+1 yılAçık konuşmak gerekirse; tabii ki insan insana her zaman lazım ama insanların birbirlerinden beklentileri çok fazla olduğu için kimse kimseyi istemiyor, bunun en büyük nedeni bu...
Yani bir insanı sevip de birlikte hayat arkadaş olalım desen, onun ailesi ile de evleniyorsun...
Bu gerçekten çok ileri düzeyde bir saçmalık...
O kadar tantanayı, o kadar gürültüyü, kim ne yapsın?
İnsanlar da mecburen yalnız kalıp rahat kafa ile yaşıyor...05 Yorumla
Soran+1 yılInsanlarin cok bir beklentisi yok ki? Eger varos, vizyonsuz degilsen hayatin merkezine evliligi koymazsin zaten, bunu gec. Aileler onemli faktor ama seviyeli insanlar olduktan sonra cozulmeyecek sorun olur mu, sanmam. Sevdigim kisiye dair seyleri tantana olarak nitelendirmek de benlik degil sanirim. Benim icin bunlar yalniz kalmaya mecburiyet degil. Ama anliyorum, bazilari icin senin dedigin gibi oluyor
- +1 yıl
Bak Ben diyorum ki Bir insanı tercih edersin beğenirsin ama o insanla gizli birlikteliğin olmalı yani böyle Cümle aleme duyurmak benim hiç sevmediğim bir tarz...
Tantana derken işte aileler birbiriyle tanışıyor bir sürü ıvır zıvır vesaire Yani bunlar her insanın kabul edeceği şeyler değil...
Soran+1 yılKimse tv'ye ilan vermiyor herhalde biriyle birlikte olunca? Ayrica sevdiginin ailesini tanimanin nesi tantana? Bunu dugun, Nisan gibi merasimler icin soylesen anlarim ama aileler tanismadan nasil olacak o?
- +1 yıl
Ben başbaşa ilişki taraftarıyım, diğerleri gereksiz...
Soran+1 yılBen de yedi ceddin ayni evde oturmasini soyledim zaten evet. Her neyse
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı. eski günlerdeki gibi serserilik yapmak. lakin yaşımız geçti dostlarımızda yaslandı insanların bakışları hiç hoş olmuyor eşşek kadar adam olduk olmuyor işte gözümüz halen çöplükte
03 Yorumla
Soran1 yılhıhı aynen çok memnunum ve sürekli erteledim
+1 yılBenim nasıl olduğumu bildiği halde beni yargılamayan bir insan iyi gelirdi. Ama insanlara kendimi ifade etmeye çalışmaktan yoruldum. Neden böyle ki insanlar? Zevk mi alıyorlar insanlara acı çektirmeyi? Usandım …
08 Yorumla- +1 yıl
Yapıyorlar
Soran+1 yılInsanlara bir seyler anlatmaya calismak dunyanin en gereksiz eylemi artik. Cunku ne anlatirsan anlat anlamak istediklerini anliyorlar. Bos vermesi de zor biliyorum ama elinden geldigi kadar bos vermeye calis
- +1 yıl
İnsan kaybetmekten korktuğu zaman bu duruma düşüyor
Soran+1 yılSeni uzduklerini dusunmeyen insanlar icin mi?
- +1 yıl
İnan bu yüzden kendimden nefret ediyorum, kendime zarar veriyorum.
Soran+1 yılEn kotusunu yapiyorsun
- +1 yıl
Ne yapmam lazım aklımdan çıkmıyor delireceğim sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSadece sarılmak iyi gelirdi
03 Yorumla
Soran+1 yılValla cocuk neden bilmem ama sen o kadar icimden tutuyorsun ki sana kocaman sarilmak isterdim he
- +1 yıl
Ya teşekkür ederim bana genelde kimse sana sarılmak isterdim demezdi mutlu oldum 🌸🥺
Soran+1 yılKucak dolusu sevgiler gonderdim sana
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızıma dizimde çekirdek yedirebiliyor olsaydım ve o minik kara gözleriyle bana bakıp şarkı söyleseydi. Sonra uçtuğunda kanatlarının rüzgarı yüzümü okşasaydı. Bana en iyi gelecek terapi olurdu. Ama ne yazık ki o artık bir daha dönmemek üzere sonsuzluğa uçtu.
