Kişilik & Karakter 1 ay Erken kalkmayı seven var mı? özgürruhlu55 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Günü uykuyla mı geçirirsiniz yoksa? Erken kalkmayı seven var mı? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Nefret ederim erken uyanmaktan.. Öğelene kadar uyumalıyım.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Baranliveme Takip Et Yoda Yaş: 43 , eig 67% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 557 görüş paylaştı. Hafta içi nasıl para kazanmak için erken kalkabiliyor isek , hafta sonları da keyfimiz ve sağlığımız erken kalkma düsturun hayatı yaşamak gerek. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
moongirlmary Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eig 93% 1 ay Erken kalkmaya bayılırım ama geceyi severim mesela şu an sabahlamış bulunuyorum uykum var ama uyumak istemiyorum uyursam güneşi göremem ☹️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Sevmem. Erken yatmayı da aynı şekilde hiç sevmem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BlueBass Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı. Uyku düzenim bozulmadan önce çok severdim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 916 görüş paylaştı. Erken kalkar, erken yatarım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İlhann06 Takip Et Guru Yaş: 37 , eig 94% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 696 görüş paylaştı. İş için mecburen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
YEkseni Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 100% 1 ay erken uyuyup erken yol alanlardanım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı. Sevmiyorum ama daha iyi erken kalkmak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör özgürruhlu55 1 ay Bencede Yorumla Esmeeerr-47 1 ay :))) Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 27 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı. ben severim erken uyanmayı hep :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 27 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b görüş paylaştı. Uykuya fazla saat ayırmam genelde az uyurum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ZevkiHayran Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 ay Her sabah 6 da dükkandayım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör özgürruhlu55 1 ay Sende çok erkencisin iyiymiş Yorumla ZevkiHayran 1 ay Alışkınım 12 1 gibi yatıp 5 te kalkmaya Yorumla özgürruhlu55 1 ay Alışınca kendiliğinden uyanıyor insan zaten Yorumla ZevkiHayran 1 ay Evet öyle oluyor bu sefer fazla uyuyunca başı ağrıyor insanın Yorumla özgürruhlu55 1 ay Aynen ve güzel bir günden mahrum kalıyorsun üstelik Yorumla ZevkiHayran 1 ay Tabikide Yorumla
tutunαmαчαnlαr Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 ay sevmem kim sever ki sabahın köründe kalkmayı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Nefret ederim erken uyanmaktan.. Öğelene kadar uyumalıyım..
Hafta içi nasıl para kazanmak için erken kalkabiliyor isek , hafta sonları da keyfimiz ve sağlığımız erken kalkma düsturun hayatı yaşamak gerek.
Erken kalkmaya bayılırım ama geceyi severim mesela şu an sabahlamış bulunuyorum uykum var ama uyumak istemiyorum uyursam güneşi göremem ☹️
Sevmem. Erken yatmayı da aynı şekilde hiç sevmem.
Uyku düzenim bozulmadan önce çok severdim.
Erken kalkar, erken yatarım.
İş için mecburen
erken uyuyup erken yol alanlardanım
Erken kalkmak en güzeli
Sevmiyorum ama daha iyi erken kalkmak
Bencede
:)))
ben severim erken uyanmayı hep :D
Uykuya fazla saat ayırmam genelde az uyurum
Her sabah 6 da dükkandayım
Sende çok erkencisin iyiymiş
Alışkınım 12 1 gibi yatıp 5 te kalkmaya