Hayattan tat alıyor musunuz?😕
Hayattan tat alıyor musunuz?😕
Görüş
46Görüş
Tatlar hep var.. Kimilerimizin hayatları daha tatlı serüvenlerden geçer, kimilerimizse daha acı şeyler yaşar.. Keyifli geceler..
Bazen greyfurt tadında oluyor, bazen tatlı bir portakal 🍊
Çok tadı olduğu söylenemez. Takvimler gibi gün atlatıyoruz sadece
Orta şekerli.
Ama yine de elimden geldiğince kendimi mutlu etmeye çalışıyorum yanlız başına yürüsem de.
İki teker bir ağrı kesicim var.
Çıkıyorum yollara.
Bir nebze de olsa iyi geliyor ya da ben kendimi kandırıyorum.
Böyle işte.
Böyle bir hayat.
Maalesef Ne yazık ki hiçbir tat alamıyorum neden bu zamanlarda var olduğum için ama 1970 lere gitsem belki de çok mutlu olmuş olacak sevdiğime kavuşmuş olacaktım ama şuna şükür ediyorum sağlığım yerinde bunun için bile Allah'a şükürler olsun Rabbime ama keşke istediğim yıllar da yaşasayabilseydim be aşık olduğum kim varsa tek taraflı değil de 2 taraflı olsun isterdim karşılıklı yani
Aslında bu değişkenlik gösteriyor benim için bazen var bazen yok diyebilirim. Kimi zaman o kadar karamsarlığa kapılıyorum ki Neden yaşıyorum hiç tadı yok gibi düşüncelere çok dalıyorum ondan sonra bir silkeleniyorum kendime geliyorum. Herşeye rağmen yaşamaya değer deyip devam ediyorum.
Var ama tadı nasıl diye sormayın, korona gibiyim. Tam olarak tarif edemem sadece waffle'n üstünü süslermiş gibi hayatınızı da bakış açınızla süslersiniz. Bu da tadını değiştirmenizi sağlar ¢
Güçlülerin kirli bir düzen kurduğu, bu düzene prim veren bir toplum olduğunu fark ettiğimden beridir hayatımın tadı hayallerime yaklaşabildiğim kadar var.
cut.
Evet ama tabi her hayat gibi zorluklar var tozpembe değil. Bu zorluklar icinde mutlu olmaya calısmalıyız. Zira aksi takdirde intihara sürükleniyor insan.
Ekşi ya da tatlı ne fark eder ki. Bu dünyaya hep elimizi bala çalacak değiliz ya. Yoksa iyiyi de kötüyü de nasıl öğreneceksin.
Gelen gelsin başıma şikayetçi değilim. Veren de O, alan da O.
Tatlandırmak için bir şeyler yapıyorum arada ama bu sene sıkılmaya başladığım zamanlar olmaya başladı. Yeni heyecanlar lazım
Evet var kavga gürültüden başka tatlar var mı bilemiyorum inanmak istemiyorum
Şu kızı camdaki kız dizisinden sonra sevmemeye başladım
Hayır alamıyorum 😔😭😭😭😭😭😭🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Çok şükür acısıyla, tatlısıyla, gülümsemesi, ağlamasıyla bir şekilde tadı oluyor..
Yaşadığım hayatın üzerine isot dökülmüş tadı alıyorum
ot gibi yaşıyoruz sabah iş akşam ev bütün hayatım bundan ibaret ama buna da şükür Allah araya bi adliye koyar bi hastahane koyar gider gider geliriz bu ot gibi günümüzü de ararız.
Şu anki hayatın tadı az şekerli limonata gibi
Bazen böyle mayoneze bandırılmış çikolatalı salatalık turşusu gibi tadı oluyor.
Tadı ağzıma geldi
Tabi ki de. Her tadı alıyorum hem de… Acı, tatlı… Hayat tek bir şeyden, tek bir günden, tek bir öğünden ibaret değil…
En İyi Görüşler