Kişilik & Karakter En son ne zaman keyiften dört köşe oldunuz? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben hatırlamıyorum bile :( Güncellemeler+1 yıl Güncel En son ne zaman keyiften dört köşe oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hiç olmadım maalesef 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çok uzun zaman geçmemiştir ama tam tarihini hatırlamıyorum.. :)) 0 0 Yorumla
siyahlarblack Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı. Bulunduğum yerin ulaşılabilecek en üst yerine ulaştığım an 0 0 Yorumla
shepast_away Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl her gün birbirinden kötü geçiyor bunun sonu nereye varacak merak ediyorum :D 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bir ara iyidim şimdi ye basım şiddetli ağrıyor 😵💫 halsizlik panik atak gibi bişi var 0 0 Yorumla
Ebruliiii33 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gecen sene balayı tatilinde. Ye iç eğlen yat ohh mis gibiydi. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. 😂😂 keyiften üç köşe oldum ama dört köşe olmak daha kısmet olmadı 😂😂 0 0 Yorumla
enesdogu Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl O dediğin çok zor bir şey fi tarihinden kalma bir şey 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum ben de, seri üzgün 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Olduğumu hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. Kısmetse oluruz be 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hatırlamıyorum bile :/ 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Epey bi zaman oldu hatırlamayacak kadar 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hic. 0 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Dün akşam 11 suları. 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç olmadım maalesef
Çok uzun zaman geçmemiştir ama tam tarihini hatırlamıyorum.. :))
Bulunduğum yerin ulaşılabilecek en üst yerine ulaştığım an
her gün birbirinden kötü geçiyor bunun sonu nereye varacak merak ediyorum :D
Bir ara iyidim şimdi ye basım şiddetli ağrıyor 😵💫 halsizlik panik atak gibi bişi var
Gecen sene balayı tatilinde. Ye iç eğlen yat ohh mis gibiydi.
😂😂 keyiften üç köşe oldum ama dört köşe olmak daha kısmet olmadı 😂😂
O kadar uzun zaman oldu ki hatırlamıyorum
O dediğin çok zor bir şey fi tarihinden kalma bir şey
Hatırlamıyorum ben de, seri üzgün
Olduğumu hatırlamıyorum.
Kısmetse oluruz be
7-8 sene öncedir herhalde
hatırlamıyorum bile :/
Ben hatırlıyorum. Her bir anını.
Valla bende unutmuşum
27 cm zenci malafati yediğimde hdjdndnjf
Epey bi zaman oldu hatırlamayacak kadar