Kişilik & Karakter Sevdiğiniz insanların mutsuzluğu sizi üzer mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor merhametsiz değiliz çok şükür..Sevdiğiniz insanların mutsuzluğu sizi üzer mi? Sevdiğiniz insanların mutsuzluğu sizi üzer mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet beni üzer 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sevgi bunu gerektirir tabii ki.. Üzmüyorsa sevgi yoktur demektir.. 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hemde çok üzer zaten üzmüyor ise o sevdiğim bir insan değildir benim için 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. E tabii ama kendimi de parcalamam acikcasi. 1 0 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. tabi ki üzer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet beni üzer
Sevgi bunu gerektirir tabii ki.. Üzmüyorsa sevgi yoktur demektir..
hemde çok üzer zaten üzmüyor ise o sevdiğim bir insan değildir benim için
E tabii ama kendimi de parcalamam acikcasi.
Üzülürüm çok..
Evet tabi ki
tabi ki üzer
Yani biraz belki
Üzer tabi
Tabiki üzer