Dışardan bakıldığında siz soğuk musunuz yoksa samimi mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Dışardan bakıldığında siz soğuk musunuz yoksa samimi mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Sadece gerçek beni keşfeden insanlara samimiyim.. Soğuk biri olmam samimiyetsiz olduğum anlamına gelmez :D Sıcak gibi görünen ama sahte olan bir çok insan var maalesef.. Benim soğuk mesafeli oluşum bile nettir samimidir.. Bunları ayıramayacak biri benle zaten samimiyet kurmasın.. Keyifli geceler..
İnsanların söylediklerine göre dışarıdan çok soğuk hatta kimine göre "donuk" görünüyorum. Fakat aslında çok samimiyim. Sadece açılmam gerekiyor bazen. Hatta bazen acaba samimiyet sınırını ihlal ederim diye otomatik cephe mi alıyorum diye düşünmüyor değilim ajdjans
Dışarıdan bakıldığında oldukça ciddi, kibirli ve havalı duruyormuşum. Öyle olduğumu da düşünmekte haklılar. Çünkü herkese aynı olamam ki... Mesafeli olmak her daim korur. Sonra tanıdıkça ılık ılık akarım sohbetine ve hayatına...
Cevap
38Cevap
Dışarıdan görünüş olarak.. odunsu, soğuk filan ama içten içe odun atıldıkça harlanan sönmeyen ateş gibiyim heralde ://
İnsanların samimiyetten anladığı iki günde senli benli olmak. Ben yüz göz olmaktan hoşlanmıyorum. Suratsız değilim sadece mesafeliyim.
Yapım gereği samimi biriyim.. ama mesafeli ve soğuk kendini beğenmiş gururlu kişilere de soğuk olabilirim.
Samimiyim ve sıcak birisiyim
Samimi ve sıcak biriyim ama ilk etapta bu sıcaklığımı göstermeyebilirim. Dışardan soğuk ve kendini beğenmiş görünen kesimdenim
Ben de sizi merak ediyordum. Hatta üye bir arkadaşla bugün hakkınızda biraz konuştuk. Belki kulağınız çınlamıştır.
Merakınız soğuk olduğum konusunda mıydı.
Üye kimmiş bende onu merak ettim.:))
Bugün demek ki ondan çınlamış kulağım bol bol.:))
Yüz şeklim itibariyle sıcakkanlı sanıyorlar beni ama soğuk bir insanımdır, teması pek sevmem, kendi cinsime dahi sarılmam pek, kaçınırım, duygusal bağ olmadan fiziksel temas kuramıyorum. Vıcık vıcık ilişkileri, sulu, cıvık kişileri sevmiyorum
Sosyal ve samimi olmak ayrı şeyler bence sosyal biriyim ama herkesle samimi değil. Kişiye göre değişir!
soğuk hatta kendini beğenmiş bile görünebilirim dışarıdan bakınca 😅 ama Aslı öyle değildir…
Soğuk bilinirim.. Sıcak olduğum da görülmüştür ama.. Görsel ve ben, aynı..
Ne güzel özetlemiş görsel.
Sıcak görünmek için her kılığa giren samimiyetsizlerden evladır soğuk olmak.
Soğuk biriyim.
Bakmak yerine görebiliyorsanız size samimi gelirim.
Ama sadece bir bakışta anlamaya calisanlardansanız o zaman soğuk geleceğimden hiç şüpheniz olmasın.
Samimi ama bir mesafe hissetiklerini söylüyorlar. Konuşma şeklim, duruş biçimim biraz mesafeli hava veriyor. :) Yine de gülümseyen ve iletişime açık biri olarak görünmeye çalışıyorum.
Gülen yüzüm soğuk olmadığımı düşündürüyor ancak yalnız kaldığımda aşık suratlı oluyorum farkındayım 😉
Soğuk uzak görünüp ve gerçekten soğuk ve uzak olan tarafım.. Çünkü çoğu insan samimiyeti hak etmiyor🤭
Her kişi ile samimi olamıyorum. Hele ki bu son senelerde daha çok arttı. Az öz insan iyidir. Samimiyet benim için uzun soluklu süreçtir.
Kimine göre soğuk görünürüm o kişinin bakış açısı. Ama samimi biriyim. Yapmacıklardan uzak, neysem oyum. Samimiyetim ve güler yüzüm eksik olmaz..
Hep soğuk derler ama anlamıyolar ki gereksiz samimiyeti sevmiyorum fazla yüz vermek tarzım değil bi yere kadar samimi olabiliyorum gerisi beni aşıyo
Samimi biriyim ve sürekli çok tatlısın iltifatlarini çok duyuyorum bide hemen sanki seni 40 yıldır tanıyormus gibi hissettim diyorlar
Dışarıdan bakan sert, mesafeli ve soğuk birisi olduğumu düşünüyor genellikle ama tanıdıkça samimi, sıcak kanlı birisi olduğumu söylerler hep.
Soğuk biri gözüküp samimi olanlardanım. Lakin samimiyetimi herkese yansıtmam
İnsanlara kolay ısınan biri degilim ama sevdimi sevecen bir yapım var
Samimiyim fakat herkese karşı değil. Beni peşin peşin engeller misin rica etsem.
İlk izlenim soğuktur çünkü bu benim korunma mekanizmamdır. sevmezsem mesafe daimi kalır.
Tamamen kişisine göreyim Ben birine soğuk gelmişsem ondan hoşlanmadığım için soğuk gelmişimdir
Ortama ve konuştuğum kişiye göre değişiyor genelde mesafeliyim
Adamına göre genelde soğuk ve mesefeliyimdir
Sòğuk biri degilimdir, ama samimi de olmam kimseyle..
Dışarıdan belki soğuk görülebilirim ama tam da yazıda söylendiği gibiyimdir.
ben dışarıdan soğuk duruyorum ama soğuk değilim. Ama yinede soğuk deniyor bana
Dışardan soğuk gözükürüm. Fakat biraz samimiyet oluşunca her şey çok farklıymış derler
Samimi değilim ama ne kadar soğuk biriyim bilmiyorum sadece çok mesafeli biriyim
Kişiye göre değişir ilk tanıştığım insanlarda biraz çekingen olurum çünkü nasıl bir yapısı var anlamaya çalışıyorum benim için sorun arz etmiyorsa sonuna kadarda samimi olurum şu zamanda guvenebilcem arkadaşım yok
Soğuk duruyorum ama değilim aslında
Dışardan soğuk gibi diyorlar genelde ama aslında samimi ve cana yakın biri olduğumu söylerler tanıyanlar
Kişiye göre değişir samimiyetim bazıları kendini bişe sanıyor bir şey dediğimde takmiyor yani ne var da duymamazliga veriyorlar anlamıyorum
Kadınların maddi beklentileri olmadığı zamanlarını paylaşmaya bayılıyorum. O dönemlerinde sevimsiz bir kadın olamaz. Hepsi bebek gibidir
Soğuğum. Oğlak burcu olmak bunu gerektirir 😂
Soğuk mesafeli... Bazen keyfim yerinde ise eğlenceli
İstenmiyorum hor goruluyorum bu yüzden konuşmuyorum
Sevmediğim ısınamadığım kişilere karşı soğuk dıger türlü samimi sıcak kanlı birisiyimdir
İçimde sıcak bir yer var edinmek istiyorsan soğumdan geçmen gerekir
Soğuk biri gibi duruyorum ama aşırı derecede samimi biriyim
Soğukkanlı ve havalisin diyolar taniyinca aslinda cok sicakknliymissin sen ya diyolar. :)
Soğuk birisiyim, kimseye sıcak olamıyorum ben.
Sıcakkanlı , samimi ve konuşkan birisiyim
Samimi olduğumu söylerler genelde.
Normal de samimiyim ama hep mesafeliyimdir.
Dışardan bakıldığında soğuk biriyim
Soğuk genelde ama samimiyetim çok başkadır
Kişisine göre değişiyor.
Sadece 1 kişiye samimi
Kişiye göre değişir
Kibirli tipleri sevmem
Sıcakkanlı bulurlar genelde
Soğuk görünümlü samimi birisi 😄
Samimi ve içten olduğumu söylerler.
Sevdiklerim dışında soğuk.
Dışarıdan çok soğuk görünüyorum
Çok sıcak kanliyim. Tanısan çok seversin.
Yerine göre kişiye göre değişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?