Israrla hayır demenize rağmen, çat kapı gelen görücüye nasıl davranırsınız?

Sonuç olarak eve bir misafir gelmiş ve ev sahibine yakışır şekilde davranılmalı. Usulünce ağırlayıp, uygun bir dille düşüncelerinizi aktarıp, uğurlamak en iyisi bence.
Bir daha “hayır” derim, hoşuna gitti herhalde deme şeklim :D
Teşekkür ederim 🌺
Görüş
26Görüş
Israrla hayır dememe rağmen görücü gelmedi ama haberleri geldi. Bazı insanlar bıkmıyor denemekten 😂 hayır duygu olsa zaten he deriz olsa dükkan sizin diyesim geldi ahsh
Göremez..
Görücü olur sana görmeyici :D
Görücünün çat kapı geldiği nerede görülmüş 🤦♂️
Tabiki sevmem hoşuma gitmez. Ama gelinmişse güzelce ağırlarım
Hayır bir cevaptır üstelemenin anlamı yoktur kişiyi gerer
Görücü kabul etmiyorum. Geleni de kovarım😃
Israrla hayır demenize rağmen, çat kapı gelen görücüye kapı önünde uygulanması gereken tarife
Bana gelmişti bu ahxjsjc evde oturuyorduk yengemin annesiyle falan komşusu gelmiş. Beni görünce ölüp bitmişti nolur oğlumla evlen yok elma toplarken bal peteğim diyip köyde gezdiririm falan diyip durdu apxjskckskc sinirlerim bozulmuştu ama kovmadım şaka gibi algıladım sadece
Eve geçmelerine izin vermezdim kapıdan uyarırdım ben böyle böyle demiştim kusura bakmayın diyip kapatırım kapıyı
Abi siz dağda mı yaşıyonuz ya görenek, adet ne bilmez misiniz hayır dedik hayır anlamanız mı kıt defolun gidin :D jsjsj
Vereceğim tepki belli
Gelene kapı, gidene sapı 👊
Çok iğrenç bir durum. Hadsizlik ve saygısızlık. Bunu da karşı tarafa olabildiğince yansıtırım. Cevabımda değişmez tabi ki.
Kapıyı kapatırım, içeri almam. Bir daha da gelme derim. İstemiyorsam bitmiştir, zorla güzellik olmaz, zorlamak beni daha çok soğutur
Babam baltayla kovar benim kılımın kıpırdamasına bile gerek yok
Cehennemden çıkmış zebani gibi davranırım ☠️
Eline verirdim
Çikolatasıyla çiçeğini
Hayır dediğinize göre çat kapı gelen o kişiyi içeri almazsınız olur biter.
Annem önceden üstüne sıcak su dökmüş aynısını yaparım ajajwjsjs
En İyi Görüşler