Birilerine yaranmak için iyi davrandığınız oldu mu?

Birilerine yaranmak için iyi davrandığınız oldu mu?
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ İçimden samimi bi iyi tavır gelmiyorsa herkes karanlık yüzüme maruz kalır, insan ayırmam 😎😎⭐
#tubasueda 🍀🍀
Görüş
17Görüş
Birine yaranmak için bir hayat yaşamadım hiç. Karakter yapısı güçsüz insanlar yapar bunu
Birilerine yaranmak derdim hiç olmadı. Beni ben olduğum için kabullenmeli yoksa işim olmaz.
Asla. Ben fiktrim neyse zikri aynı olan bir insanım. Sevmediğim kişilere tavrım her zaman net olur.
Yalakalık, demagoji yapmak benim tarzım değil..
Birilerine yaranmak için iyi davrandığım çok oldu. Ama bunun farkına vardığım an direk bu huyumu bıraktım. İnsanı gerçekten çok yıpratan bir şey…
Olmadı diyen komik olur olmuştur. İnsan bazen çıkarı için susar tepkisini koymaz günlük yaşamda bu çok olası bir şeydir ve bu çok anlaşılır bir durum. Bana gelince şimdiye dek böyle bir şey yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez
Kimse için kılıktan kılığa girmem eğer sevdiğim birisi olursa şirinlik yaparım bunu inkar etmem ama çıkarlarım için asla kimse yanaşmam.
Ben neysem oyum. Hiç taviz vermedim bugüne kadar. Sert bir mizacım var ve ödün vermem kolay kolay.
Hayır ama olabilir bilemedim şu an oldu mu ki acaba yok ya olmadı
Çok oldu ama insan yine bildiğini okuyor oncin kimseye yaranaman kolay kolay..
Yok hiç olmadı , hiç hoşlanmadığım şeyler. Yapanı da sevmem.
Hyr hiç olmadı en sevmediğim davranış biçimi
Şu an yaşıyorum. İşten istifa etmeme 3-4 ay kaldı. Süre zarfında zam ve terfi almak için kavga etmeyi bıraktım ve iyi davranayım da zulme çevirmesinler son aylarımı diye yaranmaya çalışıyorum.
Kimseye yaranmak için yaklaşmadım yaklaşmamda ;)
Yapmadım yapmamda gün gelir adı yapmasaydın olur zaten
Kesin olmuştur sufhwjd
Hayır hiç sevmem yapmamda.
Nalet gelsin ki oldu.
Hayır kimseye yaranmak gibi hedefim olmadı
Düşününce aklıma gelmiyor.
En İyi Görüş