Ben Kova burcuyum ve asla anlaşamıyorum. Çok itici kaba sabalar.
1 ay
Akrep burçları neden bu kadar egoist ve kontrolcü?

2 yüzlü ve sinsi olurlar. Görsel olarak ilgi cekici ama karakter olarak sıfırın altında olurlar. Tek ovundukleri cinsellik. Ve yürüyen ego resmen
İşine geldiği gibi hareket ediyorlar ve asla doğruları söylemiyorlar. Mesela haksız olduğu bir olay mı var hemen kendi yaptıklarını saklıyor başkasının yaptıklarını açık açık söylüyor. Bir de şey demesi yok mu "Ben gerçekleri söylüyorum gerçekler acıtır". Hay senin gerçeğine ya. Her boka burnunu sokmazsan olmaz dimi.
Ayrıca cinsellikle falan alakaları yok kişilik olarak egoist kıskanç baskıcı tipler yani bunlarla rahat rahat cinsellik yaşayamazsın ki.
Aynen aynen. Iste diyorum ya 2 yuzluler diye. Bence uzak dur. Ben kadınından da erkeğinden de uzak duruyorum
Ve kova kadını net , açık sözlü ve dürüsttür . Hic katlanamaz bu tiplere
Teşekkür ederim 😇. Evet Kova burçları samimidir eğlencelidir yerine göre de umursamazdır yani hayatı yaşanmaz hale getirmez karşısındakini özgür bırakır ve şeytan tüyü vardır kendini sevdirir. Ama akrepler berbat ötesi bir burç bana göre. Allah düşmanımın başına versin sjjsjsj.
Aminnnn 🤣🤣
Aşırı kıskançlıklarının altında aşağılık kompleksi yatıyor. Çevremde kaç tane akrep burcu gördüysem hastalıklı derece de kıskanç.
Çok iyi tespit yapmışsın. Bağırarak konuşup otorite olmaya çalışıyorlar anlamadan dinlemeden peşin hüküm veriyorlar. Nefret ediyorum ne sinir bozucu insanlar bunlar. Özgüvensiz ezik ruh hastası çoğu.
Görüş
4Görüş
Benim eskiden akrep sevdiğim çocuk vardı . Sonra akreplerden nefret etmeye başladım. Çoğu aynı karakteri. Akrep burcu görünce ben : 🏃♀️🏃♀️🏃♀️
Aynen ikizlerden bile beterler. İkizlerin en azından merhameti var ama akrep ya siyah ya beyaz. Anlaşamam ben böyle. Hayatı ciddiye almayan kendi halinde takılan biriyim ben. Aman uzak dursunlar.
İkizler hiç tanıdığım olmadı. Ama akreplerden nefret ettim. Ben duygusal ve kırılgan bir insanım. Onun için bana akrep gelmez. akrep aklından ne geçerse söyler. Karşındaki kırılır mı kirilmaz mi umrunda olmaz. Kendini düşünür ve sadece kendine değer verir
O kadar haklısın ki. Onun için bu patavatsızlık değil dobralık. Gram naiflik yok ince düşünce yok sevgi merhamet yok. Bir de cimri oluyorlar. Paylaşımcı değiller. Resmen şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali. İşleri güçleri dedikodu fesatlık kıskançlık entrika.
Hem erkekler hem kadınlarından uzak duruyorum. Öyle bir manipüle eder ki haklıyken haksız durumuna düşürür. Benim de yükselenim kova burcum aslan :)
Aslanlar ne kadar egoist olsa da akrep kadar acımasız olmuyorlar. Severim aslan burçlarını. ❤️
❤️
Akrebim anlasacagimizi. dusunuyorum genelleme yapmak çok doğru degill bence
Akreplerle iyi anlaşırım biraz öfkeli ve egoistler ama olsun
Çok haklısın benciller bir de.
Bütün kötü özellikleri kendi üzerlerinde toplamışlar. Psikiyatri bile paklamaz bunları.
Kendi hallerine bırak.
Burçların hepsi rezil
Yaaa neden öyle diyorsun ki
Kötü niyetliler ve bakışları falan korkutucu oluyor.
🦍🦍🦍
Hay burcunuza
En İyi Görüşler