Bu ne oluyor, cidden?

Arkadaşlar, ben küçüklüğümden beri sanalda sürekli yeni insanlar oluşturuyorum. İlk başlarda oyunlarda falan basit erkek karakterler oluştururdum, yani işte adımı yaşımı falan değiştirirdim hobilerimi fobilerimi becerilerimi falan değiştirirdim. Resimle aram çok kötüdür mesela, uydurduğum bir kişinin resmi çok iyiydi, herkese kendimi resmim çok iyi diye tanıtıyordum falan. Neyse, geçti gitti onlar. Ama sorun şu ki, şu an beni sanaldaki bütün ama bütün arkadaşlarım Deniz diye biliyor. Benim gerçek adım Lidya aslında, yani uydurmadığım bizzat kendi adım Lidya. Ama kendimi sanalda hiç Lidya diye tanıtmadım, bir yandan bu iyi bir şey ama kontrolümden çıktı işte. Kendimi gerçekten Denizmiş gibi hissediyorum, yani demek istediğim Lidya olarak hiç arkadaşım yok, herkes beni Deniz diye biliyor ve hayatım falan da farklı. Bide boyut atladım, Denizi gerçek hayattaki arkadaşlarımla tanıştırıyorum baya baya Lidya olarak, hani Deniz benim ama Lidya da benim, Lidya olarak Denizi arkadaşlarımla tanıştırıyorum ama benim aslında. Denizi yakın arkadaşım olarak tanıtıyorum ama benim yani o, baya baya Denizmiş gibi konuşuyorum arkadaşlarımla. Bildiğiniz deliye döndüm, neden yapıyorum bunu bilmiyorum. Yani bu basit bir adımı değiştireyim yaşımı değiştireyim değil, bildiğiniz o kişiye dönüşüyorum ben başka bir insan yaratıyorum resmen.

Bu ne oluyor, cidden?