Sakin ol! kendin için yapabileceğin küçükte olsa sana iyi gelecek şeylere odaklan. Düşünme bu kadar olumsuz olan şeyleri sen bir bireysin bir sürü hayal kırıklığı yaşadın hepimiz yaşadık yaşıyoruz.
Bazen birilerine anlatmak bile iiyi gelir akıt zehri olduğu kadar ama içinde çok tutma.
Kendim için hiç bir şey yapmıyorum hayatta hep mutsuz oldum ben bazen yaşamak bile acı geliyor bu hayatta hayattaki insanlardan bile nefret ediyorum bazen ben herşeyi içimde tutup dert ediyorum kimsede beni anlamıyor zaten
İşte bu kaybın oluyor güvenin sarılınca verilen değeri suistimal edenler yüzündn. Her insan anlar gibi yapar anlıyor sanırsın ama değişir düşüncesi belli bir noktadan sonra.
Sen bazen oysa yaptığın ister kötü ister iyi şeyler olsun asla ön yargılarla bana bakmasınlar beni suçlamayıp benim penceremden baksınlar bazen hiç bir şey demeyip dinlesinler.
Ama ne olursa olsun zaaf olarak görmeyip beni benim isteğim kadarıyla tanıyıp değerlendirsinler asla ne fazlası ne aşağısı olarak kendini de küçük düşürmemesinler
Diye bekliyorsun ne yazık ki seni böyle anlayacak insanlara denk gelmemişsin.
Çok doğru yazmışsın 👏evet gerçekten iyi niyeti su istimal ediyor öyle gereksizler ya da konusuyu başka yere çekiyor veya kıskanıyor saçma yorumlarda bulunuyorlar burayı kasdeterek yazarsam burada anlayacak kimse yok burada dertte paylaşılmaz herkes alaksiz görüş yazar sadece yorum evet denk gelmedim ama ben gibi olan bir kaç kişiyi gördüm yaşayan anlar
Elbette anlıyorum seni çünkü bunca yıl 7 yıldır ksde hemen hemen her türden her tür derken sapık düşüncesi olandan, tacize upramışa ensest vakası yaşayana da eğilimi olana da hepsi ile dertleşip konuştum elimden geldiğince empati yaparak Telkin verdim, yanlışını olanı bile aşağılamadan ama sırlarını sırrım sayarak zaaf olarak görmeyerek dinledim Bazıları ile telefonda birlikte bile ağladık ama çok yorucu
Bir örnek vereyim boyu karısından kısa olan birisi evlenmeden boyum karımdan u6zndu şimdi ondan kısa diye dertleşmeye bile gelmişti Sonuçta psikolog değilim araştırarak faydalı olmaya çalışıyordum olumlu teşekürler aldım ama Uzun zamandır kimse ile dertleşmeme kararı aldım
İnsanlar bir yabancıya güvenirse o yabancı da o güveni verir sadık kalırsa ne varsa anlatıyor. Ama sorunu gerçekten tedaviye yönelikse bu anlamda resmi destek almıyorlar.
Ve ne yazıkki bunu suistimal edenler maalesef fazla o yüzden biliyorum nelerden geçiliyor bu anlamda yaşananları.
Evet her türden insan var ya birde utanmadan sorularda bunları paylaşabiliyorlar evli birine aşık oldum bilmem ne soruları saçma sapan sorular yok sevgilim beni aldatiyormu burada sormak yerine git ona sor ben çok sıkıldım bu tarz sorulardan yok birde sitedeki insanlar çok bozuk konuşma tarzlarda keza öyle evet birde boy takintisina giren kızlar ya da erkekler hiç öyle bir takıntım olmadı Allah başka dert vermesin evet haklısıniz ama bazı kişilere guvenilmiyor eskiden güvenir kişiler vardı şimdi derdini dinliyor ve seni yargılamaya çalışıyor eleştiriyor gibi herkes sizin gibi dinlese 🙏 evet çok su istimal edenler var birine anlatmistim sonra bana abuk sabuk sorular sordu ne alaka yani iyi niyeti kullanıyorlar ben mu çok safim onlar kötü insanlar
Aslında oyunlar biz büyükleri geçtim, çocuklar için daha riskli Bir çok oyunun chat yeri var, aileler farkında değil ama oralarda sapıklar da fazla dolanıyor.
