+1 yılVallahi ben hep mutluyum hiç mutsuz olmam Çünkü beni mutsuz eden insanı bir daha görmek istemem beni mutlu eden şeyi bir daha yapmam yani kolay kolay kafaya takmam Dünya Yansın umurumda değil Çünkü Ben Bu Dünyaya bir kere geldim Bir kere yaşayacağım adam gibi yaşarım adam gibi çekerek giderim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 209,2b cevap paylaştı.
u +1 yılFilm ve dizi izlemek birde kahve ile sigara içmek
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Otomobil çizim ve tasarımı yapmak.

Son tasarladığım SUV; ama bazı yerleri henüz tamamlanmadı. 03 Yorumla- +1 yıl
Yaa gerçekten çok güzel olmuş eline emeğine sağlık... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani nescafe, bitter çikolata, muz vs. Olacak o kadar izlerim, müzik dinlerim. O fincan takımı bizde var. Kütahya porselenin en önemli deseniymiş, o deseni yapan adam ölmüş.
00 Yorumla
+1 yılKendi köşeme çekilmek olanları analiz etmek sonra yüce Allah a emanet etmek, kendimi daha çok sevmek.. kendime bakım yapmak.. sevdiğim insanlarla buluşmak..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Müzik dinlemek müzik yapmak blockchain üzerine teknoloji araştırmalarına dalmak bana çok iyi geliyor.
00 Yorumla
+1 yılBir bira açıp ya da elime kahvemi alıp onun resmine bakmak. Bazende balkondan gökyüzüne
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılKulaklıgı takar kapüşonu kapatır uzun bir yolda yavaş yavaş yürürüm
08 Yorumla- +1 yıl
Yalnız kalmak ve kendini dinlemek herzaman et etkili çözümdür ... yorumun için çok teşekkür ederim Gökhan 🙏
- +1 yıl
Rica ederim rengarenk 😊
- +1 yıl
🌈🌈🌈🌈🌈🌈
- +1 yıl
Sana rengarenk gökkuşağı emojisi yollamıştım ama farklı bir şey çıktı nedense 😂😂
- +1 yıl
Yine gökkuşağı çıkmış :)
- +1 yıl
Bilmem Bende oyle gözükmüyor garip bir şekil gözüküyor 😂 neyse önemli olan niyettir derler sana rengarenk bir gökkuşağı gönderdim 🤗
- +1 yıl
Eyvallah rengarenk sağ ol 😊
- +1 yıl
Rica ederim 🙋
+1 yılÖlümü hatırlamak.. Çünkü bu bütün dertlerimin gelip geçici olduğunu hatırlatıyor bana ¢
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yuzune gozune enerjine kocaman masallah o halde🧿🧿🧿
05 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Ne noldu
+1 yılSabah sabah seni görünce ruhum canlandı günüm güzel olacak
02 Yorumla- +1 yıl
Tm peki 😂😂 çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
Seni görünce fermuarım aklıma geldi açıkmış kapattım hemen
🙂 🌹
+1 yılGenelde çalışır ve unuturum zaten böyle durumlarda iş bana iyi geliyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. İyi bir feel-good filmi ya da güzel bir caz konseri
00 Yorumla
+1 yılBana iyi gelen tek şey müzik dinlemek. Müzik haricinde hiçbir şey iyi gelmiyor, gelmez. 🤷🏻
00 Yorumla
+1 yılYalnız kalmak isterim yürüyüş yaparım , müzik dinlerim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuranı kerim dinlemeyi aldattığımın farkına varıp dinliyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAksattığım olcaktı
- +1 yıl
Yaa çok güzelmiş gerçekten rabbim muhaffak etsin insallah 🙏🙏🙏 yorumun için çok teşekkür 🙋
+1 yılXxxperrr yetmediğinden yazamiiiyoorum yazabilirmiiisinn rica etsem
00 YorumlaMutsuz olduğumda ailemin yanında olmak huzur veriyor.
00 Yorumla
+1 yılMüzik dinleyip herkes den uzak bir yerde yürüyüş yapmak
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık güzeldir.
010 Yorumla- +1 yıl
Bazen yalnız kalmak kendini dinlemek herzaman iyidir
- +1 yıl
Aslında insanları tanıdıkça yalnız kalmak her zaman iyidir :)
- +1 yıl
Aynen öyle gerçekten eskiden birisi olmadan çay , kahve icenezdim bir yere gidemezdim şimdi tam tersi tek başıma daha çok keyif alıyorum arkadaşlarım kahvaltıya çaya vss çağırdığında sürekli bir bahane buluyorum gitmemek için. İnsanlar için okadar uğraştım okadar emek verdim ki kime yedirip icirdiysem kimin elinden tutup iş güç sahibi yaptıysam hep nankörluk gördüm oyuzden de mümkün olduğunca ailem dışında herkezden uzak durmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Buyuzden de şimdi yalnızlığı daha çok seviyorum ve daha mutlu oluyorum
- +1 yıl
İşte bu kan emiciler yüzünden insan olanlarında goremiyoruz..
