Farkında olmadan bir yanlışın içerisine dahil edilmeye çalışıldığınızı anladığınız andan itibaren ne yaparsınız?

Farkında olmadan bir yanlışın içerisine dahil edilmeye çalışıldığınızı anladığınız andan itibaren ne yaparsınız?

Bişi demiyorum ama çok sisiriyorlar bazen 😅
Çocuk yapmadığı yapmış olma ihtimali olmayacak 10-15 kadar olay anlattı en son sistim. bı gün dedi .
Mühendis herhangi bir işte çalışmamış diyor yok 15 bin maaş alicam. Diyorum cv mi attın yok bı yerde sitede kaydın mi var yok eee? 2 ay siyah yapmış da eski sirmetmis de ondan 😅
Ya arkadaş benim orada mühendis arkadaşlarım var . 6 bin aliyodu ben 8 , o mühendis üstelik 1 yıllık. ? Sen neyin varsa sana 15 verecekler.
Bide toplantıda mülakatta adamı şöyle popiş ettim diyo ya arkadas 1 - senin tanıdığın biriyse böyle yapamassin.2- toplantıda böyle bir hareket edemezsin almaz ise.
Başka bi gün çocuğun birine şöyle yaptım böyle yaptım ses çıkarmadı diyor. Çocuk aradi diyor ezan okunuyor acmim belli olmasın aynı şehirde olmadığımız. Sonra ezan bitince açtı çocuk nerldesin şöyle gelicem dedi biz otobüste gidiyorum diyi. Halbu ki aynı jsehirdeyiz otobüse 2 saat var. 😅 Ya korkuyorsun çocuktan sonra vay efendim ben çocuğu şöyle popiş ettim. abi madem yapmdain yaptım deme süs
Bana ovune ovune ben şöyle yaptım deme. Gidp KVP izliyo gidip millete bişi yapmıyo sonra gelip yaptım diye beni sisiriyo 😅😅
Yok bı gün doktorun odaya dalmış bagirmis çağırmış. popiş etmiş.
Bı gün polislere yan gözle bakmış polisler bundan korkmuş yaş da 24-25 çok büyük de değil he. Serseri bı tıp hiç değil. Baksan normal bı tıp korkmassin
Tam egoist yok proje cizecem 40-50 bin kazanicam diyo asgari ücret alan sevgilisini küçük görüyor.
Her ay en az 20 diyor 😅
Ya yok efendim devletten tanıdığı siyasiler varmış. Tek telefonla evinden aldırırmis , çocuğu 😅 aldirr?
Ya arkadaşım diye mars etmiyorum da nasip kismett.
İnsatta 10 tane makina kullanmış 2 ayda stajda 😅😅😅
Ona baktıkca diyorum ki ne olursan ol kibirli olma. ne olursan ol egoist olma , ne olursan ol yalancı olma. ❗❗❗
Bide çalış senin de olur diyor 😅😅
Tepki gösterdim ondan öyle dedi ama kıskanmak değil sismekten abi bı insan bu kadar da yapan konuşmaz.
KVP izliyor sonra bana yalan konuşuyor.
Cevap
2Cevap
Umursamam bu kadar basit. zaten beni tanıyan insanlar hakkımda ki söylenilene değil, bana güvenir
Rezil bir insansın der çeker giderim
Tepkimi koyarım
Bir tane çakarım.
Bozarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?