Oyunlara para harcayıp cevap veren kızları genelde oyun içi karakter güçlendirme felan filan ile kendine çekip sohbet başlatıp çıplak foto isteyen sapıklar çok.
Elbette sen akıllı bir kızsın, zaten birileri ile anlatıp hayal kırıklığı yaşamışsın, artık neden yüz verip, kötü niyetli kişilere prim vereceksin ki. Onlar avcı ve av bulurlar maalesef keşke yok olsalar ama kanan illaki oluyor yazık.
Teşekkür ederim evet öyle hayal kırıklığı oldu neyse onlarda kötülüklerinde bulurlar aynen kimseye yüz vermemeyi öğrendim zaten ben başı boş biride değilim tabikide. onlar öyle sanıp yaklaşıyorlar evet keşke yok olup gitseler
Bu arada hiç bir şey için kendini suçlamayı bırak, su akar yolunu bulur sonuçta sen kendine olabildiğince iyi bak hiç olmazsa belki mutlu değil ama sağlıklı olursun.
Dene lütfen içinde milyonlarca hücre var, sen pes etsen de neren kesilse canla başla savaşıp seni onarmak için kendi canlarını veriyorlar. Sen senden vazgeçme belki her şey güzel olacak kim bilir.
sence allah böyle bir yüke girer mi sen ona hiçbir şikayette bulunamazsın çünkü o yaratmadan önce herşeyi düzenledi pişman olabilirsin evet ama şu anda yapacak bir şey yok
Ya kaybolup gider misin gece gece aşırı sinirlendim şu an varya katil olma derecesine geldim erkek düşmanı Olcam birazdan tüm erkekleri ortadan jaldirkcsm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
her şey bomboş cümlene katılıyorum çünkü allah yok kuranı muho yazdı ben ölünce yok olacam
Evet bomboş da dinimide kaybetmedim ama
Dünyayı değiştirmek mi istedin de bu kadar olumsuz düşünmeye başladın?
Evet değiştirmek istedim ailemi bile artık her şey bana berbat geliyor mutsuzz
Tamam ama neler yaşadın ve kırılma noktan neresi oldu da böyle zayıf düştün.
her şey oldu bu hayattaki insanlar çevre en çok ailem her şey bana kendimi mutsuz değersiz hissettirdi bazen intihar düşündüm
Düşünme bak onu zaten vakti gelince gideceğiz.
😒😒😒 şimdi gitmek istiyorum bıktım
Sakin ol! kendin için yapabileceğin küçükte olsa sana iyi gelecek şeylere odaklan. Düşünme bu kadar olumsuz olan şeyleri sen bir bireysin bir sürü hayal kırıklığı yaşadın hepimiz yaşadık yaşıyoruz.
Bazen birilerine anlatmak bile iiyi gelir akıt zehri olduğu kadar ama içinde çok tutma.
Kendim için hiç bir şey yapmıyorum hayatta hep mutsuz oldum ben bazen yaşamak bile acı geliyor bu hayatta hayattaki insanlardan bile nefret ediyorum bazen ben herşeyi içimde tutup dert ediyorum kimsede beni anlamıyor zaten
Öyle düşünme lütfen dinleyecek anlayacak bir çok insan var ama her şey herkese anlatılmaz.
Düşünüyorum maalesef :( 😒 kimseye anlatamıyorum çok
Anlattıkların ne açıdan yaklaştı peki
Alay mı etti zaaf olarak mı gördü
Kaale mi almadı.
zaaf gördü gibi bir kere anlattığında ya da konuşmaya çalıştı niyeti farklı gibi geldi yaşında büyüktu evliydi galiba
İşte bu kaybın oluyor güvenin sarılınca verilen değeri suistimal edenler yüzündn.
Her insan anlar gibi yapar anlıyor sanırsın ama değişir düşüncesi belli bir noktadan sonra.
Sen bazen oysa yaptığın ister kötü ister iyi şeyler olsun asla ön yargılarla bana bakmasınlar beni suçlamayıp benim penceremden baksınlar bazen hiç bir şey demeyip dinlesinler.
