Erkeğe her fırsatta duygusuz, odun, kadın ruhundan anlamayan bir cins olduğunu söylerlerdi. Şimdi de duygusal olması soğutur demişler. Bunlar odun seviyorsa o halde niye sevmiyormuş gibi davranıyorlar anlamadım. Bu ya ikiyüzlülük ya da ne istediğini bilmeyecek kadar düşük zekalı olmak herhalde.
Tip olarak Esmerlerden hoşlanmışımdır hep. Sakalsız ara boy saç. topuklu giyebileceğim kadar uzun olması yeterli. Karakterde ise zeki ve eğlenceli konuşabileceğim insanlara önemserim. Resmi giyimden haz alıyorum. Beyaz gömlek kravat falan çok hoş bulurum. Maço erkek sevmem. İnatçı sevmem. Düzgün diksiyonu önemserim. Güzel kokması hoşuma gider. Kendini geliştirmeyi seven biri hoşuma gider. Benim fikirlerime saygı duyan biri hoşuma gider.
pek flörtöz biri değilim. Bu yüzden kendimi lezbiyen bile sandım. Taki esmer bir çocuğun elini tuttuğumda hoşlandığımı anlayana kadar. hayatım boyunca 2 kişiden hoşlandım. Biri 5 . sınıf diğeri 18 yaşında oldu. o yüzden bu soruya cevap veremiyorum. Çünkü bilmiyorum.
ooo zaten olmasa asla bir kere dedim deneyim var ya. Bir insan bir şey hissetmeyince kesinlikle elini bile tutulmamalı insanların. Ama bana ondan duygusuz denmiyor. Ciddi manada dışarıdan soğuk ve uzak duruyorum. Bir iki kere ağlamışımdır ondan öyle adımız çıktı.
Bu hayatta her şeyin çaresi var. mantık evliliği yapmayı planlıyorum aşk benim bünyeye ters. Şuna inanıyorum çünkü eğer ipler benim elimde değilse onun elindedir. Ki ben buna izin vermem. Sadece 3 yıllık bir duygu için karakterimden prensiplerimden ödün vermem.
3 sene olduğunu kim söyledi? Anlamadığın şu duyguları kisitliyorsun Bu su değil ki hesaplayasın Bir çok insan duydum ölene kadar duygulari gecmeyen Aşk tamamen ölmüyor Daha bir evrimlesiyor Ama yine o kisinin başı sikitnida iken sende mahvoluyirsun Biraz ayrı kal ozluyorsun Sadece alışkanlık değil mesele
Meseka al sana bilimsel bir gerçek açıklayayım Kadınlar seks yaptıkları zaman Bilmemne hormonu sayesinde Karşısındaki kişiye daha fazla baglaniyorlar Ee seks yapacaksan nasıl bitecek duygun
Sen çok romantiksin. Aşık olmak demek bağlanmak demek aşık olmak demek kendinden çok onu düşünmek demek. Aşık olan insanlar *aptallaşıyor. Yapmayacağı tavırları yapıyorlar. Aşkın ömrü 3 yıl sadece bilimsel bir gerçek bu. Üstelik bu kadar abartılması gereken duygu değil sadece üremek için var olan bir duygu. Yani olsa da olur olmasa da olur. hem benim bir ilişkiden beklentim aşk değil. Öyle olsaydı evet kaçmak yerine bir ateş böceği gibi ateşe koşardım yanmak için. ama tercihim ve önceliğim aşk değil. eğlenmek ve kafamın uyması
Tamam Bende çok farklı bir şey demiyorum ki zaten Ama sen direk düşmansın Benim için sadece basit bir duygu Yaşarsın ya da yaşamazsın çok da önemli degik
Ve bilimsel gerçek diyerek itaat etmek yanlış Unutma bilimi gelistirense sirgulamakti Ben duyguların süresini hesaolqmanin mümkün olmadığını düşünüyorum Çünkü herkesin beyni ve karakteri deneyimleri aynı dehik
ee zaten diyorum bu konuda ön yargılıyım aşkı istemiyorum. Mantık insanı olduğum için bu tarz yoğun duygularla baş etme düşüncesi korkunç. Az kalsın birine aşık oluyordum direk kaçtım.
Elimde değil. Hem sence de korkunç bir duygu değil mi? hafiften deneyimleme durumu oldu. onu görünce onunla konuşunca kalbinin deli gibi atması. Titremek yanaklarının kızarması saçmalamak. Çok kötü bir anda alakasız bir anda aklına gelmesi. Ürkün. sebepten üreme ihtiyacı yüzünden iç güdüsel bir şey. Tıpkı bir vahşi bira hayvan gibi ona çekiliyorsun.