- +1 yıl
Mutlu nasıl oluyorsan öyle yaşa inan bana degmez
- +1 yıl
Aynen öyle ama ben bunu geç öğrendim insan önce kendine değer vermeliymis kendine zaman harcamalıymış biz hep önce başkalarına değer vernekle ömrümüzü harcamışız
- +1 yıl
Hicbirsey için geç değil hala yaşıyoruz öyle değil mi ;)
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın... yorumun için sohbetin için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim sevgi ile kal 🌹
- Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılİlginç makyajini görmek isterdim 😄
020 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ya ilginçten kastım saçma sapan makyaj yapmak gibi düşün mesela siyah ruj sürmek , kıpkırmızı gözlerime far sürmek cadı makyajı yapmak , gözlerimi farklı renklerde boyamak , vss gibi. Yaparken eğleniyorum hoşuma gidiyor uğraşmak ilginç makyaj dediğim buydu 😂😂
- +1 yıl
Tamam canım biz de böyle düşündük zaten o kadar aciklamaya gerek yoktu👹👹
- +1 yıl
Tm peki sustummmm 🤣
- +1 yıl
Muhasebeci senin gibilerden korkulur bak
- +1 yıl
Neden böyle söylediniz peki size bunu düşündüren şey tam olarak nedir?
- +1 yıl
boş ver muhasebeci bir ara anlatırım 😄
- +1 yıl
Tanımadan On yargılı olmayın derim , eğer korkuyorsan da uzak durmani tavsiye ederim sağım solum belli olmaz benim duvara yaslarım seni 🤣
- +1 yıl
Haha ön yargıli değilim bir ikincisi sence duvara yaşlanmaktan korkar gibi bir halim mi var ve 3ncüsü daha bana mesaj atmiyorsun o dediğini yapacak Toto olduğunu hiç sanmıyorum sende 😄
- +1 yıl
Bak kendi ağzınla söylüyorsun demekki benden korkmana gerek yok korkulacak bir insan değilim demekki sadece eğlenmek için mizah amaçlı kullanıyorum bu kelimeleri iki stres atalım gülelim diye beni tanıdıkça bunu daha iyi anliyacak ve çok seviceksin ve alışacaksın bana emin ol çok farklı bir insan goruceksin karşında. Ama bunu zamanla görüceksin çok bilmiş şey seni
- +1 yıl
Seninle sadece yorumlardan mi görücem peki çekingen şey 😄her yazdığımı insanların okumasını istemiyorum
- +1 yıl
Benimkinide okuyorlar canim ben hiç rahatsız oluyormuyum birde farkındaysan seni Kırıcak rencide edicek üzecek aşağlıyıcı bir cümle sarfetmiyorum elimden geldiği kadar saygılı ve seviyeli bir üslup kullanıyorum.
- +1 yıl
Bn saygısız bir üslupdamiyim canım simidi öyle bir dedin ki 😄hem belki kimsenin duymasını istemdigim şeyler söylemek istiyorum sana herşeyi halka açık yaşamak zorunda değiliz dimi 😄 oda güzel fantezi ama türk halkı henüz buna kaldırmaz 😄
- +1 yıl
Gülüm ben insanlara çabuk güvenen seven birisi değilim farkındaysan iki kişiyi takip ediyorum onların samimiyetlerine gerçekten inandığım ve güvendiğim için onlarla güzel bir dostluk kurdum onların her davranışını yaklaşımını test ettim ve 2 ay sonra ekledim. Çünkü beni birtek onlar çok iyi çözdü ve anladı onları ekledigim için hiç pişman olmadım iyi ki de eklemisim ve bu sitedeki en büyük şansim onlar diyebilirim.
- +1 yıl
Kiskandim valla güzelim ne diyim demek ki hayatında insanları iyi seçmek için daha önce kötü tecrübeler yaşadın be korkularn var
- +1 yıl
Her yaz diyene yazarsam vay halime benim burada binbir çeşit insan var kimin ne olduğu belli değil ben o samimiyeti gerçekten hissettiğim insanı birbirinden ayırabilecek hem zekaya hem tecrübeye sahibim şuana kadar hiç yanilmadim inşallah da bundan sonra da yanılmam
- +1 yıl
Sen belki buna ego dersin ama egolu olmakla alakası bile yok hiç egolu bir insanda değilim tam tersi çok sıcakkanlı konuşkan mizah yeteneği yüksek neşeli deli dolu bir insanimdir. Sadece her yüzümüze güleni dost edinmeyecek kadar mantıklı düşünen birisiyim yaşımın verdiği olgunluktan ya da hayat tecrübemizden olsa gerek insanlara herzaman temkinli yaklaşırım umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir 🤗
- +1 yıl
Bak sana bu kadar hiç bir mecburiyetim olmamasına rağmen açıklayıcı yorum yapmam emek vermem bile nekadar mütevazi ve samimi bir insan olduğunun göstergesidir 🤗
- +1 yıl
Birde beni tebrik etmedin bugün iki sorum da süper soru seçildi ve vitrinlik oldu 🤗
- +1 yıl
Bne teklifleri mi özle yapıyorum 😄ama ne yapalım bu sefer burdan tebrikler güzelim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılFotoğraf çekmek. 😋
00 Yorumla
+1 yılSesli bir şekilde namaz kılmak
00 Yorumla
+1 yılSpor yapmak, yemek yemek, yürüyüş yapmak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılMüzik ve doğa
00 Yorumla
+1 yılMüzik dinlemek ve oyun oynamak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalniz oturup kafa dinlendirmek
00 Yorumla
+1 yılŞarkı dinliyorum, aktivite sevmiyorum
00 YorumlaKoşmak duş ve uyku
00 Yorumla
+1 yılKulaklıkları takıp müzik dinlemek
00 YorumlaBir arkadaş ile dertleşmek
00 Yorumla
+1 yılDuş alıp uyumak
00 YorumlaMüzik dinlemek.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendimle baş başa kalmak :D :D
00 Yorumla
+1 yılAbdest alıp namaz kılmak
02 Yorumla- +1 yıl
Yaa gerçekten çok güzelmis rabbim muhaffak etsin inşaallah 🙏🙏 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Amin cümlemize inşallah size de tavsiye ederim gerçekten çok güzel ve özel bir hissiyat
- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yemeği çok seviyorum
00 Yorumla
+1 yılKuran okumak...
14 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok güzelmiş gerçekten rabbim muhaffak etsin insallah 🙏🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim 🙏 Allah'a emanetsin
- +1 yıl
❤️
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uyumak
06 Yorumla- +1 yıl
En güzeli uyumak zaten herkezden ve herşeyden uzaklaşmak kendini dinlemek herzaman iyidir
- +1 yıl
Ama mutsuz olduğunuzda bir şey yapmak istemiyorki insan dışarı çıkmak istemiyor birisiyle konuşmak istemiyor. Ya uyumak istiyorsunuz ya da film izlemek ama yalnız kalmayı tercih ediyorsunuz
- +1 yıl
Doğrudur ben kalmak isterim ama
Uyumak
017 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız ve herkezden herşeyden uzaklaşmak
- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Noldu söylesene
- +1 yıl
Burdan da yazabilirsin bence
- +1 yıl
Beni tebrik etmedin bugün iki sorum da süper soru seçilmiş sorum vitrinlik olmuş
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Site sorumu süper soru seçmiş
- +1 yıl
Evet sorun da bu zaten bir şey demedin tebrik etmedin dedim ona da laf kalabalığı yapmışsın
- +1 yıl
Anladım
- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılMizah
09 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 aynen öyle çok haklısın ben moralim bozuk olunca damar sarkilar hiç dinlemem mesela tam tersi roman havası ya da hareketli müzikler dinlerim bir şey izlersen de komedi türü izlerim en çok ta YouTube den hasan can kayayi izlemekten cok keyif alıyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Çünkü moraliniz bozuk olduğu zaman damar şarkılar , dram tarzı filmler vss modunuzu daha çok düşürür. Kendinizi daha kötü hissedersiniz tam tersini yapmanız gerekiyor buna piskolojide " ters piskoloji " denir
- +1 yıl
Aynen öyle hanımefendi bayan :)
- +1 yıl
Çok güzel garısınız hanfendi 😂😂
- +1 yıl
Ahaha aynen 🤣🤣
- +1 yıl
Gülmeeeee 😂😂
- +1 yıl
Gülerim banane 🤣🤣
- +1 yıl
Sen gülme hep ben gülüyüm 😂
- +1 yıl
aa ben sen diye bir şey mi var biz bir ekibiz 🤣🤣
+1 yılUyumak
10 Yorumla
+1 yıl@Alpi23 terapi
12 Yorumla- +1 yıl
@Alpi23 😊😘
Masaj yaptirmak
00 Yorumlaküfür edince rahatlarım genelde ben
00 YorumlaMüzik, yürüyüş
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılMüzik
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Jazz müzik ve şarap
00 Yorumla
+1 yılGezip tozmak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılMüzik
00 Yorumla
+1 yılYürüyüş.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMüzik dinliyorum
00 Yorumla
+1 yılDüzüşmek
00 Yorumla
+1 yılkahve içip spor yapıyorum
00 Yorumlasevişmek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYalnızlık
00 Yorumla
+1 yılMüzik dinlemek...
00 YorumlaAlkol almak
00 Yorumla