya da dış görünüş olarak etkilendiği erkekleri seviyorlar.
Tabi ki burada fedakar kadın derken erkeğin her dediğini yapan kendi fikri olmayan kadınlardan bahsetmiyorum. tam tersi kendi fikirleri olup sevgisi için mücadele eden kadınlardan bahsediyorum. hem ayrıca çoğu erkek zaten kadın nefes alsın ya da fiziği güzel mi diye bakıyor. yani karaktere bakan yok gibi
Kadınlar genelde fedakar, seven, sadık erkeklere saygı duyup fakat gidip nerde it kopuk varsa onun peşine takılıyorsa erkeklerin de yazdığınız gibi bir duruma giriyor olması muhtemel olabilir.
Olabilir.. Bunun tam tersi de geçerli.. Badboy & badgirl olayı.. Bununla ilgili bir bence bile yazmıştım.. İşin işinde tutku yoksa hiçbir şey olmuyor..
Cevap
12Cevap
Evet fedakar kadınlar gölgede kalıyor. Bencil kadınlar daha fettan çünkü.
Burunlarından getiriyor 😂
Canlarına okusunlar 😄
Bencil insan sevmiyorum
Bencillikten kastım akıllarda oluşan o ima değil aslında
Yok anladım zaten, fedakar kadın severim, gözün bir an bile arkada kalmaz. Gerçekten seven koşullar ne olursa olsun fedakar olur zaten. Seven, yanımda olan kadına da yanlış yapılmaz daha çok severim.
Dünyanın en güzel kadını olsa birbirimize sevgiyle sarılamadıktan sonra değeri yok.
Fedakar kadınlara saygı bile duymuyorlar onlar sadece kendilerini üzen kıran bir bok saymayanları severler
Aslında fedakar ama gerektiğinde ettiği fedakarlıkları bir çırpıda geri alabilecek güçlü kadınlar sevilir.
Fedakar kadınlar saygıyı daha çok hakediyor. Anaçlıktan değil, gerektiğinde rahatından, keyfinden vazgeçebildikleri için.
Hayır, bencil kadınla yan yana bile gelmek istemem hele ki ilişki kurmak falan hiç benlik bir şey değil.
Erkekler işlerine geldikleri gibi seviyorlar
Duygusal boşluk çeşitlendirilebilir ama sevgi anlamında değil
Kadın mı hani nerede lütfen söyleyin 😂
Zeki kadınlar diyeyim ben
Ağzına eden kadınları el üstünde tutuolar test edilip onayland🤷🏻♀️
Erkekler genel olarak kadın seviyor. Yaşına türüne cinsine cibilliyetine bakmıyor.
Kimin ne olduğunu bilmediğimiz için yanlış kadınları seviyoruz. Bencil birini neden sevelim, fedakar birini neden sevmeyelim.
Fedakar kadın eşsiz bir ruha sahiptir... Unutulması yıllar alır..
Öyle bşy olabilir mi ya 😀
Niye olmasın
Bunun kadını erkeği farketmiyor bencillik varsa kimse çekemez bunu. Erkeğin gitme sebepleri olsa dahi bi amaç için gider.
Bencillikten kastım o degildi
O zaman pass 😁
Bu ne saçma bir düşünce :D
Nesi saçma mesela
Hemcinslerin linçler bak :)))
Saygı bile duymuyorlar..
Fedakar kadın görsem anında aşık olacağım:)
😂
Genelleme yapmak doğru olmaz bence
Evet doğru söze ne denir ki 🤷♀️
Bu iki cins için de geçerli bir durum
Şuna sen sadece cşnsel obje de
Bencil kadın hastasılar bir çoğu.
Aynen öyle
Evet
Sen fedakâr değilsin sksksk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?