Yooo Ben coook derinden yaşadım Çoğu insnaim benim gibi aşık olduğunu sanmıyorum Ama bence kafada bitiyor Kontrol altına alinabilir Eğer doğru birisiyse Çok zevkli bir duygu Düşünsene hem mantık hem akıl uyuyor Evleniyorsun Ve hem seks ihtiyacın gidiyor Hem bilim konusuo spor yapıyorsun Hem en iyi arkadaşın
Güzel olurdu kesinlikle ama aşk kör nişancıdır. O kişinin senin ruh eşin olduğunu bilemezsin. Japon mitolojisinde bu durum şöyle açıklanmış. Ruh eşiyle insanın arasında görünmez kırmızı bir iple bağlı olduğu söyleniyor. Dedim ya ben nereden bileyim kırmızı iple bağlı olduğum kişiyi ya değilse. Geriye kalan tek şey acı bir tecrübe.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Erkeğe her fırsatta duygusuz, odun, kadın ruhundan anlamayan bir cins olduğunu söylerlerdi. Şimdi de duygusal olması soğutur demişler. Bunlar odun seviyorsa o halde niye sevmiyormuş gibi davranıyorlar anlamadım. Bu ya ikiyüzlülük ya da ne istediğini bilmeyecek kadar düşük zekalı olmak herhalde.
Ben duygusal hiç bir insan evladına tahammül edemem o derece asabımı bozar
Kendi duygusallığım yeter diyorsun
Hayır ben duygusal değilim o yüzden de duygusal insanlara tahammül yok.
Ilginç bir kadın nasıl duygusal olmaz be
Peki empati yeteneğin var mı
Empati yeteneğim var ama duygusal değilim mantık insanıyım.
Hımm
Şuana kadar karşılaştığım duygusal olmayan kızlar
Empati yetenegi olmadigini soylemisti
Dur test edelim hoşlandığın erkek tipi ne
karakter olarak mı? Tip olarak mı?
Ikiside
Tip olarak Esmerlerden hoşlanmışımdır hep. Sakalsız ara boy saç. topuklu giyebileceğim kadar uzun olması yeterli. Karakterde ise zeki ve eğlenceli konuşabileceğim insanlara önemserim. Resmi giyimden haz alıyorum. Beyaz gömlek kravat falan çok hoş bulurum. Maço erkek sevmem. İnatçı sevmem. Düzgün diksiyonu önemserim. Güzel kokması hoşuma gider. Kendini geliştirmeyi seven biri hoşuma gider. Benim fikirlerime saygı duyan biri hoşuma gider.
Bu tarzları beğeniyorum.
Vaay güzelmiş
Peki hiç tipi uymayan ama kafa yapısı uygun olan birisinden hoşlandın mi
pek flörtöz biri değilim. Bu yüzden kendimi lezbiyen bile sandım. Taki esmer bir çocuğun elini tuttuğumda hoşlandığımı anlayana kadar. hayatım boyunca 2 kişiden hoşlandım. Biri 5 . sınıf diğeri 18 yaşında oldu. o yüzden bu soruya cevap veremiyorum. Çünkü bilmiyorum.
Hımm ilginç ama iyi bir ozellik
Adım duygusuza çıkmış ne iyisi?
Ne alakası var be
Sen ciddi ilişki insanısin işte
Düzgün vakit geçirmeyi seviyorsun
Herkes bir olamaz
ooo zaten olmasa asla bir kere dedim deneyim var ya. Bir insan bir şey hissetmeyince kesinlikle elini bile tutulmamalı insanların. Ama bana ondan duygusuz denmiyor. Ciddi manada dışarıdan soğuk ve uzak duruyorum. Bir iki kere ağlamışımdır ondan öyle adımız çıktı.
Heyt burma bıyık yakışır yigidimee
Takma be
Ağlak olmak çok mu iyi
Garip halbuki sizin hormonlar zikzaklı
Bazı insanlar da kolayca hoşlanabiliyor
Ya da ilgi açlığından dolayı hoşlanıyor
Ama sende şüphecilikte var gibi
Bu yüzden de hoşlanmıyor olabilirsjn
Ben şühpeci değilim yalan. Başkalarının bende hoşlandığını anlıyorum. canım değilim yani. Şüphe olmaz o yüzden. Gariptir asla karşılıksız olmadı hoşlanmalar karşıdaki bende hoşlandı. Ama aşktan korkarım.
Erkekte bıyık sevmediğim gibi kadında sevmiyorum ben haha
Hani aşk güzel bir şeydi
Cesaretli palamiz
Kediye döndü
Oh be doğana dön
sadece korkmakla kalmam kaçarımda ve bence ben haklıyım bu konuda tamam mı? kim aşık olsa karakterinden ödün veriyor. s*lak gibi davranıyor
Yanı karşına kafa dengin çıksada mı kaçarsın
Belki mutlu olicaniz
Cinsel duygualrini ve aşık olma isteğini nereye gomuceksin
Bu hayatta her şeyin çaresi var. mantık evliliği yapmayı planlıyorum aşk benim bünyeye ters. Şuna inanıyorum çünkü eğer ipler benim elimde değilse onun elindedir. Ki ben buna izin vermem. Sadece 3 yıllık bir duygu için karakterimden prensiplerimden ödün vermem.
