Ben mi hatalıyım?

oda arkadaşım üni ye geldiğimdendir en yakınım diyebilirim. bazı davranışları acayip çocukça geliyor ve ben tartışabilen biri değilim ve kızdığımda susup konuşmamayı tercih ediyorum ama konuşup ona daha fazla değer verip kendime saygısızlık yapıyormşum gibi geliyor neyse. en son bi kafeye gittik işte nostaljik bi yer falan fotoğraf çekindik anı kalsın bi yere atmıcam, sonra çekindiği hiç bi fotoda kendini beğenmiyo ( normalde zaten çekilmiyo bazı günler kendini beğenmeyip dışarı çıkmaktan vazgeçiyor) benim güzel çıktıklarımı falan ya kırptırıyo ya sildiriyor. otobüste dönerken sil dedi ben güzel çıktığım için istemedim açıkçası sonra herkesin içinde sil sil sil... diye defalarca söyledi tam bir çocuk mızmızlığıyla , bende bi daha benimle fotoğraf çekinme diyerek o gün çekilenlerin hepsini sildim sinirle. sonra daha konuşmadım odaya gelince falan. öbür gün ben ders çalışma odasındayım diğer kızlar da var gelip cama vuruyor tık tık tık , kızlardan utandım falan , sonra kantine gel diyor gitmedim. sonra beni daha bulamazsın deyip gitti. sonra o hiç konuşmadı. ben sürekli küstüğüm için artık barışma gayretinde değil, ama çocukça davranıyo ve en yakınım o, ikilemde kaldım. ama ben yine de arada yemeğe giderken laf atıyorum falan şimdi memlkete gitti giderken hiç görüşürüz bile demedi halbuki hazırlanırken iletişim kurmuştuk benim hatam ne tam olarak?
Ben mi hatalıyım?