Yoksa rahatlama hissimidir
Gene her zaman gibi fırcayi yedim
Vesselam
Gece kuşu düşünceler içinde 🙂🙂
Yoksa rahatlama hissimidir
Gene her zaman gibi fırcayi yedim
Vesselam
Gece kuşu düşünceler içinde 🙂🙂
Ağlamak güçsüzlük değildir, biriken duyguların dışa vurmasıdır buda çok doğaldır. hepimiz insanız kırılıp üzülüyoruz bazen öyle ki mutsuzken bile gülmek zorunda kalıyoruz insanlara güçlü görünmek için. ağlamak zayıflık değildir. hatta ağlamak stresi azaltıcı etkisi bulunuyor bu yüzden ağlamak sinirleri gevşetir.
Ağlamak güçsüzlük demek değildir.
Ağladığın da sevdiğine değer verdiğin için onu kaybettiğin için aglan bu normal bir şeydir..
Teşekkürler efendim eig için
Rica ederim
Bence hayır yeterince dayanıyorsun sabrediyorsun ve artık içinde ki zehri akıtmanın zamanı geldiği için ağlıyorsun bu ne kadar güçlü bir insan olduğunu gösterir eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben şarkısı benden sana gelsin
Ağlamak güçsüzlük değildir nasıl ki mutlu olduğumuz anlarda gülerek bunu dışarıya yansıtabiliyorsak üzgün olduğumuz zamanlarda da ağlıyoruz Bu da bir tür ruhun kendini dışa vurum şekli
Cevap
19Cevap
Ağlamak güçtür o gözyaşları daha sonra sel olur milleti yutar boğar
Hayır, ne acizlik, ne güçsüzlüktür. Bilakis insani bir davranıştır, ağlayabilen insan iyidir, duygusaldır, vicdan sahibidir.
Hayır güçsüzlük değildir aksine içini dökmek dir üzüntüni ortaya çıkarmak ki içe atmak daha kötü hangimiz mutluyuz ki şu hayatta 😥
Ve aleyküm selam. İnsanlık belirtisidir, ağlamak. İnsansılar ve kalpsizler anlayamıyor. Ya da tek bildiği kalp kırmak olan kişiler ¢
Yok ya neden güçsüzlük olsun yeri geldiği zaman insan duygulanır ağlar yani sonuçta hayvan değiliz ya hayvanları bile üzülüyor
Hayır her ağlayan güçsüz değildir tıpkı her gülenin mutlu olmadığı gibi
Duygularını yansıtabilmek bence zayıflık değil güçtür! Herkes bunu beceremez emin ol
Bence değildir bence ağlamamak daha büyük güçsüzlük
Ağlamaya bu kadar mana yüklemeye gerek yok ağlamak ağlamaktır işte gülmek kadar doğal insanlık belirtisi
Hayır ağlamak insanı rahatlatır. Ve her insan bazen ağlar. Bu fıtratımızda olan bişey
Gece kuşu o düşüncelerini bana anlatmak paylaşmak içini dökmek istermisin
ağlamak tam tersi güçtür rahatlamadir samimiyettit
Patron beni işten çıkardığında ağladığım için kızmıştı bide oc
Kendine sor bu soruyu
Hayır tam tersi ağlamayan insan güçsüzdür bence
Değildir duygu boşalmasıdır
Hyr. Ne uzuyor?
Ben fe ağlıyorum ama güçsüzüm de
Ağlamak güçsüzlük değil
Neden ağladığına göre değişir.
Yoo duygusal biri olduğunu gösterir
Değildir.