12 Yorumla
Soran+1 yılDuygulandim, benimki de neredeyse 1 yil once öldü
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurşu kurulacak yaşıda gectik. En kötüsü eve misafir gelince sadece senin üzerinden evlilikten falan konuşuyorlar daral geliyor. Yatağı ısıtsa iyi olurdu böyle bacağını bacağımın arasına koysa ellerini ısıtsam güzelce. Yanaktan bir öpücük. Saçının kokusunu burnuma çeke çeke uyusam 😊
219 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin bana evlen falan dedigi yok sukur ama bazen insanin kendi cani istiyor iste su an oldugu gibi mesela, olsa guzel olurdu simdi..
Cevap sahibi+1 yılKarşına güvenilir biri çıkmadimi işte bu olmalı dediğin. Sadece bir an değil her zaman destek olacak biri.
Soran+1 yılDenk gelmedi
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm vaktiniz varsa konsualim tanışalım bakış açınızı çok merak ediyorum
Soran+1 yılNeye bakis acimi?
Cevap sahibi+1 yılİnsanlara erkeklere evliliğe. Bu yaşam biçimlerine. Genel bir sohbet amacım sizi rahstsiz etmek değil.
Soran+1 yılYine de istemez
Cevap sahibi+1 yılPeki Allah'a emenet olun 😊
Soran+1 yılSiz de siz de
- +1 yıl
Insanlar hem cok yalniz hemde yalnizligi seciyor kimse kimseye guvenmiyor bu durum da insanlar iyice yanlizlasacak bak iste arkadas sana tanismak icin kapi araliyor iyide olabilir niyeti kotude ayni disardan gordugun kisilerinde iyi ve kotu olacagi gibi bizim Türkler cok baska ya yani hic bir alanda hic bir sey oturmamış
- +1 yıl
Tabi konusma da önemli bakis acinizi cok merak ediyorum nedir arkadas :) yani cok merak edilecek bir durum mi var bir cok merak edecegin sonuçta biri değil cunki tanimiyorsun bizim erkeklerin yurume halleride baska :) cok amatör :)))
Soran+1 yıl@HerrderRinge Bos versene
- +1 yıl
Verdim be kaptım lale devri cocuklariyiz biz zamanimiz gecmis
- +1 yıl
Ben sadece hakikati soylerim niye oyle burada herkes yalnizliktan sikayetci ama o yalnızlığı sanki kendimiz seçiyoruz
Soran+1 yıl@HerrderRinge Sanaldan neyi secebilirsin ki, saglikli bir durum degil
- +1 yıl
Saglikli mi :) sanal dedigin sey insanlari bir birine baglayan iletisim aracidir aksine insani daha iyi tanirsin mesela bu arkadas bana hic samimi gelmedi :) tavri cok laşka biri kadinlara surekli dm ye gel diyor biri ise surekli kadinkara yuruyor bu insanlari sece bilirsin
Soran+1 yıl@HerrderRinge Hayir, secemezsin. Sanalda insan her turlu yalani soyleyebilir ve karsi taraf bunu teyit etme sansina sahip degil, caresizce sana denilene inanirsin. O yuzden saglikli degil. Sen saglikli bulabilirsin, bir sey diyemem, saygi duyuyorum ama benlik degil
- +1 yıl
Benim konustugum bir kiz var internetten tanistim benim icin dünyadaki en iyi kalbe ve benim icin herkesden cok daha degerli ve Allahtan tek dilegim onunla aile olabilmek
- +1 yıl
Bak ben soyle iyyim diyen seni soyle severim diyen kisi degil kurda kusa bocege bir baskasina karsi tavrina bakarsin emin ol burdaki seref yoksunu ile disardaki seref yoksunu ayni kisiler burdaki o yalancilar disarsa belki karsilastigin o kisidir ben bir kiz tanidigim 4 yil konustum bazi seyler vardi onunla olamazdim ve kendimi ondan uzak tutmam gerekiyordu ayni sekilde ben o kizada kendimden daha cok kefildim ama olmamasi gereken bir iliskiydi 4 yil diyorum bak bir kez ona karsi edepsizlik yapmadim sirf ona zarar vermemek icin ondan uzak durdum ama halen aklimda bazen kendimede onada cok zarar verdim diyorum :(
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu bir garı isen bul beni kelebeğim 😜