Ama ne olursa olsun zaaf olarak görmeyip beni benim isteğim kadarıyla tanıyıp değerlendirsinler asla ne fazlası ne aşağısı olarak kendini de küçük düşürmemesinler
Diye bekliyorsun ne yazık ki seni böyle anlayacak insanlara denk gelmemişsin.
Çok doğru yazmışsın 👏evet gerçekten iyi niyeti su istimal ediyor öyle gereksizler ya da konusuyu başka yere çekiyor veya kıskanıyor saçma yorumlarda bulunuyorlar burayı kasdeterek yazarsam burada anlayacak kimse yok burada dertte paylaşılmaz herkes alaksiz görüş yazar sadece yorum evet denk gelmedim ama ben gibi olan bir kaç kişiyi gördüm yaşayan anlar
Elbette anlıyorum seni çünkü bunca yıl 7 yıldır ksde hemen hemen her türden her tür derken sapık düşüncesi olandan, tacize upramışa ensest vakası yaşayana da eğilimi olana da hepsi ile dertleşip konuştum elimden geldiğince empati yaparak
Telkin verdim, yanlışını olanı bile aşağılamadan ama sırlarını sırrım sayarak zaaf olarak görmeyerek dinledim
Bazıları ile telefonda birlikte bile ağladık ama çok yorucu
Bir örnek vereyim boyu karısından kısa olan birisi evlenmeden boyum karımdan u6zndu şimdi ondan kısa diye dertleşmeye bile gelmişti
Sonuçta psikolog değilim araştırarak faydalı olmaya çalışıyordum olumlu teşekürler aldım ama
Uzun zamandır kimse ile dertleşmeme kararı aldım
İnsanlar bir yabancıya güvenirse o yabancı da o güveni verir sadık kalırsa ne varsa anlatıyor. Ama sorunu gerçekten tedaviye yönelikse bu anlamda resmi destek almıyorlar.
Ve ne yazıkki bunu suistimal edenler maalesef fazla o yüzden biliyorum nelerden geçiliyor bu anlamda yaşananları.
Evet her türden insan var ya birde utanmadan sorularda bunları paylaşabiliyorlar evli birine aşık oldum bilmem ne soruları saçma sapan sorular yok sevgilim beni aldatiyormu burada sormak yerine git ona sor ben çok sıkıldım bu tarz sorulardan yok birde sitedeki insanlar çok bozuk konuşma tarzlarda keza öyle evet birde boy takintisina giren kızlar ya da erkekler hiç öyle bir takıntım olmadı Allah başka dert vermesin evet haklısıniz ama bazı kişilere guvenilmiyor eskiden güvenir kişiler vardı şimdi derdini dinliyor ve seni yargılamaya çalışıyor eleştiriyor gibi herkes sizin gibi dinlese 🙏 evet çok su istimal edenler var birine anlatmistim sonra bana abuk sabuk sorular sordu ne alaka yani iyi niyeti kullanıyorlar ben mu çok safim onlar kötü insanlar
Onlar art niyetli burada paylaşılan paylaşan hem3n hemen her kızın
Eninde sonunda farklı şeyler beklediğini sanan kesim bir hayli fazla.
Aynen haklısınız art niyetli çok az önce oyuna girdim orada bile dengesiz çok ya arena eğitim oynuyosun pubg
Aslında oyunlar biz büyükleri geçtim, çocuklar için daha riskli
Bir çok oyunun chat yeri var, aileler farkında değil ama oralarda sapıklar da fazla dolanıyor.
Oyunlara para harcayıp cevap veren kızları genelde oyun içi karakter güçlendirme felan filan ile kendine çekip sohbet başlatıp çıplak foto isteyen sapıklar çok.
Aynen çok benim oynadığım pubg dengesiz mal çok ama ben kimseye yüz vermiyorum konuşmuyorum bile birde kötü insanlar var
Elbette sen akıllı bir kızsın, zaten birileri ile anlatıp hayal kırıklığı yaşamışsın, artık neden yüz verip, kötü niyetli kişilere prim vereceksin ki.
Onlar avcı ve av bulurlar maalesef keşke yok olsalar ama kanan illaki oluyor yazık.
