Az önce aç karnımı patates bayat ekmek kola ile doyurdum göbeğim var sürekli açlık hissi dişim yok saçım çok iğrenç kıvırcık tel tel önümde bilgisayar herşeyi izle bak vakit geçir okul hayatım yok lise 1 terkim çalışmıyorum bununla beraber engelli kimliğim var sağ gözüm şaşı yüzde 20 görüyor sol kulağım işitme engelli 1 tane yaşadığım yerde arkadaşım yok.. bütün gün evdeyim öleyim daha iyi değil mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yazdıklarından sonra halime şükretmeye başladım. Bizde derdimiz var sanıyoruz mk
Aynen öyle şükret haline görüyorsun ne bokdan insanlar var
Şaka yaptım mk bişeyin yok elin ayağın tutuyor ona şükret. Bide liseyi bitirmeye çalış açıktan en azından bir lise diploman olsun iş konusunda sıkıntı yaşarsın üni mezunu işe alınmıyor lise terki napsınlar mk ben zar zor bitirdim sende azm ette bitir. Bu arada benim de hiç arkadaşım yok bu bi dert değil benim de saçım çok kötü mal gibi saçım var. Skalyozum dışardan belli olmuyor rahatsızlık vermiyor ama şu an bazı hayallerim olan mesleklere engel belki sporla düşebilirmiş derece ama benim dertlerden spor yapcak halim yok.. zayıfım incecik bişeyim uzun boyluyum dahada kötü gözüküyorum. Herkesin derdi farkli anlayacagin
7 kişilik ailemde kimse lise mezunu olmadı okumak geçti bence hiç anlamıyorum.. işkura gitsem mutlaka iş oluyor ama bu yaz 3, buçuk aylığına havaalanında çalışmıştım temizlik işkura gitsem bulurum bence.. dişler yaptırılır saç baş kilo hepsi yapılırda iş sosyallik olmaya gelince eş dost arkdaş sevgili gezme tozma bunları yapamıyorum özgüvenim yok
Valla bende aynıyım benim boyum 181 ama kilom 65 ama o 65 ide göstermiyorum incecik bişey duruyorum bişey giyemiyorum tipim söylenene göre yakisikliyim çok talip çıktı ama özgüvenim yüzünden sürdüremedim hala devam ediyorum sessizim diye ezdiler veya agzim laf yapmadi kızlarla ilişkim sürmedi. Hala sağfa solda bakan kizlar var bana ama olmuyor sanki dislerime bakcaklarmis gibi utanip konusamiyorum firsatlari kaciriyorum.. tek avantajim boyum uzun yakisikliyim ama incecik bişeyim konusmayida bilmiyorum keske kalıplı olsam veya okula motorla gidip gelebilsem bi çocuk var hem hem kalipli hem okula motlrla gidip geliyodu kiskaniyordum
Ben 1.70 kilo 90 kendime bakmadığım için boyum kısa sabit kaldı kilo da veremiyorum midem obezite gibi feast foodsuz yapamıyorum.. keşke bende ince olsam eskiden böyle sorunlarım yoktu dediğim gibi 16 yaşdan öncesi normaldim 16 dan sonra yokum 27 yaşına geliyorum yeni yılda depresyon 11 yıl olacak 11 yıldır süren bunalım depresyon mu olur ya.. benim hiç çevrem yok.. bazen takmıyorum her şey ölümlü sonu var diyorum ama bazı insanlar ölüm yokmuş gibi yaşıyor sosyalliklerinde gülüyorlar kanıma çok dokunuyor hayatı yaşayan değil izleyen olmak.. kuzenim ise amcamın oğlu ise tam tersi şuna bak https://www.hizliresim.com/aevzdkg
Knk sen işsiz misin bide kağıda yazmışsın mk😅 knk ben çok zayıfım ama boyum 181 ama incecik bişeyim siyah sweatde inceciğim yazlık tişörte belim oğlanlar gibi ince. Bacaklar kürdan kafam küçük, dişler ayrık ayrık ön dişler önde. Tip iyi ama bakislarim mal gibi mutsuz ozguvensiz bakiyorum sapiklar gibi bakisim var. Arkadasim yok asosyalim ortamlarda utaniyorum konusmaya
İşsizim nerden bildin.. bir kuzene bak bir bana gelip alay etmesi eksik.. benim tip iyi aslında ama bakımsızım hayata açılmıyorum yapamıyorum sesimde çocuk gibi şarkı söylenmiyor boyum kısa.. hayatta bir halt bilmem ortam mortam görmedim 16 yaşında girdim depresyona 11 yıl oldu sayılır hala devam ediyor
Allahına tipini yollasana bi bizde insaniz dalga gecmeyiz at fotonu bi belki cok yakisiklisin bakalim bi o nur yüzüne
Kendine bakınca böyle oluyorum 6 sene önceki halim https://www.hizliresim.com/65g1col
Sevgilin olmadı mı hiç
Yaş 26 değil sevgili kız eline dokunmadım nasıl sevgili olsun ben 2012 yılından beri 16 yaşından beri depresyondayım eve kapattım kendimi hayata açılmadım yaşım 27 olacak 2023 de yine aynı ömür boyu da olmayacak yıl 2099 yaşım 103 de olsa olmayacak hiç.. herkesin olacak ama benim olmayacak
Aga lise zamanı ben bir kızla çıktım 1 hafta sürdü el elede tutuştum ama ayrıldık. Sonra yine bir kızla çıktım o da 1 hafta sürdü mk. Hiç 1 haftadan fazla uzun ilişkim olmadı sevgili bünyesine bile gelemeden bozuldu hep. Ama birinin elini tuttum ama 1 hafta sürdü o da mk. 1 hafta sevgilimi olunur lan? valla eskiden iyidim kafaya takma yoktu kıyaslama yoktu dert tasa iş para sıkıntım yoktu çünkü çocuktum mk en güzel yıl 2015 ti o yılların kıymetini bilemedim şimdi ise geçim sıkıntım, eksilerim, geleceğim, asosyalleğim bitirdi bir türlü allaha yaranamadım bu bizim kaderimiz..
Bende lise 1 de 10 sene önce hayatımda ilk defa aşık oldum kalbim nasıl çarpıyor onu görünce ilk defa bir kızdan bir karşı cinsden hoşlanıyorum montomu montunun üstüne asardım o resim seçti diye bende resim seçerdim derslerim iyi olsa kendimi sevsem kesinlikle açılacaktım ama işte baktım derslerim kötü bende depresyona sürükleneceğim gibi bir şey söylemedim ve okulu bıraktım bir daha görmedim geçen instagramına baktım 5 sene önce biriyle sevgili olmuş 4 sene önce nişanlanmış 3 sene önce evlenmiş ve geçen sene çocuğu kızı olmuş vay be dedim bir bana bak bir ona 10 yıl sonraki halimize bak 10 yıl önce ergeniz 15,16 yaşında lise 1 öğrencisiyiz daha çocuğuz ama 10 yıl sonraya bak bir de şimdi Sevdiğim kız anne olmuş yuvasını kurmuş ben ise depresyona girmişim bunalıma aşık olduğum kız sevgili nişan düğün çocuk maşallah herşeyi yaşamış 25 yaşına gelmeden herşeyi tatmış kendine yol çizmiş bende berduş olmuşum şuna bak yaşım 26.. 16 yaşından beri evde hapis yattım hiç bir şey katmadım hayatıma akıl alır gibi değil
Napcaz biz böyle bende aynıyım mk. Oynadığım oyun yok arkadaşım yok sevgilim yok zayifim inceciğim kıraker gibi bide uzunum bide temizlik takintilarim var bide kafaya takma huyum var insanlarla kiyaslama kendimi falan napcaz yav
Knk fotona baktımda 6 sene önce yakisikliymissin. Fotoda şaşılık göremedim. Dişlerinde güzelmiş birleşik. Benim kiler ayrık ayrık fakat ikimizin de ön dişleri öne çıkıntılı. Fotoda saçın iyimiş tabi 6 senede değişmemisse. Tipinde kusursuz duruyor umarim aynisindir yani foto iyi geldi bana tam kizlarin isteyecegi sarisin erkek tipi var
https://www.hizliresim.com/rgcdqs6 Al bu da şimdiki az önceki halim 6 sene önce 20 yaşındayım bence yakışıklı felan değilim boy kısa sakal bıyık yok ses kalın değil okul yok iş yok.. şimdi kilolu olduğum kendime bakmadığım için böyleyim düzelirsem resimde ki gibiyim yine ve sakal bırakabilirim çıktığı kadar ve saçı az sarışın yapabilirim ama tek sorun düzelmek isteyip de istemiyorum
Olursun
evet
Ama hala nefes alıyorsun ……
Keşke almasam kıyabilsem canıma cesaret edemiyorum etmediğim içinde her gün zulüm işkence çekiyorum.. girdiğim psikolojik kafadan hiç bir zaman kurtulamayacağım