04 Yorumla
Soran+1 yılSen ne vaat ediyorsun peki
Soran+1 yılHaha, hadi oradan
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılSana gizlenmeden soyledik de oldu sanki haha, soru anlam yuklenecek bi soru degil, bak isine
Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. güzel bir duş ardından güzel bir uykuya hayır demezdim
16 Yorumla
Soran+1 yılYap o halde
Soran+1 yılNe is yapiyorsun
Soran+1 yılDe bakalim
jssjsjsw fakirsin ama bir yerlerinde yanıyor , ilginçmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakaya bak mk
+1 yılBeni neden çağırmadın ateşim seni yakardı alev alev 🔥🔥
01 Yorumla
Soran+1 yılSen kendi kendine yan plz
Kişilik & Karakter konusunda 973 cevap paylaştı. Aha tam benlik bana hep kışlık adamsın derler yaz kış şort t-shirt yatağa girerim
02 Yorumla
Soran+1 yılTam senlik birisi var
- +1 yıl
Ben yok demem de sen sıcak uzak dur dersin valla hep bu lafı duydum
- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim kadını uzanıp saçlarını okşamak, öpmek... tabii hayal ancak.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayal evet
+1 yılBende öyle düşünüyorum ama kızlara güven olmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet, sen guvenilirsin kizlar guvenilmez
- +1 yıl
Ben öyle bisi demedim. Güvenmiyorum sadece 😒
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu da güvenilir değil kendi cinsimi savunuyorum sanma
- Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBorsanın yükseliş bildirimleri iyi gelirdi yalnızlık benimde sorunum ama birinin varlıgı iyilikten çok zarar verdigi için umrumda degil artık
00 Yorumla
+1 yılBoynum ağrıyor masaj iyi gelirdi ya da bi bardak çektirsem iyiolacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl benden de o kadar!
Bir radyatör koydum, aletin kendine faydası yok, beni nasıl ısıtsın!
Tuvalete gittim ihtiyaç için, bir söndüm her yeri buz kesmiş!00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece sarılma, uyuma ile kalacağını sanmıyorum senin açından.. gece, baş başa iki sevgili, loş ışık...
065 Yorumla
Soran+1 yılOlsun
Cevap sahibi+1 yılSenin için müthiş bir gece olurdu orası ayrı..
Cevap sahibi+1 yılBedeninin her noktasına ulaşan bir haz alevi..
Soran+1 yılHii, demek oyle
Cevap sahibi+1 yılO loş ışığın altında üzerinde inip kalkan partnerinin bedeni.. yarı aralık dudaklarından kopan zevk iniltileri..
Soran+1 yılNesin sen, wattpad yazari mi hajfhsjsh
Cevap sahibi+1 yılWattpad ne
Cevap sahibi+1 yılKullanmadım hiç
Cevap sahibi+1 yılAslında dürüst olmak gerekirse bu şekilde libidonu arttırıp seni eve atma düşüncesi içindeyim.
Soran+1 yılFarkindayim
Cevap sahibi+1 yılTabi bunun için enerjimin hoşuna gitmesi gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılEnerjinle uyum yakalamadığı takdirde bu çabalar boş
Soran+1 yılHos da o taraklarda bezim yok sahsen..
Cevap sahibi+1 yılEn azından tanışabiliriz bence.. arkadaş olarak konuşmaya başlarız. Sonrası kendiliğinden nasıl gelişirse
Soran+1 yılYok, ben gelisemiyorum, hic gerek yok o yuzden
Cevap sahibi+1 yılZorla güzellik olmaz.. o yüzden rahatsız ettiğim için özür diliyorum ve gidiyorum
Soran+1 yılAy estagfurullah, asil ben vaktini aldigim icin ozur dilerim
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama haha.. sana yürüyen benim sen değilsin
Soran+1 yılYio, ben de yol yabdim hajdhajhsjahaj
Cevap sahibi+1 yılSana yürümem hoşuna mı gitti yani
Soran+1 yılGulduk eglendik diyelim..