Teşekkür ederim evet öyle hayal kırıklığı oldu neyse onlarda kötülüklerinde bulurlar aynen kimseye yüz vermemeyi öğrendim zaten ben başı boş biride değilim tabikide. onlar öyle sanıp yaklaşıyorlar evet keşke yok olup gitseler
Peki teşekkür ederim böyle ayak üstü sohbet için, geç oldu kendine iyi bak olur mu? Olurda sorularda denk gelirsek beklerim iyi geceler.
Bu arada hiç bir şey için kendini suçlamayı bırak, su akar yolunu bulur sonuçta sen kendine olabildiğince iyi bak hiç olmazsa belki mutlu değil ama sağlıklı olursun.
Rica ederim ayak üstü görmedim ben neyse
Estağfurullah öyle demek istemedim. Hani derler ya kısacık sohbete. Saygısızlık olduysa özür dilerim.
Bu gidişle ikiside olamam ben mutlu sağlıklı iyi geceler..
Dene lütfen içinde milyonlarca hücre var, sen pes etsen de neren kesilse canla başla savaşıp seni onarmak için kendi canlarını veriyorlar. Sen senden vazgeçme belki her şey güzel olacak kim bilir.
Önemli değil ben sanırım bu günlerde hep alinganim ve herşeye aliniyorum yengeç burcunda değilimdir duygusal da değilim ama aliniyorum
Evet bende keşke onlar gibi mücadele etsem olmuyor hayat sürekli mutsuzluk gönderiyor bana üzüyor resmen ya aşırı mutsuz hissediyorum ya
Sıkıntı yok... Saygılar hanımefendi.
kıyamet koptuğunda koptuğunu anlarsan üzülme
Kaybetmeye değer hiç bir şeyin yoksa dünya amacsizlasir
bu dünyaya gelmeyi sen istedin
İstemedim bana sordularmiki
sordular kalu belada
Neden hatırlamıyorum ben
hatırlamazsın çünkü yaratan sildi aklından
Keşke silmeseydi
O yalnız allah ben rabbiniz değilmiyim diye soruyor bela evet demek
Ama kimse bize dünyaya gelmek istermisim diye sormuyor :( acıların içine düşmek mutsuz olmak
yaşadığın aileni herşeyi gördün ve kabul ettin evet pişman olabilirsin ama maalesef o pişmanlık geçti
Kabul etmedim ben :( bu dünyaya neden geldiğini bile bilmiyorum
hayır sana yaşayacağın üzüntüleri de gösterdi herşeyi biliyorsun
Yoo sen iyimisin kimse bir şey göstermedi dertler kaderine yazıldı :((((((((
sence allah böyle bir yüke girer mi sen ona hiçbir şikayette bulunamazsın çünkü o yaratmadan önce herşeyi düzenledi
pişman olabilirsin evet ama şu anda yapacak bir şey yok
Ya kaybolup gider misin gece gece aşırı sinirlendim şu an varya katil olma derecesine geldim erkek düşmanı Olcam birazdan tüm erkekleri ortadan jaldirkcsm
kendin sordun sorma o zaman iyi ne düşünüyorsan onu yap
senin yaşlarındaki insanların %80 bunu yaşar geçer ama takma çok
Geçmiyor ki dünyanın en şanssız kızı benim
geçer geçer yarın sabah bir şeyin kalmaz derin nefes al ver duşa git
Ne duşu ya ben orada bile agliyom
anlıyorum ağlamak bence güzel bir şey gözyaşlarını akıtmak lazım
Toplumun çoğu aynı görüşte.
Toplumdan banane
Sana özgü bir durum değil canım. Herkes aynı görüşte o yüzden çok da kendini kasacak bir şey yok.
Herkes aynı görüştü değil herkes rahatta valla zaten senin gibi tipler her soruda var
Beni anlatmak istediğim bu sorudan ibaret değil herkesin kaderi farklıdır farklı şeyler yaşarlar
Herkes daha beterinin içinde olduğunu kendi kadar kötü durumda kimsenin olmadığını düşünür
Herkes iyi bir hayat sürmeye bilir herkesin karakteri ruhu aynı değildir bazıları hassastır bunları kaldiramaz
Halay çekmek için
Sen git çek ozaman
Çekeriz :D
Neyi cekiyosun
Halay :D