Kişilik & Karakter Bazı insanlar boş zamanlarında biriyle konuşurlar. Bazı insanlar ise konuşmak için zaman ayırırlar. Bepi sen hangisisin? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence açık ve net. Güncellemeler+1 yıl Guncelll Güncellemeler+1 yıl Guncellll Bazı insanlar boş zamanlarında biriyle konuşurlar. Bazı insanlar ise konuşmak için zaman ayırırlar. Bepi sen hangisisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Konuşmak için zaman ayırırım. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Zaman ayırmaya değer biriyse, zaman zaman zamanı boşaltabilirim onun için.. 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim için zaman ayıran kıymetlimdir, boş vaktini ayıran kişiyi fark ettiğimde iş değişir. 1 0 Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Konuşmak için zaman ayırandım, ama konuşmaktan vazgeçtim 1 0 Yorumla
Seňoritaaaaaaa Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayatımda değer verdiğim insanlara zaman ayırıyorum 1 0 Yorumla
özgürce14 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı. O an ki ruh halime göre değişir. Kimi zaman da hiç konuşmam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl duruma göre hareket ederim bazen laf olsun diye konuşmak ya da dinlemek zorunda olduğum durumlar oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok konuşuyorum. Ama sadece boş zamanlarda. Özellikle calisirken, cok ciddi olurum. Kisa ve öz konusurum o da sadece is hakkinda olur. 1 0 Yorumla
sevsenyeter Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben ikincisiyim bu da açık ve net! 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl O zaman doğru yolda ve guvenilirsin. Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazıları da kendi kendine konuşur. :D 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet öyleymiş. Kimisi de kendi kendine konusurmus. Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben boş insanlara dolu zamanımı ayırıyorum olur mu 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Aynı. Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Her ikiside 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yalansız👍 Yorumla Mr_shn +1 yıl kesinlikle :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Konuşmak için zaman ayırırım.
Zaman ayırmaya değer biriyse, zaman zaman zamanı boşaltabilirim onun için..
Benim için zaman ayıran kıymetlimdir, boş vaktini ayıran kişiyi fark ettiğimde iş değişir.
Konuşmak için zaman ayırandım, ama konuşmaktan vazgeçtim
Hayatımda değer verdiğim insanlara zaman ayırıyorum
O an ki ruh halime göre değişir. Kimi zaman da hiç konuşmam.
duruma göre hareket ederim bazen laf olsun diye konuşmak ya da dinlemek zorunda olduğum durumlar oluyor
Çok konuşuyorum. Ama sadece boş zamanlarda. Özellikle calisirken, cok ciddi olurum. Kisa ve öz konusurum o da sadece is hakkinda olur.
Ben ikincisiyim bu da açık ve net!
O zaman doğru yolda ve guvenilirsin.
Bazıları da kendi kendine konuşur. :D
Evet öyleymiş. Kimisi de kendi kendine konusurmus.
Ben boş insanlara dolu zamanımı ayırıyorum olur mu
Aynı.
Her ikiside
Yalansız👍
kesinlikle :)
değerli insanlara zaman ayırıyorum