Cevap sahibi+1 yılHmm.. buradan biriyle tanışmak istememen doğal aslında. Çünkü karşı tarafın amacı sadece seks olur.
Soran+1 yılYaaani
Cevap sahibi+1 yılAslında enerjin hoşuma gitmişti.. Direkt buluşalım seks yapalım amacı ile yazmadım.. önce tanışmak..
Soran+1 yılBenim dotum yemiyor oyle seyler, o yuzden bos ver..
Cevap sahibi+1 yılBence yemeli...
Cevap sahibi+1 yılGece gerçekten de yanında biri sana sarılıyormuş gibi hissetmek güzel olurdu
Soran+1 yılOna suphem yok zaten, herkesin istedigi o ama olmass
Cevap sahibi+1 yılPeki neden cesaret edemiyorsun?
Soran+1 yılSanala guvenmiyorum diyeyim kisaca
Cevap sahibi+1 yılSanal benim de hoşuma gitmiyor. Aynı şehirdeysek buluşma teklif edecektim.. bir kafede oturup tanışmak kötü olmazdı bence
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun
Soran+1 yılIstt
Cevap sahibi+1 yılBen de İstanbul'da yaşıyorum ama iş nedeniyle İzmir'deyim şu an. Şubatta geleceğim. O zaman buluşabilir miyiz acaba
Soran+1 yıl😕
Cevap sahibi+1 yılNolduu
Soran+1 yılOlmaz yav..
Cevap sahibi+1 yılİki medeni insan gibi buluşmaktan bahsediyorum. Bana ısınmazsan zaten bir daha konuşmayız. Ama bana ısınırsan devamı gelir. Bence denemekten zarar gelmez
Soran+1 yılBen zararli vs demedim zaten, benlik seyler degil pek dedim sadece
Cevap sahibi+1 yılBen yine de İstanbula geldiğimde seni davet edeceğim
Soran+1 yılIyi iyi, gelince haber et
Cevap sahibi+1 yılBu yorumu kaybetme olasılığına karşı gizliden çıksam :stek atar mısın bana?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü Şubata 2 ay var
Soran+1 yılOlabiler
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyore
Soran+1 yılHii, ben seni engellemisim nedense hajshajshah
Cevap sahibi+1 yılAaa... ciddi misin ya
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim kim olduğunu haha
Soran+1 yılYes, neden bilmem ama oyle olmus hajdj
Cevap sahibi+1 yılAcaba kavga mı ettik haha
Soran+1 yılYok yea, ben kimseyle muhatap olmam, muhtemelen bir yerde bi yazdigin falan hosuma gitmemistir basmisimdir oyle haha
Cevap sahibi+1 yılOlabilir haha.. ama baya merak. ettim şimdi kim olduğunu
Soran+1 yılEtme etme
Cevap sahibi+1 yılAma ama :stek atacağım demiştin
Soran+1 yılYo, olabiler dedim sadece:/
Cevap sahibi+1 yılEngellediysem budan bir b0k olmaz diye mi düşündün asldfhkjdsx
Soran+1 yılYo, zaten bastan niyetim yoktu hajdhsj Ama oyle bi sey yaptiysam da durduk yere yapmamisimdir yani, bi sey carpmistir gozume mutlaka hajdhs
Cevap sahibi+1 yılAma sen bana bir şans vermemek için elinden geleni yapıyorsunn
Cevap sahibi+1 yılGıcık ya 🙄
Soran+1 yıl"Aslında dürüst olmak gerekirse bu şekilde libidonu arttırıp seni eve atma düşüncesi içindeyim." ben buna sans veremem, sorry hajdhsj
Cevap sahibi+1 yıl"Aslında enerjin hoşuma gitmişti.. Direkt buluşalım seks yapalım amacı ile yazmadım.. önce tanışmak.." bence vermelisin
Soran+1 yılIlk dedigin o degildi ama hajdhsh
Her neyse, hic oyle dememis bile olsan yine olmazdi. Naz niyaz olarak da dusunme, isim olmaz sanalla, hepsi bu. Daha fazla mesgul etmeyeyim seni artik
Cevap sahibi+1 yılBuluşmak sanal olmuyor..
