En son ne kararı aldın, neydi bu kararı aldıran şey?

Benim şu sıralar uygulayabildiğim ve rutine dönüşen tek kararım erken uyanmaktı sabahları. aslında erken uyanıp birçok şey yapmak istiyordum ama sadece erken uyanmak rutine dönüştü. yapacak hiçbir şey olmasa bile 6'da uyanıyorum, kahvemi demliyorum. Ve bir kararım daha var, bir daha o kadar düşmemek! isteklerimden vazgeçmemek, direnmek, savaşmak.
Kendime daha çok değer verme kararı. Gerçi ben bu kararı hemen hemen her gün alıyorum da yine günün sonunda kendimi üzmüş buluyorum.
Görüş
23Görüş
Mutlu edeni mutlu edicem.
Henüz karar almadım ama aklımdan geçiyor. Annem İzmir’e dönecek. Bende arkadaşı çağıracağım. Burada kalmak yerine köye gidip orada kalayım diye aklımdan geçiyor. Bir de para geçerse elime tekne ve araç alayım diye düşünceler geçiyor. Karar almadım ama bu düşünceyi gerçekleştirmeye niyetim var.
Onun kararlarında benim kararsızlıklarım
Benim şirin dünyamda Azmanlı Gargameller
Uçkur aşkının 50 farklı tonu yakala sapık tontonu
Tanı tanıyın sarın boğaza kordonu
Nefret ettiğim izmirdeki akrabama şöyle küfürlü bir mesaj yolladım " senin ağzına ***mak istiyorum çünkü sen muhteşem bir ****pu çoçuğusun " 😂😂😂😂
En son programlamada bir planlama yapma kararı aldım, alma nedenim ise konuları bölerek daha verimli şekilde çalışabileceğimi ve hangi aralıklarda, hangi satırlarda hata yapabildiğimi rahat bulmak.
Bazı konularda kendime sınır koyacağım ve sevdiklerimi üzmeyeceğim..
Birçok kişiyi hayatımdan silmek. Kırmızı çizgiyi aştılar.
6 ay boyunca, mevcut hiçbir durumumu değiştirmeye çalışmama kararı aldım.
Bir arkadaşıma bir gün bişeyler yapalım mı demek için çok arada kaldım ama sonunda yazdım
sürekli karar alıp geri kararımdan vazgeçiyorum
Pek bi karar almadım sankii, gelişi güzel yaşıyoruz
Kimsenin boş laflarına ve vaatlerine inanmama kararı aldım
Bereket döner de bir daha döner yemiycem ( bu aksam aldim karar
Borca girme kararı aldım. Gençken çalışıp öderim :D
En son aldığım karar kimseye güvenip hiç bir şeyimi anlatmicam bu kararı bana aldıran şey ise yeni taniştiğim bı arkadaşima çoğu şeyimi anlatmam ve ondanda bişey anlatmasını istediğimde bana anlatmayışı
Kendime daha çok vakit ayırma kararı aldım bunun sebebi için ise öyle gerekti diyelim
Ayrılık kararı almıştım 🙂 Çaresizlikten...
Bu hesabı kapatma kararı aldım.
Kendime olan saygımı sık sık hatırlamak gerektiğini...
Artık hiçbişeyi umursamama kararı baya işe yarıyomuş
En İyi Görüşler