Gerçekten iyi biri olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Kimse gelip bana sözle hareketle şiddetle sataşmasın da varsın ben kötü olayım diğer herkes iyi olsun. Yalnız kalayım da kötü bilineyim. Kadın katili mfayalara sosyal medyadan atılan aşk mesajlarını herkes gördü, ne kadar kibar kültürlü eğitimli erkek varsa hepsi yalnız, ne kadar kavgacı zalim bencil insan varsa peşinde yüzlerce kız... Yalnızlık iyidir, iyiler yalnızdır. Ben de yalnızım ben de iyiyim... Şu ömrüme dek karınca incitmedim ama çok incindim. Tek bildiğimle ben yalnızlığımla iyiyim hem de çok iyiyim.
Gerçekten iyi birinden ziyade iyi niyetli biri olduğumu düşünüyorum. İnsanız sonuçta herkesin hataları olabiliyor. Tam anlamıyla iyi biri olmasam da iyi niyetli olarak kendimi tanımlayabilirim.
Bu sorunun cevabını hala düşünüyorum. Nasılım ben sahiden? İyi diyebilir miyim kendime, peki ya kötü? Hiç kalp kırdım mı? Birinin ahını aldım mı? Umutlarını yıktım mı, boş yere heyecanlandırıp sonrasında deştim mi hayallerini? Sanırım yine aynı cevabı vereceğim; değişikim ¢
İyi insan olmaya çalışıyorum 🙂 İyi biri olduğumu da derler... Ancak iyi olmak kime göre, neye göre ve hangi şartlarda bilemiyorum. İnsan olmaya ve tüm duygularımı diri tutmaya çalışıyorum.
Ancak tepeden tırnağa yaralandım...
Görüş
59Görüş
Evet gayette iyiyim, iyi değilsem hak etmiyorlar demek ki
Yaradan bilir.
Hayret 😃
Saygılarımla.
İyi bir insanım
Evet, düşünüyorum..
Gerçekten iyi biri olduğumu düşünüyorum. Güzel bir karakterim var. Tek sorunum çok değer verdiğim kişiler ve kavramlar hakkında yapılan eleştirilere aşırı yüksek tepki veriyorum. Konu tartışmadan çıkıp sözlü saldırıya dönüyor ama olsun o kadar kusur kadı kızında da olur.😄
Düşünüyorum. En azından kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmamayı ilke edindim. Herkes bunu yapsa, dünya temizlenir.
Buna benim cevap vermem doğru olur mu bilemem. Tanıyanlar iyi birisin diyor. Bana kalsa evet gayet iyi biriyim..
Evet iyi biriyim insanların huyuna gitmeyi severim ve güler yüzlüyüm
Evet iyi olduğumu düşünüyorum. Herkese iyi davranmak gerekmez bazısı haketmiyor
Değerim bilinmedikten sonra iyi biri olmuşum kaç yazar.
Evet, iyi bir insanım yani en azından bana iyi olanlara bende iyiyimdir.
İyi biri olmaya çalıştığımı biliyorum ama bazen boşa geliyor :p
İyiyim ama tamamen iyide olmayabilirim bilmiom emin değilim jdhdhdb
Eh işte. Kimseye zararım yok ama kimseyi sevdiğim de yok.
Düşünmüyorum. Sadece sevip değer verdiğim insanlara karşı iyi bir insan olmaya çalışıyorum
evet hem de harika birisiyim kendimi çok seviyorum 😊😊
Ne iyi nede kötüyüm. insanına göre davranıyorum sadece :)
çok şükür vicdanım rahat. iyi bir insan olduğumu düşünüyorum
İyi yönüm iyi insanlara karşı var ama zalimlere karşı asla
Evet. Lakin yalnış zamanda dünyaya geldim. Etraf kötü.
En İyi Görüş