Kişilik & Karakter Havalı birisi olduğunuzu düşünüyor musunuz? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Herkesin kendine göre benimsediği bir yaşam tarzı ve stili var peki siz havalı biri misiniz 🤔#mekân44 Havalı birisi olduğunuzu düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Düşünüyorum 1 0 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl bilmem normal insanım göklerle de gitmiyrm 2 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Oda güzel 👍 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl öyle olduğunu söylüyorlar ben söyleyenin yalancisiyim ;) 1 6 Yorumla 44asi44 +1 yıl Yakın arkadaşların mı öyle diyor seni iyi tanıyanlar yoksa dıştan öyle görünüyorsun diyenler mi Yorumla Elfida277 +1 yıl her ikiside Yorumla 44asi44 +1 yıl Bazen dıştan havalı görünüp aslında öyle olmayan insanlar vardır onlardan biri misin diye sordum 😃😃 ama yakın arkadaşların da öyle diyorsa gerçekten havalı birisin demekki 👍 Yorumla Elfida277 +1 yıl 🤗 Yorumla 44asi44 +1 yıl Neyse yorumun için teşekkürler 😊 Yorumla Elfida277 +1 yıl rica ederim Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben düşünmüyorum ama öyle bir izlenim bırakıyormuşum😢 1 5 Yorumla 44asi44 +1 yıl Kime göre 🤔 Nesliççe +1 yıl Beni tanımayıp ilk defa gören insanlar, çekingen, soğuk ve çok konuşmayan yapımdan dolayı havalı olduğumu düşünüyorlar 😂 44asi44 +1 yıl Yani ön yargı kötü bir şey ama bazen ister istemez bizde yapıyoruz doğru değil ama peki yakından tanıyanlar ne diyor 😃 Nesliççe +1 yıl Yıa uzaktan hiç güleryüzlü durmuyorsun ama aslında gülmeyi seven cana yakın bir insanmışsın😂 44asi44 +1 yıl Bende dışardan soğuk görünüyorum ama aslında çok cana yakın samimi biriyim 😃 yani tanıyanlar öyle diyor
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yo normal insanız işte burnumuz havada değil şükür 😃 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃 Güzel Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Tarzim oldugunu düsünüyorum.. ama bu Havali olmak degil 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Evet, cool bir duruşum olduğunu düşünüyorum.. 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum... 1 0 Yorumla
DentexXx Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Evet, öyle bir duruşum var. Özel bir çabam yok ama duruşum, bakışlarım ve giyim tarzım böyle bir görüntü veriyor. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Havalı biri olduğumu düşünüyorum 😀 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😎 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yok yA ne işim olur havayla djdjdj 1 0 Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Havalı belki ama yakışıklı bulurum kendimi 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Hiç değilimdir 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hayır 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Bende havalı biri olmadığınızı düşünüyorum 😊 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hayır , düşünmüyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Düşünmüyorum değilim 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Düşünüyorum
bilmem normal insanım göklerle de gitmiyrm
Oda güzel 👍
öyle olduğunu söylüyorlar ben söyleyenin yalancisiyim ;)
Yakın arkadaşların mı öyle diyor seni iyi tanıyanlar yoksa dıştan öyle görünüyorsun diyenler mi
her ikiside
Bazen dıştan havalı görünüp aslında öyle olmayan insanlar vardır onlardan biri misin diye sordum 😃😃 ama yakın arkadaşların da öyle diyorsa gerçekten havalı birisin demekki 👍
🤗
Neyse yorumun için teşekkürler 😊
rica ederim
Ben düşünmüyorum ama öyle bir izlenim bırakıyormuşum😢
Kime göre 🤔
Beni tanımayıp ilk defa gören insanlar, çekingen, soğuk ve çok konuşmayan yapımdan dolayı havalı olduğumu düşünüyorlar 😂
Yani ön yargı kötü bir şey ama bazen ister istemez bizde yapıyoruz doğru değil ama peki yakından tanıyanlar ne diyor 😃
Yıa uzaktan hiç güleryüzlü durmuyorsun ama aslında gülmeyi seven cana yakın bir insanmışsın😂
Bende dışardan soğuk görünüyorum ama aslında çok cana yakın samimi biriyim 😃 yani tanıyanlar öyle diyor
Yo normal insanız işte burnumuz havada değil şükür 😃
😃😃 Güzel
Tarzim oldugunu düsünüyorum.. ama bu Havali olmak degil
Evet, cool bir duruşum olduğunu düşünüyorum..
Hayır düşünmüyorum...
Evet, öyle bir duruşum var. Özel bir çabam yok ama duruşum, bakışlarım ve giyim tarzım böyle bir görüntü veriyor.
Havalı biri olduğumu düşünüyorum 😀
😃😎
Yok yA ne işim olur havayla djdjdj
Havalı belki ama yakışıklı bulurum kendimi
ne havası sürünüyom
Cookkkkk hemdeee
Hiç değilimdir
hayır
Bende havalı biri olmadığınızı düşünüyorum 😊
Sanmıyorum.. :))
evet çekici bir auram vardır
Güzel kıyafetler ile evey