Cevap sahibi+1 yılŞu an gidiyorum. İstanbula gelince bu yorumun altına yazacağım
Soran+1 yılHosca kaal
+1 yılNeyseki yatagı ısttım bi yarım saat önce olsa aynısından derdim😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri oluncada sıkılır bırakıp gidersiniz. Birini değil sizin istediğiniz birini istiyorsunuz sizler
11 Yorumla
Soran+1 yılKim uzduyse git ona agla
Yazik sana mesaj kutunu kontrol etmelisin biraz sonra yaninda olmak icin birden fazla kisi yazacaktir dicem ama gizli profille bu pek mumkun gorunmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılE o yuzden gizli soru zaten dayi, bu kadar dert etme sen bos ver
Soran+1 yıl😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş 31 artık beklenti kalmadı kendini ısıtmaya alış bebeğim
012 Yorumla
Soran+1 yılSad story..
Cevap sahibi+1 yılSad but true mk
Soran+1 yılTrue tabii
Cevap sahibi+1 yılNe sandın
Soran+1 yılTridine bandim
Bedava mi sandin, para verip aldim
Soran+1 yılTirit lan tirit, trid ne hajdhshhs
Cevap sahibi+1 yılHastasıyım çatlak kızların 😄
Soran+1 yılCatlak degilim yav haha
Cevap sahibi+1 yılAz çatlak iyidir kız
Soran+1 yılEh iste
Cevap sahibi+1 yılMucks bye
Soran+1 yılByee
Gizli Üye(30-35)+1 yılayıp ediyorsun ısıtalım tabi ya bak yaşlar da eşit hayaller de
06 Yorumla
Soran+1 yılUu, demek oyle
Cevap sahibi+1 yılevvet gel yapalım bir tanışma be
Soran+1 yılYoo
Cevap sahibi+1 yılaga be yine sarılıcaz buz gibi yastığımıza
Soran+1 yılBu bizim kaderimiz
Cevap sahibi+1 yılbak biz diyorsun bir de utanmadan
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn güzeli tek yatmak ben partnerim ile yatınca rahatsız oluyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılKisin iyi olmaz mi ama sanki
Cevap sahibi+1 yılKışın eşofman+uzun kollu + çorapla yatıyorum gayette rahat uyuyorum petek hemen yanımda zaten
Soran+1 yılPijama uzerine kapuson, battaniyenin arasinda ve uzerimde de yorganla yatiyorum ama yetmiyor bana. Kansizlik var herhalde ondan isinamiyorum. Gidem de bi kan degerlerime baktiram...
Cevap sahibi+1 yılBence de baktir kapışonlu ile uyuyunca üşüyorsan gerçekten sıkıntı var demektir. Yatmadan sıcak su torbası koy ayak ucuna ve bacak arana ısıtır seni.
