Kişilik & Karakter Sırf susadın diye zehir içermisin? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gerçekten susadığımızda zehir içmiyorsak, bunu neden yapıyoruz? Sırf susadın diye zehir içermisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır yalnızlık toksik insanlardan daha iyidir 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Her türlü öleceksem, susuzluktan ölürüm..Görsele ıslak imza.. 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl 👍👍👍👍👍👍 Yorumla
Olcayto883 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sana kimse bağ kur demiyor ki eğlen at çöpe 1 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Himm. ama genel olarak sordum. Yorumla Olcayto883 +1 yıl Bende genel olarak cevap verdim karşında ki insana duygusal bir bağlılığın veya arkadaş olarak bir bağlılığın olmadığı sürece üzülme imkaninda yok onun sana zarar verebilme imkanı da yok Yorumla Yaban00 +1 yıl Tabiki öyle. Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. toksik insan nedir 0 11 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yaptıkları ile karşısindaki insan olumsuz etkileyen, kötü enerji veren gibi düşün. Yorumla Gök-mavi +1 yıl Anladım ben öyleyim o zaman sevgililerim hep ağlıyordu Yorumla Yaban00 +1 yıl Yazık olmus Yorumla Gök-mavi +1 yıl Bana demi ahh kalbim 🖤🖤 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yok kizlara Yorumla Gök-mavi +1 yıl Türk kadınların da kalp yok bir şey olmaz aşko Yorumla Gök-mavi +1 yıl https://youtu.be/_OSukDH8rMU Yorumla Gök-mavi +1 yıl Buda örneği Yorumla Yaban00 +1 yıl Seni oylesine denk gelmişsin. Her kadının kalbi vardır. Yeterli o kalbi attıracak biri olsun. Yorumla Gök-mavi +1 yıl Anlıyorum iyi geceler Yorumla Yaban00 +1 yıl Sanada Yorumla
mehmetumutcetin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Duygusal boşluk veya cinsel açlık. 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazen istemsizce oluyordu ama artık olmuyor 1 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. mantıklı ;) 1 16 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yani. Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl başka su iç :P Yorumla Yaban00 +1 yıl Kapalı hazır su iciyorumki o garanti Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl onunda hangi marka olduğuna dikkat et çeşme suyunu hazır su gibi içirmesinler ;) Yorumla Yaban00 +1 yıl Yok yok artık on taramadan geciriyorum Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl o zaman no problem :) Yorumla Yaban00 +1 yıl Aynen. Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl ben neden ısrarla dikkat et deyip sende beni neden ikna etmeye çalışıyorsan o da ayrı mesele neyin kafasını yaşıyoruz biz :D Yorumla Yaban00 +1 yıl Ben de anlamış değilim. Huyum kurusun. Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl çay var mı? Yorumla Yaban00 +1 yıl Taze bitti Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl sağlık olsun Yorumla Yaban00 +1 yıl Birdahakine. Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl gerek yok bir daha istemem Yorumla Yaban00 +1 yıl Teşekkürler yorumun icin Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl önemli değil iyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yalnızlık toksik insanlardan daha iyidir
Her türlü öleceksem, susuzluktan ölürüm..
Görsele ıslak imza..
👍👍👍👍👍👍
Sana kimse bağ kur demiyor ki eğlen at çöpe
Himm. ama genel olarak sordum.
Bende genel olarak cevap verdim karşında ki insana duygusal bir bağlılığın veya arkadaş olarak bir bağlılığın olmadığı sürece üzülme imkaninda yok onun sana zarar verebilme imkanı da yok
Tabiki öyle.
toksik insan nedir
Yaptıkları ile karşısindaki insan olumsuz etkileyen, kötü enerji veren gibi düşün.
Anladım ben öyleyim o zaman sevgililerim hep ağlıyordu
Yazık olmus
Bana demi ahh kalbim 🖤🖤
Yok kizlara
Türk kadınların da kalp yok bir şey olmaz aşko
https://youtu.be/_OSukDH8rMU
Buda örneği
Seni oylesine denk gelmişsin. Her kadının kalbi vardır. Yeterli o kalbi attıracak biri olsun.
Anlıyorum iyi geceler
Sanada
Duygusal boşluk veya cinsel açlık.
Bazen istemsizce oluyordu ama artık olmuyor
mantıklı ;)
Yani.
başka su iç :P
Kapalı hazır su iciyorumki o garanti
onunda hangi marka olduğuna dikkat et çeşme suyunu hazır su gibi içirmesinler ;)
Yok yok artık on taramadan geciriyorum
o zaman no problem :)
Aynen.
ben neden ısrarla dikkat et deyip sende beni neden ikna etmeye çalışıyorsan o da ayrı mesele neyin kafasını yaşıyoruz biz :D
Ben de anlamış değilim. Huyum kurusun.
çay var mı?
Taze bitti
sağlık olsun
Birdahakine.
gerek yok bir daha istemem
Teşekkürler yorumun icin
önemli değil iyi günler