3 sene olduğunu kim söyledi?
Anlamadığın şu duyguları kisitliyorsun
Bu su değil ki hesaplayasın
Bir çok insan duydum ölene kadar duygulari gecmeyen
Aşk tamamen ölmüyor
Daha bir evrimlesiyor
Ama yine o kisinin başı sikitnida iken sende mahvoluyirsun
Biraz ayrı kal ozluyorsun
Sadece alışkanlık değil mesele
Meseka al sana bilimsel bir gerçek açıklayayım
Kadınlar seks yaptıkları zaman
Bilmemne hormonu sayesinde
Karşısındaki kişiye daha fazla baglaniyorlar
Ee seks yapacaksan nasıl bitecek duygun
Bu yorumunu enine boyuna arttırmak laızm
Insanları bol bol gözlemle
Unutma duygular tıpkı beyin gibi
Hekres her zaman aynı derecede ve sürede degik
Sen çok romantiksin. Aşık olmak demek bağlanmak demek aşık olmak demek kendinden çok onu düşünmek demek. Aşık olan insanlar *aptallaşıyor. Yapmayacağı tavırları yapıyorlar. Aşkın ömrü 3 yıl sadece bilimsel bir gerçek bu. Üstelik bu kadar abartılması gereken duygu değil sadece üremek için var olan bir duygu. Yani olsa da olur olmasa da olur. hem benim bir ilişkiden beklentim aşk değil. Öyle olsaydı evet kaçmak yerine bir ateş böceği gibi ateşe koşardım yanmak için. ama tercihim ve önceliğim aşk değil. eğlenmek ve kafamın uyması
Hem aşkı da sevmiyor değilim. Severim kitaplarda , filmlerde , sanatta severim aşkı ama gerçek hayatta değil. Bu konuda ön yargılıyım kabul ediyorum.
Tamam
Bende çok farklı bir şey demiyorum ki zaten
Ama sen direk düşmansın
Benim için sadece basit bir duygu
Yaşarsın ya da yaşamazsın çok da önemli degik
Ve bilimsel gerçek diyerek itaat etmek yanlış
Unutma bilimi gelistirense sirgulamakti
Ben duyguların süresini hesaolqmanin mümkün olmadığını düşünüyorum
Çünkü herkesin beyni ve karakteri deneyimleri aynı dehik
ee zaten diyorum bu konuda ön yargılıyım aşkı istemiyorum. Mantık insanı olduğum için bu tarz yoğun duygularla baş etme düşüncesi korkunç. Az kalsın birine aşık oluyordum direk kaçtım.
Nasıl herkeste aynı olucak
Bazı yorumların ge c geliyor
Malum burası KS
senin ki de öyle sıkıntı yok.
Hımmm
Anladım Ama duygulardan krokamak
Bizi onlara karşı daha fazla hapis eder
Elimde değil. Hem sence de korkunç bir duygu değil mi? hafiften deneyimleme durumu oldu. onu görünce onunla konuşunca kalbinin deli gibi atması. Titremek yanaklarının kızarması saçmalamak. Çok kötü bir anda alakasız bir anda aklına gelmesi. Ürkün. sebepten üreme ihtiyacı yüzünden iç güdüsel bir şey. Tıpkı bir vahşi bira hayvan gibi ona çekiliyorsun.
Yooo
Ben coook derinden yaşadım
Çoğu insnaim benim gibi aşık olduğunu sanmıyorum
Ama bence kafada bitiyor
Kontrol altına alinabilir
Eğer doğru birisiyse
Çok zevkli bir duygu
Düşünsene hem mantık hem akıl uyuyor
Evleniyorsun
Ve hem seks ihtiyacın gidiyor
Hem bilim konusuo spor yapıyorsun
Hem en iyi arkadaşın
Duygualrdan kaçmak bizi daha fazla o duyguya maruz bırakır hapseder
O duygiui gözünde büyütursun
Güzel olurdu kesinlikle ama aşk kör nişancıdır. O kişinin senin ruh eşin olduğunu bilemezsin. Japon mitolojisinde bu durum şöyle açıklanmış. Ruh eşiyle insanın arasında görünmez kırmızı bir iple bağlı olduğu söyleniyor. Dedim ya ben nereden bileyim kırmızı iple bağlı olduğum kişiyi ya değilse. Geriye kalan tek şey acı bir tecrübe.
Ruh eşin diyen yok
Acı dan neden korkuyorsun anlamam ama sonuçta hayat senin
Sen daha iyi bilirsin
duygusallığımdan soğuyan kendi kaybedeey umyumda bile olmaş
Duygusal olması Soğutur
🤣🤣🤣🤣🤣
Errrkkek dediğin masaya vurmalı
Yerine göre değişir ama evet
Hayir
Alla alla
Gerçi yaş 55 kocana iyi sabretmissindir
Evet maddiyata bakarlar çünkü kadınların çoğu