Birinin ruhen iyi olmadığını nasıl anlarsınız?
2 ay
Bozuk psikolojinin belirtileri nelerdir?

Birinin ruhen iyi olmadığını nasıl anlarsınız?
İnsanın genel olarak gün içinde belli başlı rutinleri vardır. Az çok yine ortalama olarak duygusal durumu genelde stabil halde olur. Eğer genel olarak yaptığın şeylerden tatmin olmuyorsa eskiden sanatçı veren şeyler şimdi aynı hissi vermiyorsa. Gün içinde sürekli duygusal ruh geçişleri yaşıyorsa ve kendini depresif bir halde hissediyorsan bunun altında mutlaka bir problem yatıyordur.
Görüş
11Görüş
Akşamdan sabaha değişken gösteriyorsa ve söylediği ve yaptığı eylemler birbirini tutmuyorsa o kişi çokta normal değildir. Saplantılı derecede bir konuya takılı kalıyorsa, sen anlatırsın ama hala söyleyip duruyorsa dengesizdir.
Peki hocam akşamdan sabaha değil de, sabahtan öğlene, öğlenden de akşama kadar değişkenlik gösteriyor ise ne oluyor bu hasta?
Teşekkürler
@Abdurrahman00t öğle ikindi arası değişkenlik gösteriyorsa durum vahim 😱şizofren o zaman
Anladım hocam. Bir meleğimsi arkadaşım var, onun için sormuştum. 😂😂
@Abdurrahman00t bak böyle meleğimsi gibi olan bir arkadaşınsa o gerçekten meleğimsidir. Mükemmel, efsane, harika biridir. Ne kadar sanşlısın böyle bir arkadaşın olduğu için 😬😬😂değerini bil bak 😎😎😇😇😇😇
😂😂😂😂😂 hahaha
Ya tamam bileyim de kafasında florasan daire şeklinde lamba ile geziyor! Bir şey desen hemen lamba yanıyor, şeytanımsı oluyor...
Devlet yetkilerinden ve medaş'dan yardım istiyorum. Kessinler arkadaşın elektiriğini. 😤
#Elektiriğikes
@Abdurrahman00t o zaman bütün sorun sende. Meleğimsi olan birini şeytanımsı yapıyorsan demek ki şeytanımsısın gerçekten de😬😬yoksa bu kadar muhteşem ötesi biri şeytanımsı olamaz 😬😬😂
Senin tepkilerin ile sana cevap vereyim
"yaa Seraap" 😂😂 fjdksk Allah seni kahretmesin, sesli güldüm 😂
@Abdurrahman00t bi git yaa 😬😬😂bunu unuttun bak 😬😬🤦♀️😂
Evet ya 😂😂😬
@Abdurrahman00t 😬😬😬😂
Sorduğu sorudan. Fdkk
Bir de sürekli güç gösterisinde bulunmak isterler fksk
Çabuk sinirlenir , her şeyden sıkılır , dalıp gider bir yerlere falan
Kendimi anlatmadım asla 😂
Top yekün kafayı yememize az kaldı superReyis. Kafada hunilerle abuu abuu vın vın diye dolanacaz ortalıkta 😂
Nereye bıraktıysan oradadır superReyis. Her şeyin cevabını da biz bilemeyiz ama 😂
Hıh mı 😂 kanım çekildi su an 😂
Her zaman mutlu olmamak
Psikolojisi bozuk olduğu anlamına gelmez
Mutluluk kadar mutsuzlikta normaldir
Beyaza kara denmesi gibi Asosyolleşmesi kabuğuna çekilmesi vb
Tutarsız davranışlar, boş bakan gözler belli eder
Dumanı üstünde parlak zihinler
Hareketlerinden konuşmasından anlarım
Tutarsız davranışlar, ya da depresyon
normal hayatımda yaşamını kısıtlıyorsa
Bana benziyor ise kesin ruhen kötü 🤣🤣
Verdiği tepkiler en bariz belirti