Boğa erkeği ile anlasmak zormu nasil insanlar sizce?

Önyargılı biriyseniz,
Dinlemesini bilmiyor her cümlesinde mana arıyorsanız,
Empati yeteneğiniz yoksa bence hiç başlamanızı tavsiye etmem çünkü taniyamazsiniz.
Sadece zaman kaybı diyip gecistirirsiniz.
böyle değilim.. başladık aslında.. ama bazen o kadar uzaklaşıyor ki kendimde mi sorun var diyorum.. seninle ilgili değil diyor ama bu defada konuşmak isterken bile beni iteleyip duruyor bu şekilde de Olunca ben sogumaya başlıyorum
Bir sıkıntı var galiba size söyleyemediği.
Bence çok ısrar etmeyin ama o tokat ne olursa olsun olmadı..
Hayat ve tercihler sizin ama daha büyük şeylere gebe olmaz inşallah.
itelemek mecazi anlamda söyledim.. kaç gündür nerdesin dedim. cevap vermiyor.. hâlâ yazmadim bende.. bilmiyorum yazsami tekrar uzak mi dursam emin değilim
Duruma gelene kadar çok sular akmış olabilir.
Bir boğa bir anda kestirip kolay kolay atmaz.
Habersiz bırakmaz.
Çünkü kendi de merak eder bu şekilde habersiz bırakıldığında.
Dediğim gibi öncesinde muhakkak bir şey olmuş olmalı.
Farkında olmadan birseyler yapılmış.
yaptığım hiç bir şey yok. normal konusuyirduk çıktı. üç gündür yazmadi... tartışma vs Yok yanii.
Kızmayın kusura bakmayın sakın yanlış anlamayın ama bir boğa burcu erkeği olarak konuşuyorum sizinle durduk yere bir boğa erkeği sırra kalem basmaz.
Bence iyice düşünmelisiniz.
O güne kadar yaşadıklarınızı gözden ve süzgeçten geçirin.
Söyledikleriniz dahil olmaz üzere.
Kendinizi onun yerine koyarak düşünmelisiniz.
Başka şekilde bulmanız imkansız.
teşekkür ederim
Rica ederim ne demek.
Özel bir kisilikle berabersiniz bunu unutmayın.
o özel ama ben de özelim bende alalade biri değilim çok Zor şartlarda ona evet dedim. kolay kolay beni incitmesine izin veremem.. kendimi çok açtım ona hersyimle samimi oldum elimden değil sadece gelmeyeni bile yaptım.. fazla önemsiyor merak ediyorum sevgimden fazla emin oldu sanırım bundan bu kadar kendini kaba tabir ama agirdan alıyor gibii davranıyor. bunu hissedince kendime kızıyorum çünkü fazla sevgi bana zarar veriyor kendini vazgeçilmez sanıyor gibi davranıyor.. kimse vazgeçilmez değildir elbet o ne kadar kıymetli ise bende kıymetliyim..
Tabi sizde özel birisiniz o aşikar.
Sizi küçültmek için yazmadım yanlış anlamayın.
Bazı şeylerin daha iyi anlamanızı istedim.
Sizde boş biri değilsiniz tabi ki bu kadar kafa yordugunuza göre belli oluyor
Kendini geri çekiyor.
Onu net görüyorum.
Boğa erkeği kendini sevdiğinden kolay kolay geri çekmez.
İlişkinizin başından bilmediğim için kesin konuşamıyorum o ayrımı analizi ancak siz yapabilirsiniz.
sanırım fazla değer gösterdim egosu yükseldi. cunku onbeni ikna etmek için uzunca süre uğraştı ben değil aşığm sana diye dilinden düşmedi.. ama galiba ben bu kadar sana aitim hissini verdim Benim yüzümden oldu demekki.. sevgiminde gösteirken artık çok düşüncem. teşekkür ederim 🤗
O şekilde düşünmeyin siz içinizden geldiği gibi davranmışsınız ama belki sizde belki onda hata vardır dediğim gibi bilmiyorum ama tek taraflı dusunmemelisiniz.
İnsanoğlunun yaptığı en büyük hata ya da yanlış kabul etmemesede.
Hatayı sadece karşı da aramak.
Burdan sadece bunları diyebilirim.
Keşke Elden fazlası gelse maalesef.
kendimi geri çekeceğim aşikar. orasi. kesin.. teşekkür ederim yorumlariniz için
Rica ederim.
Görüş
9Görüş
Boğanın biriyle 20 yıldır evliyim, memnunum.
normal konuşurken bir anda birkacgun yok oluyor mesela derdini sıkıntısını anlatmıyorlar neden? seninki böyle mi
Bizim artık saklımız gizlimiz kalmadı da başlarda her şeyi konuşmazdı doğru
sende. konuşmak için çabalarken seni itelermiydi? benimki biraz öyle onun için yazmaz ise yazmıyor sormuyorum uzak duruyorum.. böyle yapmam daha mi iyi Sence fikrine ihtiyacım var.. bide mesela sevdiği kadina hediye alirmi onu düşünürmu kibar mıdır
Evet uzak durmak daha iyi. Peşine düşerken uzaklaşır.
teşekkür ederim o yazana kadar yazmicam. hatta yazsa bile bir süre onbeni bekleyecek..
Evet en doğrusu.
teşekkür ederim
Rica ederim.
boğalar penisi büyük erkekler oluyo genelde o yüzden severim
benim tanıdığım küçükdu 😬😬😬
sana öylesi denk gelmiştir sanırım yoksa benim iki sevgilimde boğaydı ve gayet yeterliydiler jfasfas
sana sevindim bana üzüldüm kiz 🤭
Zirciri bırakma yemini önünden eksik etme kolay gerisi
Yemi. nedir onun?
Boğaya bağlı kimi sever besi yemi kimi sever küspe kalbe göre nabız diyorum anla
Hiç iyi insanlar değiliz.
nedenmis o 🙃
Kızlar öyle söylüyor çünkü.
ne yönden kötü diyorlar mesela
Sen de çok soru soruyorsun
cevap vermek zorunda değilsin
Gelenekselci ve ağırbaşlı oluyorlar. Ben kova burcuyum pek anlaşamadım boğalarla.
Bundan sonra kimseye burcumu söylemem 😆😆
Matador olursak sorun olmaz 😄😄
Zor değildir bence kolaydır
Benimle anlaşamayan kimse ile anlaşamaz 😀
bu burçlara niye bu kadar takılıyorsunuz
takılmak değil aslında instada Boğa boğa diye önüme cok fazla sey çıkıyor bu ara merak ettim sadece soru yani.. bir anlam yüklediğim için değil
demekki sürekli onları okuudğun için karşına çıkıyor
olabilir birkaç kez okudum inst algoritma da ona git ayar yapıyor
aynen öyle başka şeylere bak sende :) ya da yaz bana konuşalım canın sıkılıyorsa
canım sıkılmıyir teşekkür ederim
rica ederim ne zaman istersen yazabilirsin sohbet ederiz sohbetim iyidit
Adam var adam var
Değil bence
En İyi Görüşler