Hayatta kendinizi en huzurlu hissettiğiniz an neydi✨?

Dayım yeni ölmüştü, ev günlerce tıklım tıklım doluydu. Dayım benim için babamdan öteydi, ev kalabalık ağlasan ağlayamıyosun, millet devamlı hizmet bekliyor... sonra bir gece annemle beraber uyumuştuk, tüm gece saçımı sevip sarılmıştı. İstisnasız en huzurlu anım odur
Dostlar sağolsun, çok teşekkür ederim 🌸
Eig için teşekkürler 🌸💜
Öyle bir an hatırlamıyorum maalesef. Her an, her şey olabilecek gibi hissediyorum.
Görüş
23Görüş
Bi yaz gününün gecesinde balkonda oturuyordum. O sırada tatlı tatlı rüzgar esiyordu ve gökyüzündeki ayın şavkı tam üstümdeydi. Huzuru o an bulmuştum işte
akşamları karanlıkta oturmak
tabi sahilde oturup karanlıkta geceyi dinlemek şarap eşliğinde daha huzurlu:)
Sevgilimin kollarında olduğum an ❤🐨
En huzurlu hissettiğim yer evim...
Sevdiğim insanlarla geçirdiğim her an
Her cumartesi ve pazar...
Tatil çünkü.
Dosya yok, evrak yok.
Ve en onemlisi o keltoş şefim yok.
Adam saçlarımi kıskanıyor.
" Saçlarınız artist gibi değil mi Ertugrul Bey?"
Senin kafanda olmayınca artist oluyoruz dimi.
Taktı bana koca dairede. Her hareketim gözüne batıyor. Toplantı oluyor benim incelemelerimi üstünkörü geçiştiriyor, odasına gidiyorum yüzüme bakmadan konuşuyor.
Olsun ya zaten kurtulacağım kendisinden. Az kaldı Sgk'ya geçiyorum. Benim kıymetim anlaşılır o zaman da çok geç çok geç ey şefim. Git boyunu uzat saç ektir. ✌
Teşekkür ederim. Dua et de geçeyim şu müfettişliğe. Keşke yine Maliye'de müfettiş olsaydım. Direkt özel dosya ister 'kafanızda niye saç yok sizin... bey' diye sorardım kendisine.
hiç tanımadığın, yüzünü dahi görmediğin bir insanla, yaşadığın boğucu hayata paralel bir dünya yaratıp, içini o güne kadar heybende biriktirdiklerinle dertten, tasadan, egodan, kapristen uzak şekilde güzelleştirdiğin andır, anlardır. o dünya mavidir, tıpkı portakallar gibi
Denize girdiğim anlar huzurlu bir de kar oynamışsın kız kıza içeri ısınmak ve sıcak çikolata içmek için giriyorsun sonra kalorifer/soba başında sıcacık uyuyakaliyorsun, yağmurlu/ karlı havada sevdiğin insanlarla gezip sıcak cafe ortamlarında fare yapmak kahve içmek de çok güzel
Bir gece balkonda dururken tam 8 kere yıldız kaydığını görmüştüm
Tuttum ama dilek tutmadı 😅
Vallahi baya düşündüm soruya bakıp, en huzurlu hatırlayamıyorum.
Sevildiğimi sandığım andı ama kısa sürdü yanılmışım:(
Kesinlikle Kıbrıs ta deniz kenarında uzanırken ki huzur... Sanki bütün ülkenin baskısı gitmişti üstümden
Doğum günümde aldığım oyuncak köpke anı mutlu ediciydi
O'nun gözlerine bakarken.
Herhalde ibadet sonraları borç ödemiş gibi oluyor insan
tatildeyken ama fiyatlaar ucuyor o yüzden bana huzur yok
Kız arkadaşımı dövmüştüm. Sonrası malum, peşimde kuyruk oldu.
Aslında en huzur verici bir anım olmadı sadece çok soğuk ve buz gibi bir havada yanımda en sevdiğim sevebildiğim bir insan ile birlikte camın kenarında oturup battaniyeyi üzerimize örtüp ısınmak olurdu
İzinli günlerim :D
arada bir oluyor işte öyle şeyler :D
Bana beni bırakmayacağına dair söz verdiği geceydi.
En İyi Görüşler