Kişilik & Karakter 1 ay Sırf susadın diye zehir içermisin? Yaban00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Gerçekten susadığımızda zehir içmiyorsak, bunu neden yapıyoruz? Sırf susadın diye zehir içermisin? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Her türlü öleceksem, susuzluktan ölürüm..Görsele ıslak imza.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Yaban00 1 ay 👍👍👍👍👍👍 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 38,8b görüş paylaştı. Hayır yalnızlık toksik insanlardan daha iyidir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı. toksik insan nedir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 11 yorumu gör Yaban00 1 ay Yaptıkları ile karşısindaki insan olumsuz etkileyen, kötü enerji veren gibi düşün. Yorumla Gök-mavi 1 ay Anladım ben öyleyim o zaman sevgililerim hep ağlıyordu Yorumla Yaban00 1 ay Yazık olmus Yorumla Gök-mavi 1 ay Bana demi ahh kalbim 🖤🖤 Yorumla Yaban00 1 ay Yok kizlara Yorumla Gök-mavi 1 ay Türk kadınların da kalp yok bir şey olmaz aşko Yorumla Gök-mavi 1 ay https://youtu.be/_OSukDH8rMU Yorumla Gök-mavi 1 ay Buda örneği Yorumla Yaban00 1 ay Seni oylesine denk gelmişsin. Her kadının kalbi vardır. Yeterli o kalbi attıracak biri olsun. Yorumla Gök-mavi 1 ay Anlıyorum iyi geceler Yorumla Yaban00 1 ay Sanada Yorumla
Olcayto883 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Sana kimse bağ kur demiyor ki eğlen at çöpe Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Yaban00 1 ay Himm. ama genel olarak sordum. Yorumla Olcayto883 1 ay Bende genel olarak cevap verdim karşında ki insana duygusal bir bağlılığın veya arkadaş olarak bir bağlılığın olmadığı sürece üzülme imkaninda yok onun sana zarar verebilme imkanı da yok Yorumla Yaban00 1 ay Tabiki öyle. Yorumla
mehmetumutcetin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 76% 1 ay Duygusal boşluk veya cinsel açlık. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı. Bazen istemsizce oluyordu ama artık olmuyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 100% 1 ay mantıklı ;) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 16 yorumu gör Yaban00 1 ay Yani. Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 ay başka su iç :P Yorumla Yaban00 1 ay Kapalı hazır su iciyorumki o garanti Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 ay onunda hangi marka olduğuna dikkat et çeşme suyunu hazır su gibi içirmesinler ;) Yorumla Yaban00 1 ay Yok yok artık on taramadan geciriyorum Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 ay o zaman no problem :) Yorumla Yaban00 1 ay Aynen. Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 ay ben neden ısrarla dikkat et deyip sende beni neden ikna etmeye çalışıyorsan o da ayrı mesele neyin kafasını yaşıyoruz biz :D Yorumla Yaban00 1 ay Ben de anlamış değilim. Huyum kurusun. Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 ay çay var mı? Yorumla Yaban00 1 ay Taze bitti Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 ay sağlık olsun Yorumla Yaban00 1 ay Birdahakine. Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 ay gerek yok bir daha istemem Yorumla Yaban00 1 ay Teşekkürler yorumun icin Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 ay önemli değil iyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Her türlü öleceksem, susuzluktan ölürüm..
Görsele ıslak imza..
👍👍👍👍👍👍
Hayır yalnızlık toksik insanlardan daha iyidir
toksik insan nedir
Yaptıkları ile karşısindaki insan olumsuz etkileyen, kötü enerji veren gibi düşün.
Anladım ben öyleyim o zaman sevgililerim hep ağlıyordu
Yazık olmus
Bana demi ahh kalbim 🖤🖤
Yok kizlara
Türk kadınların da kalp yok bir şey olmaz aşko
https://youtu.be/_OSukDH8rMU
Buda örneği
Seni oylesine denk gelmişsin. Her kadının kalbi vardır. Yeterli o kalbi attıracak biri olsun.
Anlıyorum iyi geceler
Sanada
Sana kimse bağ kur demiyor ki eğlen at çöpe
Himm. ama genel olarak sordum.
Bende genel olarak cevap verdim karşında ki insana duygusal bir bağlılığın veya arkadaş olarak bir bağlılığın olmadığı sürece üzülme imkaninda yok onun sana zarar verebilme imkanı da yok
Tabiki öyle.
Duygusal boşluk veya cinsel açlık.
Bazen istemsizce oluyordu ama artık olmuyor
mantıklı ;)
Yani.
başka su iç :P
Kapalı hazır su iciyorumki o garanti
onunda hangi marka olduğuna dikkat et çeşme suyunu hazır su gibi içirmesinler ;)
Yok yok artık on taramadan geciriyorum
o zaman no problem :)
Aynen.
ben neden ısrarla dikkat et deyip sende beni neden ikna etmeye çalışıyorsan o da ayrı mesele neyin kafasını yaşıyoruz biz :D
Ben de anlamış değilim. Huyum kurusun.
çay var mı?
Taze bitti
sağlık olsun
Birdahakine.
gerek yok bir daha istemem
Teşekkürler yorumun icin
önemli değil iyi günler