Soran+1 yılTamamdir
Gizli Üye(25-29)+1 yılMikrofiber yorgan göndereyim mdndndhs yanında ben hediye geliyormuşum
07 Yorumla
Soran+1 yılAy gercekten mi ya bak sen su ise
Cevap sahibi+1 yılÖyle, sarılıp uyuma özellikli hem de
Soran+1 yılIyiymis
Cevap sahibi+1 yılEvet istiyorsan ayarlayalım
Soran+1 yılYo
Cevap sahibi+1 yılSenin kaybın bb
Soran+1 yılBye
Gizli Üye(30-35)+1 yılduabideki rezidansimda küvetin içinde meyve suyumu yudumlarken sosyal medyada gezinmek
01 Yorumla
Soran+1 yılOkumasi bile hos hajdjs
Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Valla bol temiz hava olan bir yayla da olmak isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yayla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey olmaz alışırsın yanlizliga bende 37 oldum sap geldim sap gidiyorum işte 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKabullendim zaten, oyle laf olsun diye konusuyorum ben de
- +1 yıl
Kabullenmekten başka caremizde yok maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı ben de senin gibi yalnızım ve yalnızlık çok kötü bir şey ya 😓
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslında bende de sen gibi bir durum söz konusu ilişki oluyor ama ciddi değil arkadaşlarımda yakışıklı kaslı adamsın bul ciddi birini evlen diyor ama o ciddiyette bir kadın hiç karşıma çıkmıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılYakisikli kasli olman kurtarmiyorsa demek ki
Cevap sahibi+1 yılKadından evlenme teklifi alan insanım ben 😂😂
Soran+1 yılBen de Adriana Lima
bana iyi gelecek hiç bir şey
25 Yorumla
Soran+1 yılIllaki bir sey sana iyi gelecektir
Soran+1 yılTek basinalik iyi gelmiyor bence kimseye
Soran+1 yılBoyle olunca da ne diyecegimi bilemiyorum. Cunku ben de hep tek basina olan biri olarak uzuluyorum
+1 yılBen de senin gibi düşünüyorum da yok ya yok işte biri :(
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u +1 yılElektrıklı battanıye versek olmaz mı
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur
+1 yılSıcak çikolata
01 Yorumla
Soran+1 yılHii cok severim
+1 yılben geliyim mi dgkşşlbsljsvlskv
03 Yorumla
Soran+1 yılGirl power miiii hajdhshs
- +1 yıl
evet erkekleri bekleyip durmayalım işe koyulalım şkdbkşbdşdbkfşhk
Soran+1 yılAma ben erkeklerden hoslaniyorum n'apicaz hajdhs
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Evde olmak.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeredesin:/
Soran+1 yılUf, ben de sandim ki gurbetteyim ailenden uzaktasin vs vs diyeceksin hajdjsj
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar mesleğimi elime almak
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi insallahhh
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılAyaklarını yalayacaklar gelir birazdan
018 Yorumla
Soran+1 yılBen onu istemiyorum ki, onlar kac kisinin ayagini yaladi kim bilir
- +1 yıl
Ayak yalamak nedir ya gjkfdls facesit desen neyse de
- +1 yıl
Bu arada bende İstanbul'dayım efenim
Soran+1 yılFacesit iyidir de ayak konusunu sen actin ben mi actim😒
- +1 yıl
gjfdkls ayak kelimesini duyunca damlıyorlar napim :D Facesit deneyimlemek istersen seve seve yardımcı olurum jgkfdl
Soran+1 yılIstemez
- +1 yıl
olsun şansımı denedim en azından gjkfdl
Soran+1 yılTabii ki
- +1 yıl
illa bi kere tutar ya gjfkdl
Soran+1 yılIlla
- +1 yıl
peki seni bundan alıkoyan şey nedir jgkfld
- +1 yıl
Ben kadınlar seviyor diye biliyom jgfkd
Soran+1 yılSeviyoruz
- +1 yıl
Peki tanışmamızı engelleyen şey ne gjkfld
Soran+1 yılBen
- +1 yıl
Kutsal bakire gfkdl
Soran+1 yılYess
- +1 yıl
Ajdjdjjd
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m +1 yılGüzel yürekli bir insan
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi insallah
+1 yılSana şey iyi gelirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılYav gecenin bi saati oylesine bi sey sordum, ben ne bileyim boyle olacagini
+1 yılSen varsın kendi kendine ısın 😁
06 Yorumla
Soran+1 yılOyle yaptim zaten
- +1 yıl
Bende canım sıkıldı adalarda turluyorum. Düşün hem felsefecisn hem yalnızsın. Duyduğun tek şey kendi zihin sesin. Ben ne yapayım gizli soran
Soran+1 yılFelsefeci olunca yalniz mi olunuyo illa, bence sov yapiyorsun biraz
- +1 yıl
Şov yapmanın sakıncası var mı?
Soran+1 yılYo, sahne senin
- +1 yıl
Teşekkürler 😁
Al birini yatağına
02 Yorumla
Soran+1 yıl😒
- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılLibido yükselmiş fenaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılUsumekle ne alaka
+1 yılSorunlu insan çok bizede o denk gelir
014 Yorumla
Soran+1 yılDeme oyle deme
- +1 yıl
Dedim bile, aklı başında destek vereceğimiz insan olsa keşke havada buz zaten
Soran+1 yılHava soguk, ayaz mi ayazz
- +1 yıl
Sarılsak biraz, gerçeklere ve anlam yüklediklerimize.
Soran+1 yılBir turku tutturmusum duyuyorsun degil mi
- +1 yıl
Bozkırlar duymadıktan sonra sazı, ben titretmedikten sonra o ayazı sen beni anlasan ne olur görsen ne olur.
Soran+1 yılEtkileyici hajshajdhs
- +1 yıl
Sen mani de oturur yazarım, sen etkilen diye değil sen anla diyede değil sen sadece eşlik et diye ama yalnızlık çözüm yok😌
Soran+1 yılKimse icin bunlari yapmaya gerek yok gibi yav hajdh
- +1 yıl
Kimse için yapmam zaten, ama kendimi geliştirmek ama anlayış önyargı kırmak sevindirmek
Soran+1 yılVays, bu nasil bi pragmatizm hajdhsjs
- +1 yıl
:d Değerimiz bilinmiyor
Soran+1 yılPuh, yaziklar olsun o deger bilmeyenlere hajdhsj
- +1 yıl
Hahaha hayırlısı be
+1 yılGel beraber girelim o yatağa
02 Yorumla
Soran+1 yılYo, niye oyle bi sey yapalim
- +1 yıl
İsiniriz birlikte
Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Antalya'da yaşamanın faydası yatağım sıcacık :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzel mi hava
+1 yıl🤣🤣Hee arada osursa filan ne güzel
03 Yorumla
Soran+1 yıl😒
- +1 yıl
Geçtimi istek 🤣
Soran+1 yılYok
+1 yılÇatır çatır yapacak birisi :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacak
- +1 yıl
Altımda inleyecek sabaha kadar ama Cumartesi seks yapmıyorum pazar artık
Soran+1 yılNiye oyle
- +1 yıl
1 gün ara ile yapıyorum o yüzden diğer günde spora gidiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 831 cevap paylaştı. Senin tercihin yalnızlık ahaah
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam ahaah
Soran+1 yılOkay
+1 yılAşık olduğum biriyle başbaşa vakit geçirmek.
10 Yorumla
+1 yılWalla ne yalan söylim masaj iyi gelirdi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyşem Ozkiraz özgüveni
10 Yorumla
+1 yılMasaj iyi gelirdi
00 Yorumla
+1 yılBana uyumak uykusuzum çünkü
00 Yorumla
+1 yılNerde yaşıyosun ne iş yapıyosun?
00 Yorumla
+1 yılAyaklarımı uzatıp kitap okumak
00 Yorumlagözlerimi kapat sımsıkı sarılmak...
00 YorumlaGüzel bı akradsdlik güzel bı seks güzel bı sevgili
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılNasip bu işler yorgana sarıl bence
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapiyorum zaten
- +1 yıl
Kolay gelsin dert etme olur elbet
+1 yılSeks iyi gelirdi şimdi
00 Yorumlasarılıp uyuyarak birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıcak su torbası daha ekonomik olmaz mı😎
17 Yorumla
Soran+1 yılOburu daha islevsel degil mi hajdh
Cevap sahibi+1 yılAma o da uyutmaz şimdi seni😆
Soran+1 yılOlsun, en fazla ne olabilir yani
Cevap sahibi+1 yılSeks olabilir en fazla ne olacak😆😆
Cevap sahibi1 yıl1 sene olmuş hala mı
Soran1 yılHala
Cevap sahibi1 yılValla, bu gşdişin sonu iyi değil, birini takala zorla götür😂😂😂ilk şnsanlar gşbş yap, kafasına vur bayılt götür🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğalgazı da kökleyebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılZekice
- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım