Dışardan bakıldığında siz soğuk musunuz yoksa samimi mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Dışardan bakıldığında siz soğuk musunuz yoksa samimi mi...✔
#Acid_Qeenn.🌺
Sadece gerçek beni keşfeden insanlara samimiyim.. Soğuk biri olmam samimiyetsiz olduğum anlamına gelmez :D Sıcak gibi görünen ama sahte olan bir çok insan var maalesef.. Benim soğuk mesafeli oluşum bile nettir samimidir.. Bunları ayıramayacak biri benle zaten samimiyet kurmasın.. Keyifli geceler..
Görüş
38Görüş
Dışarıdan görünüş olarak.. odunsu, soğuk filan ama içten içe odun atıldıkça harlanan sönmeyen ateş gibiyim heralde ://
İnsanların samimiyetten anladığı iki günde senli benli olmak. Ben yüz göz olmaktan hoşlanmıyorum. Suratsız değilim sadece mesafeliyim.
Yapım gereği samimi biriyim.. ama mesafeli ve soğuk kendini beğenmiş gururlu kişilere de soğuk olabilirim.
Samimi ve sıcak biriyim ama ilk etapta bu sıcaklığımı göstermeyebilirim. Dışardan soğuk ve kendini beğenmiş görünen kesimdenim
Soğuk bilinirim.. Sıcak olduğum da görülmüştür ama.. Görsel ve ben, aynı..
Soğuk duruyorum ama değilim aslında
Kişiye göre değişir
Adamına göre diyeyim
İnsanların söylediklerine göre dışarıdan çok soğuk hatta kimine göre "donuk" görünüyorum. Fakat aslında çok samimiyim. Sadece açılmam gerekiyor bazen. Hatta bazen acaba samimiyet sınırını ihlal ederim diye otomatik cephe mi alıyorum diye düşünmüyor değilim ajdjans
Ben de sizi merak ediyordum. Hatta üye bir arkadaşla bugün hakkınızda biraz konuştuk. Belki kulağınız çınlamıştır.
Merakınız soğuk olduğum konusunda mıydı.
Üye kimmiş bende onu merak ettim.:))
Bugün demek ki ondan çınlamış kulağım bol bol.:))
Soğuk uzak görünüp ve gerçekten soğuk ve uzak olan tarafım.. Çünkü çoğu insan samimiyeti hak etmiyor🤭
Dışarıdan bakıldığında oldukça ciddi, kibirli ve havalı duruyormuşum. Öyle olduğumu da düşünmekte haklılar. Çünkü herkese aynı olamam ki... Mesafeli olmak her daim korur. Sonra tanıdıkça ılık ılık akarım sohbetine ve hayatına...
Yüz şeklim itibariyle sıcakkanlı sanıyorlar beni ama soğuk bir insanımdır, teması pek sevmem, kendi cinsime dahi sarılmam pek, kaçınırım, duygusal bağ olmadan fiziksel temas kuramıyorum. Vıcık vıcık ilişkileri, sulu, cıvık kişileri sevmiyorum
Sosyal ve samimi olmak ayrı şeyler bence sosyal biriyim ama herkesle samimi değil. Kişiye göre değişir!
soğuk hatta kendini beğenmiş bile görünebilirim dışarıdan bakınca 😅 ama Aslı öyle değildir…
Ne güzel özetlemiş görsel.
Sıcak görünmek için her kılığa giren samimiyetsizlerden evladır soğuk olmak.
Soğuk biriyim.
Bakmak yerine görebiliyorsanız size samimi gelirim.
Ama sadece bir bakışta anlamaya calisanlardansanız o zaman soğuk geleceğimden hiç şüpheniz olmasın.
Samimi ama bir mesafe hissetiklerini söylüyorlar. Konuşma şeklim, duruş biçimim biraz mesafeli hava veriyor. :) Yine de gülümseyen ve iletişime açık biri olarak görünmeye çalışıyorum.
Gülen yüzüm soğuk olmadığımı düşündürüyor ancak yalnız kaldığımda aşık suratlı oluyorum farkındayım 😉
İnsanlara kolay ısınan biri degilim ama sevdimi sevecen bir yapım var
En İyi Görüş