Hayatınızda en utandığnız an neydi?

çocuktum. belki 9-10 yaşlarımda. Birgün otobüsle bir yere gitmem gerekti. Bindim. Ortadaki direklerden birine tutundum. İlerde orta yaş üzeri bir bayan bindi. Çantası olan eliyle aynı direkten tutundu. elimin tam üstünde. birkaç dakika sonra bir feryat figan. Bana bakarak bağırıyordu. Sen hırsız mısın çantamdan ne çalacaksın falan diye. Ben tabi şok olmuş bir şekilde sesimi dahi çıkaramadım. Utanmaktan çok üzülmüştüm aslında. İlk durakta koşar adım indim otobüsten. Kalan durakları yürümem gerekti.
MNLŞLMĞLĞLŞYK88ŞLŞĞJŞPK
Ben üzüldüm diyorum sen random gülüyosun :))))))
Biraz daha üzüldüm şimdi :)
Ama harbi komik ya çok yanlış anlamış kadın ljşpmğköiköijöijöğk
o gün çok üzülmüştüm ama şimdi bakınca gerçekten komik :)) haklısın
Bencede
:)
insan yaptığı şeyden değil de, yaptığının sanıldığı şeyden utanç duyar demişler. dolayısıyla genelde kadınsal kabahatlere giren konularda suçlanmak ya da yakalanmak beni hep utandırmıştır...
Kadınsalmı ne gibi mesela
Mesela bir kadına iyi niyetle bir şey sormuşsun o sana taciz etti gözüyle bakmıştır onun gibi... başıma gelmedi ama öyle şeylerden çekinirim.
Gerçekten kötü bişey Maalesef şu an kadınlar bu tarz şeylerden korkuyolar bununla ilgili bişey
Görüş
15Görüş
Anlatmak istemiyorum😭 hatırlayınca bile yüzümü ekşitip ellerimle kapatıyorum
Merak ettim ama
üniversitede manitayı boş diye amcamların eve attığımda şansıma amcamın o gün gelip beni basmış olmasıydı galiba
İlk cinsellik yaşadığım da utandım şimdi hiç utanmıyorum
Muhasebeci kadına küfretmiştim arkamdaymış 🤣 kıpkırmızı olmuş bakıyordu özür diledi o kadar kızdırdığı için o an bendede bir utanma olmuştu, ateşlide bir hatundu keşke ilişki başlatsaydım
Anlıyorum
Utanacak bişey yapmadım 😊 die düşünüyorum
Birine açılırken dlrpşsödd
Sevdiğimin evlenme teklifi etme anı...
Yaa Allah mutlu etsin
O kadar çok ki seçim yapamıyorum
Buraya Yazmim ya
Tm
Sen bana yazamaz mısın
Yazmam
Neden
Yani niye yazim
Konuşmak
Utandığım an olmadı
Olmadi õyle seylerim meydan vermem ona..
Böyle bir anım olmadı.
bir fantezi... tanıdık...
Söylemem
Tm
Rüyada dışarıya çıplak çıkmam
Rüyada mı gerçekten çıplak mı çıktın
Ljşpkğköimöğjğşm ay tövbe
Ben herşeyden utanıyorum ap
Utanacak bişey yapmadım 😊
Hiç olmadı kanka
Kız kardesimle banyoda kapalı kalmak
Ljşljşşjmğpmilşjmik nolmuş ya kardeşin yani