Birini tanımanın en iyi yolu nedir?

Selammmm :)
#sosyetic
Zor durumda olduğunu paraya ihtiyacın olduğunu söyle. Sana borç veriyor mu? Kötü bir gün geçirdiğinde; sevgilinden ayrıldığında ne kadar senin yanında sana destek çıkıyor, morel veriyor. Kol kanat geriyor. Bunu bir ölç tart. Onun yakın arkadaşlarıyla hakkında kötü konuş. Hem arkadaş çevresini, hem kendisini tanımış olursun. Bakalım arkadaşları senin söylediklerini ona ispiyonluyorlar mı? Telefonunu görünen bir yere koy. Telefona giriyor mu? Onunla birlikteyken yakın çevresinde cebinden para düşürmüş gibi yap. O parayı sana geri iyade ediyor mu? Tanımak istediğin kişi erkek ise bir kız arkadaşınla 3 kişi olarak buluşun. Sen doğal ol. Hatta çirkin, zevksiz ol. Kız arkadaşın tersine güzelleşsin. Mini etek, dekolteli giyinsin. Süslü olsun. Tepkisini gör sana nasıl davranıyor. Yoksa arkadaşına karşı ağızı suyu mu akıyor. Onunla bazı konularda zıtlaş. Hiç bir tepkisini onaylama karşı çık. İstediği olmuyor diye. Sana karşı tepkisi ne gör. Onu gizli numaradan ara. Ondan çok hoşlandığını numarayı bir arkadaşından aldığını, buluşmak isteidğini söyle. Buluşmaya gelecek mi? Yaşlılara karşı tahammülsüz mü yoksa merhametli mi gör. Çocuklarla arası nasıl çileden mi çıkıyor. Çanavarlaşıyor mu yoksa olgunlukla mı karşılıyor? Hayvanlara karşı yardımda bulunuyor mu, yoksa nefret mi ediyor? Birlikte yaşamak ve tatile çıkmak. Okuduğu kitaplar ve dinlediği şarkılardan da az çok tanılır. Tuttuğu takımda karekter göstergesidir.
Görüş
60Görüş
Birkaç sohbetini dinlemek birde sıfatını görmem yeterli tanırım. Genelde insanlarda yanılmam düşündüklerim çıkarlar. Normal şartlarda bir insanı tanımanın en iyi yolu birlikte yaşamaktır
Tartışmak, kavga etmek kesinlikle.
İnsanların birçok maskesi vardır. Aynı ortamda yemek yemek, tatile çıkmak ve vakit geçirmek derler, hepsi de külliyen yalan. En iyi tanıyacağınız an ayrıldığınız vakittir. Çünkü ortak bir amaç ve paylaşım kalmamıştır. Herkes kurşunlarını silahına takar ve ateş eder. Bazıları ölür bazıları ise ağır yaralı olarak o savaştan çıkar. Bırak insanlar anlamaya ve tanımaya çalışsın seni, o xaman çok daha kıymetli oluyor 🙂 Örnek olarak kendi tecrübemden biliyorum...
Doğru kim olursa olsun, yolları ayırdıktan sonra gerçek yüzleriyle karşılaşıyoruz :)
Vay vay vay, İsrail'deki yarışmada Türkçe şarkı, hem de galiba Türk değil 🤩
Nağmelere bak, çook iyiymiş.
Eskiden Eurovision'a Türkçe mi yoksa İngilizce mi katılınmalı tartışması olurdu o geldi aklıma.
En iyi yol soru sormaktır, sadece bir tane sorup bırakmak değil ama her şey hakkında soru sormak.
Burhan Çaçandan biliyorum bu şarkıyı ama mükemmel söylemiş ya
Selami Şahin bestesi ama ben Burhan Çaçandan biliyorum :D
Sus be yinegelen brütüs :D
Onunla tartışmak lazım diyenlere söylim. O istemedikten sonra savaş çıkarsan yine diplomasi ile rengini saklar.
En iyisi ailesine nasıl davrandıgına bakmak. Kişinin özü öz ailesi ile kurdugu bağdan geçer.
E bu da pek mümkün değil.
Biraz gizem iyidir deyip zamanla her halini tanımaya çalışırsın 😉
Diplomatik yönü demiştim ama ben.😂
Ben denedim ama çirkefin teki çıkmıştı 😅
@MekanınSahibiHande onlar aceleci. Sabırlı olanlarda dene bak. Hiç renk alabilir misin 😀😂
Şarkı iyimiş.
Ay Tutulmadan diye bir şarkıyı anımsattı.
Cevap veriyorum birini tanımanın bir yolu şarkı tarzı.
Şarkı efsooo :D iyiymiş deyip geçiştiremezsin
Müzik listeme girdi.. O anlamda iyimiş👌
😌🙏
Bir insanı tamamen tanıyacağımızı düşünmüyorum ben, en azından bu birden olmaz. Evli insanlar bile bundan yakınabiliyor, insanoğlu garip. 😃
shsjs maalesef 😅
Tartışmak 😄 insanları sadece kavga anında tanıyabilirsin
Doğru.
Zaman azizem, zaman birini en iyi şekilde tanıtır, ilk tanıştığın zaman, ilk buluştuğun zaman, insanlarla diyolağu olduğu zaman, Bi garson çağırdığı zaman, alacak verecek işleri olduğu zaman, sana vakit ayırdığı zaman yani zaman
Ona iyi davran suistimal etmezse iyidir ederse onun a..
Sakin olalım shsj
Sinirliyken onunla muhatap olmak bence bir insan gerçek yüzünü sinirliyken gösteriyor
Katılıyorum ☝️
Gerçekten tanımak için mi yoksa yanlış tanıdıgını anlamak için mi tanımanın yolunu soruyorsun?
İkisi de aynı kapıya çıkmıyor mu
Sonuç itibari ile ya yanlış tanımıştırsın, tanıyamamışsındır veya tanımak istiyorsundur ikisi de tanımaya çıkan kapılar
Birinde evet tanıma isteği heyecan hissi var diğerinde ise yanlış tanımadan doğan bir pişmanlık hissi. Sence iki his de aynı mı?
İki tür biber var biri acı biri tatlı. İkisini de yedikten sonraki reaksiyonumuzun aynı olmasına imkan yoktur ama ikisi de biber sonuçta... o yüzden birinin tanımanın yolunu arıyorsak gerçek düşünclerimizi dile getirmeliyiz. Giderse yanlış tanımışız kalırsa doğru tanımışız diyebiliriz. cünkü tek bir gerçek vardır ve 2 türlü reaksiyon vardır.
Verdiği hissi sormuyorum ama. Sen konuyu alıp nereye götürüyorsun. 😅
Bilerek sinir edeceksin o an ki hal ve tavırlarına bakacaksın
Kesinlikle katılıyorum. 🧐
🤣🤣 Bu saf ayaklarını yemezler sen bizi suya götürür susuz geri getirirsin
Ben mi tövbe est
🤣🤣 Ben değil ya tabi sen
Sensindir o, aynaya bakarak mı yazdın :D
🤣 Ayna kullanmıyorum hepsi ezberimde
bazı insanlar kendini çok iyi saklar tanıdığını sansan da aslında sadece çok iyi rol yapmıştır. Bence en iyi aynı ortamda yaşadığında tanırsın. Çünkü her halini görüyorsun konuşmalarını sana tavrını telefonda konuşmalarını duyuyorsan başka insanlara tavrını. Sohbet ettiğinde de çeşitli konularda fikrini öğrenirsin. Yüzde yüz kimseyi tanıyamasan da analiz etmis olursun fikir oluşur
Birini en iyi zor ve en iyi zamanında tanıyorsun eğer bu iki vakitte birbirinden çok farklı iki insansa, karakteri farklı yönlere eğilip bükülüyorsa o kişi rol yapıyordur ve yanlış insandır.
En güzeli uzun yol yolculuğu ya bence ama rahat bi yolculuk değil böyle bi tık yorucu zahmetli olandan ak koyun kara koyun anlayabiliyorsun en azından benim için öyle.
Birini tanımak için benim nazarımda yolculuğa çıkmak en doğrusu. Kişi kendini yolculukta belli eder. Bugüne kadar da çok doğru çıktı. Ya uzaklaştım ya da kalıcı insanlar arasında yer aldı
Birini tanımanın en iyi yolu yoktur ama tanımaya çalışmak için başvurduğumuz yollar olabilir. Hal hareket ve tavırlarını uzaktan izlemek aynı zamanda yakınlaşabiliyorsak tartışma ortamlarında nasıl davrandığına bakarak tanıma yolunda ilerlemiş olabiliriz ama bir insanı tam anlamıyla tanımanın imkanı yoktur. Çünkü herkesin kendini bilmediği bir tarafı gizil yanları vardır.
seçilmiş ve akıllı sorular sormak, düşük gelir grubundan insanlara nasıl davrandığını gözlemlemek, arkadaş grubuyla tanışıp bir yerde buluşup zaman geçirmek, sonrasında birlikte tatile çıkmak
En İyi Görüş