Aynı bedende kaç kişi yaşıyorsunuz?

hem aşko kuşko, hem kıro, hem güclü bir kadın olmak.. bir bedende 3 kişi yaşıyoruz sanki 😅
#sosyetic
Bir kişi sadece ama sevgi ve aşk eksikliği yüzünden tabi ki bazen depresif ve mutsuz hissedebiliyorum bu tamamen o an ki moduma ya da duygusallığıma göre değişiyor.
her zaman için kendimi seviyorum ama bu tabi ki yeterli gelmiyor. bazen insan sessizlikte kendini dinler, kendi iç sesini dinler kendisinin en iyi dostu ve arkadaşı olur. bunun için farklı bir bedene ihtiyaç yoktur, kişi bazen yalnızlıkta bulur aslında her şeyi. insan aslında karakter olarak aynı zamanda bir çok kişi olabilir, yani bazen mutlu bazen mutsuz bazen alıngan bazen biraz çocuksu bazen duygusal. aldığımız ya da daha doğrusu verdiğimiz kararlar gerçek bizi temsil eder ve yansıtır. şu an duygularımda kimse yaşamıyor gibi ama orada bir yerlerde hala varım bunu hissediyorum
👏
Ne "aptal” ne “başarısız” ne “iyi bir arkadaş” ne “sabırlı"ne "utangaç ne de “özgüvensiz”. Tek bir şey değiliz çünkü biz, çok fazla şeyiz.
Bir bedende kim bilir kaç kişiyiz...
O yüzden hiçbir kimliği, hiçbir etiketi “ben” yapacak kadar sahiplenmemek gerekir.🙂aaa bak aklıma sorunla ilgili bir şiir geldi, dur onuda buraya bırakayım belki birilerine bir hayrımız dokunur...😜✌🏻
Yolol arkadaşım gördün mü, duydun mu olup bitenleri?
Kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri
Yalnızlaşmışız iyice, üstelik de alışmışız
Hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile
Korkular basmış dünyayı, şimdi bir semt adı Vefa
Kutsal kavgalardan bile kaçan kaçana
Anlaşılır gibi değiliz, tek bedende kaç kişiyiz
Hem yok eden hem de tanık, ne esaslı karmaşa...
Oha müq bir görüş olmuş 😌👏
Yahu anlayan anladı :D hepimiz bir şeyleri yanlış yazabiliriz sonuçta klavye kurbanlarıyız
Yolol arkdsim yolal ikile dunyadan der gibi🤭
Rica ederim hak ettin ☺️💞
Bu soru tam benlik 🤩😂
Aynı bedende bir sürü kişi yaşıyor bende. Ama hepsi de yine benim. O yüzden kendime her zaman "Matruşka" lakabını takarım 🪆😄
Bir gün Eda'nın farklı bir yönünü görürken, diğer bir gün daha farklı bir yönünü görebilirsiniz..
Aaa evet senin profilde yazıyordu böyle :D
♥️
Rica ederim 💞
Görüş
29Görüş
Hem kararsız, hem de kararlı birisi yaşıyor. Jdkk
Görüşte bile dengesizlik var kdk
shsh dengesizlik görüşte mi var?
Düz bakmadığın her yerde var her yerdeee
😅 peki madem
Saymıyorum bereketi kaçmasın.
mantıklı
Bir başımayım
Ben yazana kadar çok iyi görüşler yazılmış ya, yemeğin de ağırlığı var galiba o yüzden ben bir şarkı ile katılıyor ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂
https://www.youtube.com/embed/KctSHOFo2igHahah :D kaybettin sen sıfır aldın, otur
@Yinelenen bu sefer geç kaldın :D
shsjs ben ne bileyim ne zaman yemek yediğini :D
Bence yazamadın diye mi bütün bunlar 🤧
Neden sevmiyor musun 😅
Aşkolukta eline su dökemem güzelim 😄
Ben hem ağır hem de hanımefendi oluyorum bir bedende sadece iki tür ben var.
Vardır her kadının içinde bu aşko kuşko 😂
Kişilik olarak soruyorsan içimde hem özgüvensiz utangaç bir çocuk, hem vahşi bir canavar hem de nazik bir prenses var.
Oyş çok tatlı 😅
Biri var içimde çok kıskanç , onunla baş etmesi zor
Biri var içimde tutkulu
biri var içimde çok duygusal ağlamaya başlıyor hemen
biri var çocuk gibi, çok neşeli mutlu
4 kişi beraber yaşamaya çalışıyoruz
Birçok kişiyle yaşıyorum. Ve onlar da her daim birbirine zıt oluyor nedendir bilinmez. Ne düşünsem kafamda hep iki ihtimal var ama ikisi de bana ait düşünceler. Neden ve nasıl bende bilmiyorum ¢
Ben, bebiş bir de benim şöyle 65 yaşındaki diğer halim.🥲
🥹 65 yaşına geleni kov
Ben, keyfim, keyfimin kahyası , sigaram ve bir de mariachi. Toplam 5 kişiyiz 😂😂😂
Mariachi mi 😅
Sen tekiladan bahsediyorsun tabii ama benim aklıma bu geldi ksks
😅 peki madem
Bazen göründüğün gibi olamıyorsun herkese farklı görünmen gereken durumlar olabilir ama ben aynıyım bir bedende tek kişi ama beynin içinde milyonlarca ben var bilemem belki de.
Bilmiyorum ki sayamadım kaç kişi yaşadığımı canim nasıl isterse öyle yaşarım.. Kimse keyfimin kahyası değil 😅😅
Ruh halime bağlı her türlü giyinirim iddalı sade uçuk kaçık harika bir soru bu👏
Bir bedende hem umursamaz hemde çok takan hem çok heyecanlı hemde büyük şeylere bile çok normal karşılayan birçok şey taşıyorum
1👉 çok neşeli , şakacı , plancı
2👉 depresif, kırılgan, yorulmuş , bezmiş
3👉 çok dobra ölçüsünde tabi , ciddi , ve adaletli
4👉 merhametli, iyi niyetli, kendi halinde
5👉zeki , hisleri çok kuvvetli
Gerektiği yerde gerektiği gibi davrandığım için, bedenimde büssürü kişi yaşıyor.
Eğlenceli, ağırbaşlı, güçlü değişiyor.
Bir tarafta çok naif pamuk kalpli kedi gibi diğer tarafta güçlü sert ve asi bir kaıdn yatıyor isteyene istediği yüzümü gösteriyorum
Şu aşkoyu bulan Merve taşkını Allah bildiği givi yapsın onu cidden
Ahahahaha bende içimde bi prenses var bi dayı var bir anne bir çocuk var
Roman karakterlerim çoktur o yüzden çok kişi.
En İyi Görüş