Derdime ortak olmak isteyen buyursun istmeyen direkt cıksın özellikle pis insanla hiç yazmasın neden hiç iyi insan yok sayımız azaldı kime yazsak iyilik istesek yardım istesek istekleri hep s... x oluyor neden anlamıyorum bir insan neden insanca karşındakine yardım edemiyor bir kızı olarak ablası olarak annesi olarak kardeşi olarak görüp yardım etmiyor anlamıyorum cidden yardıma ihtiyacım vardı hepsi şey açısından yaklaşıyor hepsi hepsi hepsi ağlayarak yazıyorum bir insan kulu yok hakikatten yanımda olup dostum olacak iyi değilim hiç sizin aileniz sizin gözünüz önünde size işkence çektirdi mi anlattıgım halde yardımı şey karşıtı yapıyorlar neden peki neden yokmu kalmsdımı o iyi yürekli insanlardan Bir cocuk var platformda İsmi ahmet yasin aktürk okuyorsa eğer allah senden razı olsun umarım bir gün yazarsın bana umarım umarım umarım onun dışında cidden cok zor zamanlar geciyorum iyi değilim keşke eskisi gibi olsa insanlar amacım para dilenmek değil sadece insan olun birisi yarfım istedise cidden varsa durumunz destek olun pis insalar yapmayın...
Yaşadığım işkenceyi anlattım isteyen girsin lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar