mevzuyu bilmeyenler için => https://pbs.twimg.com/media/B0n-6CsIMAAjdlt.jpg
ben hiç yemedim yesem de sorun etmem :D hiç böyle düşünmemiştim.
ben hiç yemedim yesem de sorun etmem :D hiç böyle düşünmemiştim.
Ne de saçma. kimse sana para yedirmek zorunda da değil. herkesin ailesi var ve sana o tavuk ekmeği yedirmek için ailesinin rızkından kesiyo nankör. baba parası yiyen zengin züppelerinden hoşlandığın belli ama bizim sevdiğimiz çok şükür sorumluluklarının farkında adam gibi adam. değil tavuk ekmek bildiğin bayat ekmek yemeye razıyım onun sıkıntıya düşmemesi ve gülüşü yeter l*n gülüşünü yerim ben onun (:
:D ne alaka be o kıza diyorum
Bunun açlığı midesinde değil baksana :D töbe töbe neyse yorum yapmicam daha fazla sinirlerim zıpladı. erkeklere hak veriyorum bak kullancaksanız bunun gibi kızları kullanın valla desteklerim :D
Tavuk donere bile gerek yokki o yanımda olsun bide 1 damla su yeterli :) karın doyurmak için değil sevdiceğini görmek için buluşan her kız bunu düşünmeli.
Devamlı da et döner yenmez ki Cerencik, insan sıkılmaz mı? Acı olmayınca tatlının değeri anlaşılmaz, yokluğu da yaşamak gerekir arada. Cebimde azıcık para varken, fazlasıyla yollamak isteyen ailemden istemediğim günlerimi bilirim. Şimdiki çocuklar uçuyor resmen
ondan bir evin hanımı olacak potansiyel yok zaten evlilik aşk sevgi yeri geldiğinde kuru ekmek yiyip bir bardak su içmektir
https://www.youtube.com/watch?v=Hq9qU2kY1Hgaklıma bu şarkı geldi birde
teşekkür ediyorum :)
en iyi cevap olmayı haketmiş bence.. +1
Cevap
73Cevap
birlikte bir simidi bile bölüsmek sevgidir..
gelir düzeyi ile ask olmaz
böyle düsünen kizlardan erkeklerden uzak durmak lazim
2 sevgili tavuk döner yemeyi sorun yapmasın bence galeri2.uludagsozluk.com/.../...betleri_318739.jpg şırdan yiyen sevgililer gördüm ben :D Şaka bir yana bu kızda tavuk kadar beyin yok
salak bir ergen kızın twitterini millet almış ciddiye..
tavuk döner yemek fakirlik belirtisi değildir.. çokta severim ha tavuk döner ha et döner... sanki kendisi baba evinde havyar yiyor hergün aq!!!
yani ona bakarsan dönerde zengin yemeği değildir hoş... zengin adam norveç somonu, havyar , karides, suşi.. vs yer.:))) ALLAH bu kıza akıl versin hatta açlık o zaman bişeylerin farkına varır..
yemedim çünkü vejetaryenim. parasızlık çekmedim ama çeksem gider sabah akşam simit yer yine sevgilimin yüzüne gülerim iğrenç dokulu bir mide için fani dünyayı gözünde büyütmenin lüzumu yok.
Hakkaten hiç yemedi. İyi ki ayrılmışız. Şu anda herşeyi daha net görebiliyorum :) Tavuk döner yemeyen sevgili mi? Bundan sonra hayır.
aah be gülmeyi bırak tebessüm bile etmedim ya :D yaşama sevincimi elimden aldın 2dk moralim düzelmişti yemek yiyecektim hepsi gitti şu anda :D
Gelir duzeyim cok yuksek olsa bile hatta bir yatim olsa bile oraya tavuk doner siparisi verip sevgilimle acili acili yiyebilirim. Kezban asil boyle insanlara deniyor.
ben simit ayran bile yaptım
o kız keşke böyle birşeyi burada sorsada bir azına zıçsam
yedim ne var burger kinge bile gittim o tarz şeyler cüzdandaki para miktarıyla ölçülmüyo ölçen varsada zaten sevgi değil rahatlık daha iyi yerler görebilme merakı için kendinden ödün vermek kişilik şart :DD
evet var benim gibi birsürüsü var
Tavuk döner fazla lüx, biz zamanında parkta çaycıdan çay alıp evden getirdigimiz sandvicleri, pogacaları yerdik.. Olaki harçlıgımız artarsa okul çıkışı tavuk döner yerdik 2.5 tl idi..
Çay 1 lira, poğaça beleş ama o samimiyeet paha biçilemez...
Yedim tabiki herkesin gelir düzeyi farklı para olduğu zaman lüks bir restorantta da yedim para yokken simitte yedim ve bence olmasi gereken bu sevgisini versin parasini değil
yuhh yaa böyle kızlar var işte
yemedim ama daha basitlerini yedik birlikte ne var ki
ben sevdiğim adamı maddi gücü için sevmem gerekirse oturur çay/simit yer içerim yeterki o olsun derim
sevgi olsun tek kelime vallaha soğan getirsin bir şey demem
bizim burada meşhur bir dönerci vardı ben övdüm övdüm neyse gittik geldi dönerler tam yiyoruz ona pişmemiş kısmı deng gelmezmi nasıl madara oldum ya kaltık gittik hiç unutmam :)
İyide ben tavuk döneri içinde kornişon, pattiz kızartmasıyla çok çok seviyorum )=
Ben kahve bile icmiyodum sevgilimle be kulturde oturalim salincaga binelim askim diyodum.
Evet ben de az önce gördüm ama bir bakıma kıza hak vermedim değil :D
Öyle tabiki ama sanırım ilk buluşmada olmuş bu, yoksa hiçbir kız bu kadar cıngar çıkarmaz :)) İlk buluşmada da tavuk döner ayıp olmuş hakikatten :D
Hayır ya öyle olsa "bmw'niz yoksa ne diye çıkma teklif ediyorsunuz" der... Kızın olayı tamamen ilk buluşmayla ilgili yaşadığı hayal kırıklığı... Düşünsene kız buluşma için kuaför kıyafet makyaj derken saatlerce hazırlanmış, en azından başbaşa bir biftek ve şarap hayal ederken, ekmek arası tavuk dönerle karşılaşmış :D
Gördün mü :D
bugün tt listesine giren şu tweet :D gereksizce bir paylaşım olmuş. Seninle olayım da kuru ekmek yiyeyim diyenlerde var ''kimse seninle tavuk döner yemek zorunda değil'' diyende var :D
Tavuk döneri sevmediğimden dolayı yemiyorum ama Diyelimki seviyorum Bunu sorun edicek kız
ODUN DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER cümlesinin doğruluğundan habersizdir heralde :)
yeri geldi 5 yıldızlı otelin restaurantında yemek yedik yeri geldi tavuk döner yemek istedik yedik yeri geldi çay poğaça yedik ;) bunlar mühim değil yani :)
Kraliyet sofrasi için ilişkiye başliyorsan bir diktir git zaten...
O ceren cok derin bir sey yazdigini saniyor, yazik tabi
benım sevgılım bana ıskender ısmarlamıstı l*n et donerlı 10 numaraydı heee :D
Genelde karşı tarafın fikrini alıp hareket ettiğimden. O istenirse yenir :D
O hatun sacmalamis. tavuk donere nolmus guzel yapan yerler var. cok defada yemisiz. tavuk doneri begenmeyenler sanki hergun havyarla besleniyorlar budalalar.
Tavuk döner de neymiş ekmek arası zeytin yediğimi bilirim oh mis :)
Keşke yaşasaydı da da yine yeseydik Bursa iskender döneri rahmetliyle :))
Özenti gençlik işte
Kuru ekmek bile yerim sevdiğim adamla
(Damardan girdim :)) )
yanıma aldığım hiç bir insan zaten böyle şeylere önem vermedi hiç bir zaman
valla sevgiliysek yerine gelir tavuk döner yerine et döner olmadı kuru ekmek soğan zenginliğimde sadece yanımda olacaksa bana sevgili olamaz
et döner ısmarladık diye ayrıldı et döner ne kadar biliyonmu eski sevgili 8 tl
Ben cuzdaniylami ask yasiyacam? Bana sadik olsun ac bile kalirim
Olsa dondercide bir buçuk milyona döner yedirmem burger kinge falan götururum o kadarda değil
Hic yemedim ama ben kendim hzrlardim kahvalti falan bir ara yumurtayi yesil yapmistim genede yemisti neysee yesemde farketmez gerci :D
Üni okurken parasızlıktan hergün yerdik :) yemin ediyorum tavuğa bakış açım değişmişti ozamanlar nefes almak gibi bişe olmuştu yemek değil :))
Gerçekten insanlar bu kadar düşmüş olamaz. Ne kadar basit ne kadar görgüsüz bir kız.
Bu baglamda kimse sosyoekonomik yer edinememis belesci kadinlarin yedigini odemek zorunda degil :)
ne gerek var dönere simit e ben onu kendi ellerimle yaptığım poğaça, pasta , kurabiyelerle beslerim :))
vaybe gelir düzeyine göre ilişki yasamak lazımmıs baksana tavuk döner kesmemiş hanımfendiyi yakında biri kol böregi yedirmeye götürünce akıllanır ama
ee evlenilecek kız var eglenilecek kız var.. evlenecek kız bişey beklemez sen yetersin ona, eglenilecek kıza ne versen yetmez.
Biz degil tavuk döner sevgilimle bir simidi bölüp paylaşıp yedigimiz zamanlar oldu. Istanbu da en luks restauran da yemek yedigimiz zamanda inan ki o simidin tadını alamadık o mutlulugu para belki çok sey demek ama HERSEY degil...
Bu kişinin bir ilişkiden ne beklediğiyle alakalı. Mevzu ne yediğin değil, kimle yediğindir.
Gicik oldum simdi kiza. Kezban bu dusunce tarzina sahip insanlara deniyor sanirsam^^
Tavuk döner sevmem, yemedim. Ama çok güzel simit yeriz
ALLAH korusun söyle kızlardan kesin vukuatlı oluruz yoksa
Bu kizda ev çekip çevirecek potansiyel yok. Ev de kalma ihtimali yuksek.
Tavuk döner yerine zıkkımın kökü var onu yesin o ;)
yyuh be yedım tabıkı hemde mukemmel oluyor sahılde ayranla beraber kızın dedıgıne bak yıyecek salatayı oturacak asagıya acacak bacakları ulan ne gunlere kaldık ya
Hiç yemedim. Ama bir dönem bana evden kahvaltılık cantasına koyup getirdigi olmustu ve eve yürüyerek gittigimiz (cok uzak bir mesafe)
Kızımız fukaraliktan tavuk doner yememis galiba.. ya da kimse ismarlamamis.. Kedi ulasamadigi cigere mundar dermis
bu kezo tam mal kesin üni okumamıştır ben her gece kokoreçe giderdim sevgilimle kokoreç yemeyene kız demem ben;:D
Yazık diyorum bu ve bunun gibi kızlara sadece. Sevdiğim insan yanımda olduktan sonra kuru ekmek suya bile razıyım.
biri şu an dememiş mi tavuk döner sap döner gün gelir hesap döner horoz domalır tavuk gömer diye.
Evet :D 1 tl ye dönerci vardı Taksim'de oraya götürürdüm. Anneside tebrik ederdi tutumlu birisi olduğum için lkdsjfsdfkljfd :D
Öğrenciyken hat döner en büyük zevkimizdi
rahmetliyle :) Yedik yani.
ahahha hat doner bizimde favori yerimiz pendikde pendik lisesinden cikar yemegi orda yeriz hep ya da mersin tantuni hat diyince bir duygulandim :D
O isin makarasinda gercek askdan sevgiden anlayacak kapasitede degil idrak edemiyor yasi ufak sanırım çocukça düşünmüş ama bir kuru ekmek sogana talim eden insanlarda bar2
Bugün tavuk döner. Yarın et döner gün olur devran döner
Yemedim ama yenebilir yani tavuk döneri de bedava vermiyolar sonuç olarak :))
donas yemiştim sayılıyor mu? :D biz aynı avmde çalışıyorduk yemek arasında hergün lüks şeyler yiyemezdik zaten :D
Ailesiyle zaten her gün lüks restoranda yemek yiyor bu kezban.
Yer kadikoy rihtim cebimizde son 2 tl. yarim ekmek alip bolustuk.
yemiştim bir defa :) hatta doymayıp çiğ köfte dürüm yemeye gitmiştik ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar