Ne olsa güzel olur?
Ne olsa güzel olur?
Bak bu şarkı bana yazılmış, ben bile durumumu bu kadar güzel anlatamam.
https://www.youtube.com/embed/rNhAHqpp6_gTeşekkürler KS 🙂
Görüş
27Görüş
Hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum
hayatıma ve kendime olan saygım için savaşıyorum psikolojim aslında altüst ama yinede her şeye rağmen güçlü durmaya çalışıyorum ve biliyorum ki bu savaşı kazanmak üzereyim
kötülere inat bırakmayacağım
Kazandığım vakit daha da güçlü çıkacağım
Güçlü olduğumda hayatımda verdiğim
değeri hakedecek insanlar olacak
yanımda gerisi ……..
Hayatımdan memnunum evet.. Keyifli geceler..
Hayatim inişli çıkışlı bu aralar ama yoluna sokacağım.
Memnunum ama daha çok memnun olacağım zamanlar ileride ve her gün daha da yaklaşıyor
Şükür diyorum.
Daha kötü günlerim oldu.
Çok şükür diyelim
Hayır hiç ama hiç memnun değilim tamam sağlığım olduğu için Rabbime sonsuz şükürler olsun ama istediğim yıl da değilim sevdiğim olsun isterim onu da geçmiş zaman da olursa zamanda yolculuk imkanli hale gelse bi ihtimal 😍
bazı insanlar zoru sever. öyle rahat, 'armut piş ağzıma düş' hayat yaşayamazdım ben. herkesin sürdüremeyeceği, yeter bırakıyorum diyeceği, gökyüzüne doğru bakıp tanrıya "yoruldum beni artık değiştir" hareketi yapacağı zorlu bir hayatım olmalıydı
herkes kapasitesine göre sınanır. easy level hayat bana göre değil.
ben de böyle bir manyağım
Ben hayatimdan memnun degilim Şu an liseye gidiyorum 10. Sinifim ve onumde bir universite sinavi var guzel bi gelecek icin, hayalini kurdugum meslek icin ders calisiyorum surekli asla birakmiyorum bazen moralim bozuluyor, bazen sinir krizi geciriyorum surekli ders calismaktan bazen agliyorum Turkiyede egitim sartlari neden bu kadar zor? diye evimde ailemi bazen gormuyorum bazen 2 saat falan gorebiliyorum gun icinde ne kadar aci degil mi?
Hayatımızda herşeyin dört dörtlük olması mümkün değil çok şükür sağlıklıyım kimseye muhtaç değilim , ailem ve sevdiğim arkadaşlarim var bundan iyisi can sağlığı derim
Aşksızlık krizinden memnun değilim, sürekli kafama takıyorum. Aşksızlık krizi harici memnunum.
Hiçbir zaman 4 4lük bir hayatımız olmayacak bunun bilincinde olarak yaşıyorum. Biraz rayında gitsin, çarkımız dönsün yeter.😊
Çok şükür. Arada bir her insanın hayatında olduğu gibi inişli, çıkışlı zamanlar yaşıyorum. Ama geçiyor bir şekilde..
En fazla Uykusu 1 buçuk saat olan bir çocukla ne kadar yolunda olabilir ki🤧
Memnun olmadığım şeyler var ancak gene de ben yaştaki insanlara bakarak çok iyiyim.
Herkesin memnun olmadığı bir şey vardır ama şükür diyelim
Memnun olmadığım durumlar var. Şu varki negatifler ve pozitifleri karşılaştırınca pozitiflerim negatiflerimden daha fazla. Aslinda bununla yetinmeliyiz çünkü hiçbir zaman her şey yolunda olmayacak. Bu mümkün değil.
Çogu yönden memnunum bir kaç yön illaki memnuniyetsizlik yaratıyor
valla hiçte güzel değil... en yakın arkadaşım evleniyo çok üzgünüm ona çok düşkündüm oda bana ama yapacak bişy yok mutlu olur inş valla her istediğim olursa mutlu olurum.
ne istediğimde bana kalsın:)
Bakış açısıyla alakalı. Pozitivist bir bakışla herşeyden memnun olmak mümkün. Aynı şekilde karamsar bir bakışla herşeye bahane bulmak ta.
Ben şikayet etmeyen tarafta olmayı yeğliyorum
En İyi Görüş