Senin hayatını ne değiştirecek✨ ?

Bakış açım, hayata ve yaşanmışlıklara olan bakış açım.. Keyifli geceler..
Yeniden başlamak. Çok zorlu bir sürecin içindeyim ama biliyorum ki her şey düzelecek.
Görüş
31Görüş
Hepimizin hayatını insanlar değiştiriyor gibi görünse de genelde hayatımızı en çok değiştiren şey aldığımız kararlardır. Benim hayatımı tamamen değiştiren şeyler hep kararlarım oldu şimdiye dek. Bu saatten sonra da yine en büyük değişimi karar alarak sağlayabilirim hayatımda. Değişim seven biri değilim kendimi güvende hissettiğim zaman o yerde mutlu olmasam da kalabilen biriyim. Değişim benim için zordur.
Maddi yönde değiştirecek şey atanmış olmak, ya da daha iyi bir iş imkanı. Manevi yönden ise aşk değiştirebilir😅
Hayatıma değer insanlar alacağım kararlar.
ve birazda kader göreceklerim sanırım
Sağlıklı olayım güzel şeyler hep benimle olur
Ben değiştirmek için çaba sarf ettirmez isem kimse değiştiremez gibi 😐
Katılıyorum
Para😃
Bilmiyorum. Bazen tek bir köpek, bazen tek bir insan.. Ya da sadece beni değiştirecek bir bakış açısı.. neye ihtiyacım var bunu bende bilmiyorum. Ama hayatımı biri değil, bir olay değiştirsin isterim ki her aklıma geldiğinde farklı perspektifler kazanayım. Tek bir kişi olursa her düşündüğümde ona daha da bağlanırım saçma bir şekilde ¢
Yenilikler 😀
https://www.youtube.com/embed/k_iv0iZfdd4Hayatımdan memnun bir Polyana olarak hiçbir şeyin değişmesini istemezdim. Belki şu olabilirdi, 1 kişi var eğer ona karşı olumsuz fikirlerim tamamen yok olsaydı ki pek mümkün görünmüyor, onun uğruna çok büyük değişikleri göze alabilirdim.
Değişmesini beklemiyorum.. Değiştirmek istersem yine kendim değiştiririm alıcağım kararlar mertebesinde sonuçlarına artılarına ve eksilerilerine bakarak en güzel sonuca varırım
Hayatımı ben değiştiriyorum. Aklıma estikçe yeni şeyler ekliyorum hayatıma. Öyle sihirli bir değneğe ihtiyaç duymuyorum.
Hayatımı ben değiştiriyorum. Aklıma estikçe yeni şeyler ekliyorum hayatıma. Öyle sihirli bir değneğe ihtiyaç duymuyorum.
Düşlerini kurduğum dağ başındaki tek göz kulübeme yerleştiğim zaman her şey hayal ettiğim gibi olacak...
şu merdivenlerin sonundaki bol ışık olan yerde muhteşem bir kadın beni beklyor olabilir mi acaba?
Fikirlerim ve bir gün hepsini gerçekleştirecek olmam✨
Mesajıma bak
Hayatımda neler değişecek bilemiyorum çokta umut kalmadı inanmak desem hiç kalmadı vessalem.
Belirli kırılma noktaları..
Bir ölüm, bir yaşam mücadelesi.
Is hayatina atilmak buyuk degistirecek gibime geliyor:) Iple cekiyorum o gunleri.
Belki büyük bir zenginlik
Beni seven erkekten sonra ama ondan önce kariyerimi yapıp para kazanmaya başlayınca
En İyi Görüş