Günaydınnn uyuzlarr ne alemdesiniz kimbilir yinee🤔🤪 duş alsammı almasammı diye düşünmekteyim, üşengeç oluşuma tüküreyim emiii, yaaa kim kalkacak şimdiii birii olaydı iyiydiii😍😜😍😍🤪😍🤣🤣
#Maşallah #prensesime 👸

Günaydınnn uyuzlarr ne alemdesiniz kimbilir yinee🤔🤪 duş alsammı almasammı diye düşünmekteyim, üşengeç oluşuma tüküreyim emiii, yaaa kim kalkacak şimdiii birii olaydı iyiydiii😍😜😍😍🤪😍🤣🤣
#Maşallah #prensesime 👸
Merhaba,
Aslında benim ruh halim kolay kolay değişmez genelde genelde enerji pozitif olmayı severim yani insanlarla sohbet etmeyi fikir alışverişinde bulunmayı espri yapmayı veya insanları güldürmeyi seviyorum, ama ben böyle olduğum durumlarda dahi yanındaki kişinin narsis bir kişilik olması insanların fikirlerine saygılı olmaması her söylediğinin altında bir şey aramasından kaynaklı olarak böyle insanlarla iletişim içinde olmak Benim için zor oluyor Ve bazen sinir bozucu bir hal alıyor bundan kaynaklı değişebiliyor yoksa onun haricinde değişmiyor.
Belli olmuyor. Kimi zaman neşeli olup yorum atanlarla sohbet ediyorum. Bazen moralim bozuk sinirli biri haline geliyorum. Bazen de duygusal hale gelebiliyorum.
Aynen öyle. Benimki biraz duygu değişiminden oluyor. Bir gün iyi haber alıyorum mutlu oluyorum. Bir gün kötü haber alıyorum, birileri canımı sıkıyor gergin oluyorum.
Zaten önceliğim kendim. Başkasına aşırı derecede değer verip de nankörlükleriyle uğraşamam.
Teşekkür ederim ablacığım
Eig için teşekkür ederim
Genelde ruh halim değişken olur bazen eğlenceli ve iyi hissediyorum ama bazen depresif, birde seninle konuştuğum zaman mutlu hissediyorum abla 🤗🥰🌸
Sana mutluluk verebiliyorsam ne mutlu bana canım kardeşim; ben mesela aç olduğum zaman daha çok asabii oluyorum o yüzden mutlaka aç olmamam lazım, dikkat ediyorum yanii🥰😇😅👍🏻
Aç olduğum saman bende biraz asabi olabiliyorum bu yüzden mutlaka kahve veya arada çikolata atıştırırım abla 🥰🤗😅😇
Çikolata morele çok iyi geliyormuş zaten.. iyi yapıyorsun kardeşim💖🙏🏻🍀🧿
Cevap
25Cevap
Ruh halim efsanevi bir unicorn
Aa bu benim kızz çok tatlı 😍
Ruh halim çoğunlukla pozitif ve neşelidir fazla değişmez
Aminn inşallah 🥰 öz kızım değil tabii de sevdiğim için benim kız diyorum ben bu şekere 😄😍
Maalesef bu konuda biraz dengesiz bir insanım.
Gündüzleri paranoid şizofreni, geceleri manik depresif.
Ejderha avcısıyım ben çünkü. Etrafta hiç ejdarha gördün mü?
Neden bu kadar çok emoji? ruh halim keyfime göredir
Senle konuştukça mutlu diğer türlü mutsuz bir ruh hali 😂
Çok tatlı amaa bu ya yerim ben bunu bir çocuk gelişimci adayı olarak 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 ruh halim regl iye göre durumlara göre değişiyor işte
Bende profil fotosu yapabilir miyim cocugu
Aşırı sabit bir ruh haline sahibimdir. :D
Son 1,5 ayda evet🙂
Bugün çok huzur dolu ve mutluyum.
Sürekli değil ama değiştiği anlar oluyor bunu bir dakikada, bir çok şarkı değiştirerek anlıyorum
Değişir beni ben yapan bu degisik hallerdir🥰
Evet, bir an mutlu bir an mutsuz olabiliyorum...
Bide şöyle d0şün duşu yapayım kafamda soru işaretleri kalmasın gibi
Hayır, pek değişmez...
Kadınları çok sevdiğim için ruh halim iyi ve sevgi dolu... ❣️
İlaç kullanmaya başladığımdan beri hayır aufjsxbdjz
Ruh halim oldukça değişkendir.
Hele o yüzden nickin bi değişik..🤭🤣🤣
Evet.
Aman hemende üzerine alınırmış! :D biraz kulll ol bea, relakss :P
Cool olma peşinde değilim. Ve sakinim. 🤷🏻
Noktalar bana diyo ki, yazasım yok; sanki öcüyümde yiyeceğim senii... iki kelime daha yazsan nolur sanki, içten gelerek samimi bi şekilde🤷🏻♀️ .. noltayı koyanlara diyorum sadece sana değil bu sözüm 👍🏻
Belki insanlar noktalama işaretlerine dikkat ediyordur. Her noktalama kullanan samimiyetsiz mi oluyor? Elbette öcü değilsinizdir, belki karşınızda duranlar da öcü değildir. Sadece tarzları böyledir. Olabilir yani.
Samimiyet çok farklı bir şey. Sadece saygı ve noktalama işaretleri önemli. 😅
yemek yersem değişir sadece 😂🤣
yemek yemek aşktır bence mutluluktur 😂🤣
kac cesit yemek yapmasını biliyorsun peki 😇😇
Degisiyor, o yemegin adi neydiii
Sebepsiz değişmez pek..
Hayır çok değişmez.
İkizler burcuyum doğal olarak evet
Genelde stabil
Ruh halime göre değişir
Aynn resimdeki gibi😊🤷🏻♀️
Sürekli değişebilir bir anda modum düşebilir kimse kaldıramaz